Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz ***brutus***! Nekem van service manualom is a Fazeredhez! Ha érdekel, jelentkezz!
Ismét egy unalmas este :
Jól nézne ki! Nekem is van!
Ok, benne vagyok .
A kép alján látható címen 200Ft os darabáron lehet többféle színben felnicsíkot rendelni. Szerintetek hogy mutatna (kék) Fazeren?
na egy kép... csak a három FZ miatt berakom
próbáld be a feketét keményen.... ha az faja akkor nekem összedobjuk a lóvét egy kis festékre kockázati díjjam gyanánt, hogy bevállaltam a motyót
köszi... a szín az fájdalmas pont, de majd később még "szórakozok vele".... a motorozás meg jó hogy jó volt, csak rövid kanyar volt meg Aprilliás gyerek a kelleténél jóval óvatosabban motorozott, de inkább ez mint egyszer az árokból kelljen kivakarnunk
Jó lett a bukócső! Grat. ui.: Jó volt 1et mocizni veletek!
Köszi a képeket! A színe tényleg nem a legjobb , de a cél szentesíti az eszközt . Asszem fizetéskor megy a rendelés nekem is, fekete színben.
Elmenekült berágott.

Csodálod? Szexuálisan frusztrált szegényke...
TJ menj at a másik oldalra Nufi szerepel:-))))
Nyugi, Krisztián ilyen kötözködős, leokádos, de jó arc. Egyébkénf Nufenen reg alól is ő irkál, ha irkál.
Ja és gyere te is Fazer évadnyitóra.
Igy van ez rendjén
Hát az én barátnöm az enyém
mindenki keressen magának
A sport légszürő Kb 3-5%-kal több levegőt enged át. Viszont az áteresztett szennyeződések nagysága a 100 szorosa egy gyári szürűhőz képest. A méreg drága tisztitó folyadékról nem is beszélünk!
Nyugodj már le szerezz magadnak:-))))))))))
Kösz a véleményed
Karu! Tudom a korod miatt Te már a motort választanád!
Ne szemétkedj má
Krisztián a barátnömre gondolsz hogy mit tudhatunk rola?
Kösz a jókívánságokat!
Úgy tudom, a sportlégszűrőt ha időben tisztíccsák, akkor az jobban szűr mint a papírbetétes.
Sport légszűrő - több levegő - nagyobb áteresztő képesség - több mocsok.
Ha városban sokat használod, biztosan.
És a másik kedvenről mit tudhatunk?