Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mai délután gyümölcse: megjöttek a felnicsíkok! Így néz ki a motoron:
Azt megtudnánk oldani, hogy átutalom az árát, és feladod postán? Nyíregyháza kicsit messze van Siroktól . Nekem ez a Givi gyártmányú jobban tetszik .
Vagy nekem úgyis jó, ha megmondod honnan tudok rendelni .
Látjátok! Itt is van a megoldás!
A bukócső témához...

Nekem van egy felesleges, mivel eladtam a motort... Bal oldala enyhén karcos. A csavar ami odafogja a vázhoz és bemegy a blokkba az nincs. Szűrke színű. Ha érdekel valakit írjon ( szeghotamas@freemail.hu ), 15e-ért megválok tőle.
Na, utánanéztem; 27.000 Ft a bukócső, de eladták azt az egyet, ami volt. Most rendeltek kettőt.
Majd 16:00 körül. Munkaidő után.
ha ott van már a különítmény várjanak meg mert mindjárt végzek a melóval és örömmel megyek főbelövetni magam a mai meló után.
köszi
Na, megkérdezted a bukócsövet?
Az nem szokásom. Lehet, hogy határozottan védem az álláspontomat, de csak higgadtan. A bazmegelés az ördög találmánya.
Egy különítmény már elindult a lakásod felé. Megszegted a 12. parancsolatot. Tudod, ami a "Ne fürgyéé le" után van. "Soha ne válaszolj kitöltetlen adatlappal kérdezőknek". Az is lehet, hogy Tálib kém.
váváváv... adatlap adatlap! és én válaszoltam.... ki fog nyírni az adatlapkommandó
kérdezd meg r6partsékat... én már vettem tőlük sztendert
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
2004-es évjáratú FZ6-hoz keresek fejidomot feketében, első lámpát és fejidom tartó konzolt.
Sérült alkatrész is érdekel, de ha tudtok új alkatrészt elfogadható áron, az is jó lenne.
Előre is köszönöm!
Üdv.
Lóf@szt jöhet!
akó" most jöhet a b*zmegelés
Azokból hamar ki szoktunk fogyni.
Jóhogy.

Én nem vagyok annyira vaskalapos. Észérvekkel hagyom magam meggyőzni.
Mondtam, hogy erről valamiért mindenkinek szent és sérthetetlen véleménye van. De végülis ha mindenben egyetértenénk, akkor minek írkálnák erre a fórumra?
Köszi a tippet!
Kockább, vagy mi.
Nem igaz, te vagy a kockábban. Én már kiégett informatikus vagyok, teszek az egészre...
Fazeren trükközni kell a fejidom miatt...
hát FZ6-on két imbuszos csavar van az elején + ülést kell levenni meg a légszűrőház az 6 csavar (lehet 4 ööö na mindegy)
Amit írtam a sportlégszűrőről nem én találtam ki. Azt hogy mennyi ideig tart levenni a tankot az FZ6-ról nem tudom. Nekem FZS van, amin 3 perc alatt leszerelem a tankot és kényelmesen hozzáférek a légszürőhöz. Ráadásul karburátoros a gép, amin fúvókacserével oldható meg a plusz üzemanyag. Hogy gyorsulásban sokat jelent a K&N és a sportkipuf egyszerre azt tapasztalatból mondhatom. Ha nem lenne értelme, akkor biztos nem is gyártanák ezeket a kiegészítőket. Ráadásul a K&N sem ma kezdte a légszűrő gyártást. Autókhoz is gyárt, amik nem valószínű, hogy mind sportkocsik, ezért gondolom, hogy nem csak sport célokra használható a motor feláldozásával.
még egy szavazat firefox-ra
hallgass ránk... mi kockák (is) vagyunk (TJ mondjuk ebben is jobb nálam )