Azt megtudnánk oldani, hogy átutalom az árát, és feladod postán? Nyíregyháza kicsit messze van Siroktól . Nekem ez a Givi gyártmányú jobban tetszik .
Vagy nekem úgyis jó, ha megmondod honnan tudok rendelni .
Nekem van egy felesleges, mivel eladtam a motort... Bal oldala enyhén karcos. A csavar ami odafogja a vázhoz és bemegy a blokkba az nincs. Szűrke színű. Ha érdekel valakit írjon ( szeghotamas@freemail.hu ), 15e-ért megválok tőle.
Egy különítmény már elindult a lakásod felé. Megszegted a 12. parancsolatot. Tudod, ami a "Ne fürgyéé le" után van. "Soha ne válaszolj kitöltetlen adatlappal kérdezőknek". Az is lehet, hogy Tálib kém.
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
2004-es évjáratú FZ6-hoz keresek fejidomot feketében, első lámpát és fejidom tartó konzolt.
Sérült alkatrész is érdekel, de ha tudtok új alkatrészt elfogadható áron, az is jó lenne.
Előre is köszönöm!
Üdv.
Mondtam, hogy erről valamiért mindenkinek szent és sérthetetlen véleménye van. De végülis ha mindenben egyetértenénk, akkor minek írkálnák erre a fórumra?
Amit írtam a sportlégszűrőről nem én találtam ki. Azt hogy mennyi ideig tart levenni a tankot az FZ6-ról nem tudom. Nekem FZS van, amin 3 perc alatt leszerelem a tankot és kényelmesen hozzáférek a légszürőhöz. Ráadásul karburátoros a gép, amin fúvókacserével oldható meg a plusz üzemanyag. Hogy gyorsulásban sokat jelent a K&N és a sportkipuf egyszerre azt tapasztalatból mondhatom. Ha nem lenne értelme, akkor biztos nem is gyártanák ezeket a kiegészítőket. Ráadásul a K&N sem ma kezdte a légszűrő gyártást. Autókhoz is gyárt, amik nem valószínű, hogy mind sportkocsik, ezért gondolom, hogy nem csak sport célokra használható a motor feláldozásával.
Vagy nekem úgyis jó, ha megmondod honnan tudok rendelni .
Nekem van egy felesleges, mivel eladtam a motort... Bal oldala enyhén karcos. A csavar ami odafogja a vázhoz és bemegy a blokkba az nincs. Szűrke színű. Ha érdekel valakit írjon ( szeghotamas@freemail.hu ), 15e-ért megválok tőle.
köszi
A segítségeteket kérném.
2004-es évjáratú FZ6-hoz keresek fejidomot feketében, első lámpát és fejidom tartó konzolt.
Sérült alkatrész is érdekel, de ha tudtok új alkatrészt elfogadható áron, az is jó lenne.
Előre is köszönöm!
Üdv.
Én nem vagyok annyira vaskalapos. Észérvekkel hagyom magam meggyőzni.
hallgass ránk... mi kockák (is) vagyunk (TJ mondjuk ebben is jobb nálam )