Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki a 2004-es FZ6-os fejidomjának (fekete) és az oldalán lévő pipáknak (ezüst) a gyári szinkódját.
Üdv.
Kristian, akkor megtudjuk oldani a bukócső fuvart?
Elolvstam, válaszoltam is, tényleg jóhírek!
Ok, pillanat és olvasom. Motoroztam délután
Majd reagálj valamit!
Szevasz Oliver600! Küldtem ímélt tele jó hírekkel.
Nekem van egy sérült óratokom, abban benne vannak az üvegek. Műszerfal is van ám hozzá az nem kell?
Ilyen van nekem is, plussz még egy defektspray.
Hali!

Ha van valakinek régebbi Fazer műszerfalának (a baloldali) km-óra üvege meg szivatokarja szóljon már légyszi!
Kösz
Én olyan 2ért láttam valahol!Persze az lehet csak álló helyzetben használható!
Szigorúan? Amennyire lehet, viszont van, hogy 2 hét helyett 3 hét az ellenőrzés intervallum...

Defektjavító: a louisos a Héjjánál 4260 Ft.
mekkora b*ziság... szifont nem adnak hozzá...
Az elég komoly!A gumisok is olyan kukacot használnak!De látom gratisba jár hozzá szóda is!
nem is... én stiftet használok
Ne magadból indulj ki.
sima = defektjavító spray (nekem pl. Igol volt), tehát nem olyen fullos készlet mint amit a TeeJay belinkelt.
dezodor
Milyen sima spray?
Nekem nincs ilyen spéci defektjavító cuccom, a sima spray viszont már kisegített Füredtől hazáig.
Kb 10éve egyszer defektet kaptam és akkor használtam mind addig jó volt még el nem indultam vele!Utána kb 10 km -t bírt ki!Lehet hogy most már jobbak vannak!
szigorúan?

amúgy a gumijavító cumó az mibe kerül?
AZ FZ6 csomagtartójába sok minden nem fér. A defektjavító spray esélytelen.
Hosszabb útra én a Suzukis javítókészletet teszek bele (olyan mint a Louisos).
http://louis-moto.com/images/1...
Inkább beszéljünk a defektről kinek mi a tapasztalata mit vigyünk magunkkal az utra a javitáshoz.
KI mit ajánl ?
Gyári értékre. Ott a lengővillád bal oldalán a matrica az értékekkel.
na emberek... a mai téma legyen a guminyomás... lehet már volt, de ismétlés a tudás anyja... mennyire szoktátok fújni a pacskerokat, milyen használathoz, milyen pacskerokat.... meséljetek