Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha.Mikor elmentem lefoglalózni a motort akkor a kijelzőn ki volt jelezve az óra.
Fura mielőtt elmentem megnézni az eladó a telefonba azt mondta, hogy még akkumlátor sincs benne.
Meg azt hizem talán ott is mondták.
Most nézem.... Mindegy, hosszú volt ez a mai nap.
Pár másodpercig még van, aztán eltűnik, mert nincs saját áramforrása. Amelyik Yamahán levett gyújtással nincs óra, azon a select gomb nyomására 10 mp-re megjelenik, de csak bekötött akksival.
xtremist1000?
Lenne egy olyan kérdésem hogy a fz6s kijelzőjén az óra akkor is megjelenik ha nincs benne akkumlátor?
köszi!
Onnan, hogy írta, hogy kaptál pü-t.
De erre itt nem válaszolok!
Azt honnan látni?

Két érdeklődő is volt, annak adom aki hamarabb jelentkezett.

Egy darabig most nem akarok saját autót látni az udvaron.
Yupp, láttam, hogy kaptál pü-t.
Gratula. Az autót meg vágd félbe, úgy lesz 2x2 kerék...
Sziasztok!

TeeJay! Úgy néz ki hétvégén viszik a konzolt meg a dobozt. A motoromért már nem kapkodnak ennyire. Kaptam csereajánlatot egy autóra.
PÜ a másikon.
TeeJay! Elküldjem a manualt ímélben?
Hali

Tavaly 3 garnitúra sport attackot fogyasztottam el
Nekem nagyon bejött. Az egyik havernak előbb sport majd road attack volt a gépen, azt mondja nem vesz észre külömbséget. cbr 600 asa van.
Ja bocs és ha már ott vagy a motorozz.hun nézd meg a turakiirást fazer évadnyitó 577 meg vagy hivva.
Kérem szépeeeen...
De tényleg, gyere motorozz.hu-ra is, oda ilyen fikaregek nem írnak, mint ez a nagy műszerész.
Hogy a Faszba ne mennék?! Egyébként pdf-ben van a manual, úgyhogy nem kell másolgatni. Csak szépen kérni.
Jó akkor regisztrálj a Motorozz.hu Yamaha fazer segitsünk es ismerkedjünk topik ott van privát üzenet amit senki sem lát.
Kár, hogy olyan messze laksz, meg kár, hogy egyenes az út arrafele.
De ha jössz Fazeres évadnyitóra, akkor vagy Karu vagy én elvinnénk egy másolás erejéig...
Én dt 125r után most vettem 98 pacisat.
Úgyhogy elég óvatosan kell majd bánnom vele.
Kíváncsi leszek milyen erős.
Ha megnézi a főnököm ezt a fórumot, egyből ugrott a munkahelyem. Nekem pedig egy állandóan éhes FZ-1 et kell etetnem. Viszont tudok 2004-es szerelési kézikönyvet, az nem Yamahás forrásból van, azt odaadhatom. Benne van minden. Angolul.
Jaj ne titkolozz már a multkor Krisztiannal telefonon keresztül egy 2002 r1 ből 3 hibakódot kitöröltünk 10 perc alatt csak ismerni kell a kodokat én meg ismerem.
Sztem is elég egyenlőre a 78 lovacska!Az igazi persze a 98 de abból a maradékból felöltözök én is meg asszonypajtás is és akár még eltankolni is marad belőle! ez pedíg nem elhanyagolható a mai benzinárak mellett.
köszi a hozzászólásokat.
Még jobb.
"Mi, 98 lovasok" sem szoktuk elforgatni teljesítménycsúcsig: egyszerűen nincs rá szükség közúton, még tempós haladásnál sem. Azzal a +200 egységgel egyébként sem a teljesítményt fizeted meg, hanem az új elemeket.
Az alsó tartomány egyébként is kb. azonosra van hangolva a nagyobb teljesítményűvel.
Gery nemrég vett ilyent
Erre igazából Krisztián tudna válaszolni.Mindjárt szolok neki.