Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyiért én is foglalkoznék kifejezetten motorokkal is... rányomnám a sima A/4-es fóliára, hogy "special for motorbikes" sőt... lehetne külön Fazeres felirattal is kapni meg minden... akit érdekel 9500... de ez spéci cucc ám.
gondolod, hogy 10 ropiért veszek ilyen izét... meg lesz az oldva okosban, na jó éjt... reggel 6-kor meló
Bármelyik írószerbe vagy nagyobb barkácsáruházban vannak öntapadós fóliák. Átlátszó is vagy különböző színben, anyagban...végtelen variációban. Kb 40-50 cm széles tekercsekben vannak, kb 500 ft/méter.

Bár biztos jó az autós 10 ezerért. .
Raido!

A fóliát olyan céggel intéztem, akik autókra tesznek sötétített fóliákat, védőfóliákat a motorháztetőre stb... De foglalkoznak kifejezetten motorokkal is:). A motoron vékony fólia van, a tankra a cucc 10 móka volt.
Ne már skacok!
ja... hogy leverjük Spurin...
Már nagyjából kiegyeztünk.
Sziasztok!

Úgy látom jó nagy port kavartam a sportlégszűrő kérdéssel.
Szerintem egy ilyen, egy olyan jön.
Ok, igazad van, tényleg írtad már! Amit rendeltek nálatok az üzletbe, az 2006-os Fazerre jólesz?
Már leírtam, de mégegyszer; 2007-től a Fazereknél a víztartály a hengersor elé került, és a régebbi bukócső összekötőcsöve pont ott ment el, nem lehetett tőle felszerelni.
A Givi TN354 való "04-"06 os Fazerekre, TN358 meg "07-"08 asokra. Mi a kettő között a különbség?
Szólj, ha megjön a cső és akkor egyeztetünk, hogy hogyan tovább!
Az első csík az nagyon szo*atós, olyan is lett !
De ha megvan a technika megy gyorsan.
Húzós, de lehet hogy belefér. Attól függ, hogy hogy jön meg a cucc.
Kedden megyek nyíregyre, majd utánna 1-2 nap múlva egerbe.
nem volt gáz felrakni őket? lehet valami fehéret v. ezüstöt felkellene hergelnem max. arany
Ok, remek!
ozsy01 kukac gmail.com
Akkor ha az időjárás engedi, jövő hét végén szerintem nyélbe üthetjük a dolgot. Mi az ímél címed?
Na ez jó megoldás, Miskolcon énis megfordulok párszor.
2006-os a motor, nem HG. A cső meg 1000% hogy kell!
Ha NAGYON biztos hogy kell, akkor miután megjött, el tudnám vinni egy hétvégén mondjuk Miskolcig. Szoktam arra motorozni, és nem nagy cucc elvinni. HG-s?
Ne élet-halál kérdése, de azért jólenne minél hamarabb.
Mennyire sürgős?