ennyiért én is foglalkoznék kifejezetten motorokkal is... rányomnám a sima A/4-es fóliára, hogy "special for motorbikes" sőt... lehetne külön Fazeres felirattal is kapni meg minden... akit érdekel 9500... de ez spéci cucc ám.
Bármelyik írószerbe vagy nagyobb barkácsáruházban vannak öntapadós fóliák. Átlátszó is vagy különböző színben, anyagban...végtelen variációban. Kb 40-50 cm széles tekercsekben vannak, kb 500 ft/méter.
A fóliát olyan céggel intéztem, akik autókra tesznek sötétített fóliákat, védőfóliákat a motorháztetőre stb... De foglalkoznak kifejezetten motorokkal is:). A motoron vékony fólia van, a tankra a cucc 10 móka volt.
Már leírtam, de mégegyszer; 2007-től a Fazereknél a víztartály a hengersor elé került, és a régebbi bukócső összekötőcsöve pont ott ment el, nem lehetett tőle felszerelni.
Ha NAGYON biztos hogy kell, akkor miután megjött, el tudnám vinni egy hétvégén mondjuk Miskolcig. Szoktam arra motorozni, és nem nagy cucc elvinni. HG-s?
Bár biztos jó az autós 10 ezerért. .
A fóliát olyan céggel intéztem, akik autókra tesznek sötétített fóliákat, védőfóliákat a motorháztetőre stb... De foglalkoznak kifejezetten motorokkal is:). A motoron vékony fólia van, a tankra a cucc 10 móka volt.
Úgy látom jó nagy port kavartam a sportlégszűrő kérdéssel.
De ha megvan a technika megy gyorsan.
ozsy01 kukac gmail.com
2006-os a motor, nem HG. A cső meg 1000% hogy kell!