Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello
Azt mondod átengedi a dzsuvát!?
Végülis a magyar benzin mellett mindegy mennyi mocsok jut a hengerekbe...
Sok közös boldog balesetmentes km-et nektek és isten hozott a csapatban!
Köszönöm szépen a segitséget!Igen nagyon szép! 2 hete vettem.7 év alatt 19 ezer km.2 karc van rajta:-)remélem annyi is marad.
Sziasztok!

Tudnátok segíteni abban, hogy érdemes-e sport légszűrőt tenni a gépbe, csak azt, egyelőre mást nem akarok cserélni. 600 fazerbe tenném.
Nem show, itt van az utóbbi évek összes manualja...
TJ.....
Felhasználói kézikönyv?
Angolul, pdf-ben itt van.
Nagyon szép állapotban van a motorod
Kérdezni szeretném hogy van-e valakinek 98-03-as Fazerhez olyan müszaki kiskönve vagy mi.Vagy olyan 2002 elötti újsága amiben teszt van róla.Szívesen megvenném.Elöre is köszönöm.
Nem tudom betenni a dobozomba a gumicsizmám, és a kétágút sem akarom itthon hagyni. Már úgy hozzá, nőtt, és a jószágokat is meg kell étetnem, pont 13.-án vágjuk le a tyúkokat és a csírkéket is.
Plebejus. A nép, ha úgy tetszik. Mi prolik.
mi az a plebs?
Nem vegyülsz a plebs-szel, mi?!
Ez akkor is egy műmájeres dolog, semmilyen! motoros felvonuláson nem veszek részt! Ennek OKA van!
na akó... íme a nagy bukócső szerelés felvételei:
az első kép arról, hogy milyen falvastagságú a cső kb. a többi a cső felszerelve balról, jobbról és szemből
megjegyzésként: a motor nincs lepucolva ezzel kapcsolatban kérem mellőzni a megjegyzéseket holnap még meghuzogatom a csavarokat aztán megyünk motorozni kicsit haverokkal utána lepucolom rendesen.
Kedves barátom Nufenen.....Nehogy azt hidd hogy elvagyok ájulva az évdnyitótol én csak azért megyek hogy találkozzak barátokkel ismerősökkel. Meg azért hogy tudjak gyujtani egy szál gyertyát elhunyt motoros társaim emlékére.
Egy évben egyszer ezt ki kell hogy birjam. Ha közelebb laknál Pesthez biztos vagyok benne hogy te is ott lennél köztünk, ha másért nem legslább azért hogy kötözködj velünk
siker hát ha már felraktam akkor motoroztam egy 50 km-s kanyart, hogy minden faja e
most indulok el haza... rohadt routerral szívtam egy órát mire össze tudtam kalapálni, hogy menjen... na mind1... remélem a bukócsővel több szerencsém lesz és nem fogok anyázni mert ott is csak a firmware upgrade segít
ezekszerint otthonmaradsz
Ostobaság, nemhogy elmennétek valamerre kirándulni, ahelyett több százan fogtok 30-al csorogni, semmi értelmi. Ha fizetnének érte, akor se mennék ilyen helyre.
Ha jó idő lesz me"ek.
Már csak három hét van hátra ott találkozhatnánk egy páran
http://motorozz.hu/sys/main.pl...
Már csak két hónap.http://motorozz.hu/sys/main.pl...