Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

IE 6.0 2004-es program. Upgrade-elj 7.0-ra. Már ha ezt a szart akarod használni... De sztem inkább válts Firefoxra.
ez a fóliás téma engem is érdekel, bár sajnos a tankom már kapott pár kavicsot az elején
lefujatni nem akarom mert hát mégis ha 1x eladom nehogy valaki ráfogja, hogy törve volt, de mondjuk a tank oldalára nem lenne buta dolog nekem sem rakni valamit, persze ha oda rakok akkor az elejére is raknék, hogy ne szaporodjanak a felverődések....
ötlet hol lehet ilyen fóliát beszerezni? gondolom 3M meg ilyen autófóliásoknál lehet kapni valami erre megfelelő cuccot.
Na most akó brainstormingoljatok egyet
már igen
Én a tanktáska alá használok fóliát, de olyat, ami szinte magától felvállik a hajlatokban, így könnyű eltávolítani. Amelyik nagyon ragad azt nem teszem rá, már tudom melyik a jó.

Karu, most ne tedd fel a tanbőröd képét, láttuk már!
Értem, köszi szépen . Ez a logós dolog azért aggaszt továbbra is. Bár voltam a szalonban, lehet kapni zselés-domborút meg sokfélét, csak hogy ha lejönne, az azt jelenti, hogy a lakkot is "macerálja" a fólia levétele. Na majd meglátjuk:).
Biztos? Na mindegy. Akkor van két Fazeres Bence, akinek baja volt a motorral hétvégén. Sajnos a fényezéshez nem értek. Minden esetre szedtem már le Yamaha Fazer tankról erősen tapadó tankpadot, és nem lett baja tőle.
Nem, a debreceni szemüveg nélküli
Te a Nyíregyi szemüveges Bence vagy?
Nekem megy szépen a fórum, itt dekkolgatok már vagy 1 órája és nincs gond a szöveggel.
Sziasztok!

Mekkora jó ez a fórum, rengeteget tanul az ember... Lenne egy kérdésem is, ha nem haragszotok meg: lefóliáztattam a tankot, hogy ne karmolja össze a táska és ne fakítsa a bőrnadrág. Sikerült perecelni és a csizmával összekaristoltam a fóliát - még szerencse, hogy anno felrakattam:). Semmi jelentősége nincs, pusztán esztétika az egész. DE újra szeretném fóliáztatni, ergo a régit le kell venni. Na most a szaki azt mondta, hogy lehet, hogy a tankon lévő hangvillás logó is lejön. Kérdésem: szerintetek a lakknak lehet valami baja? Mert a logót ráragasztották a gyárban, aztán úgy lakkozták le a tankot. Tehát a lakk sérülne esetleg az újrafóliázással? üdv: Bence
Itt van. Ez bejön, aztán semmi több. 10-ből egyszer jön be a szöveg.
Dógozó még?
?
print screen aztán töltsd fel. Semmi ilyesmit nem láttam.
Nah, az csak FZ1-re, ha lesz egyáltalán...
De kannibalizáltunk már itt 2-t. Már ami maradt belőlük...
De tényleg! Nektek nem tűnik el néha a fórumokról a szöveg?
azzal kell verekedni jah... mint valami parittya
Például egy Power Commander?
Na! Fazeres fazeresnek nem farkasa. Max. ha kell valami drága alkatrész a másik motorjáról...
Neked akkó leverem a agyadaaaaat! He!
Minek vitatkozni, mikor ütni is lehet! vicc...
Nyugi fiúk, nem vérre megy!
Nektek is szarakodik a fórum? A kijelzőn co-val jelölt.
Azt melyiknek az értékét? A "TPS" vagy az általad szart sem érő állitás?
Körlevél tiltotta annak az értéknek az állítását, a garancia elvesztésének terhe mellett. És 5 XT-ből egyen sem segített a TPS állítás vagy csere. Csak a módosított elektronika a későbbi évjáratnál.
Mindig jó lett, És a gyári leírásokk is ezt tartalmazzák.
Az nem csak alapjárati keverék. És szart sem ért. A gyári értéken volt a legjobb, de még úgy is rossz volt.