Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Válaszoltam, köszi!
Szokott esni ugy naponta kb kétszer de ezt már megszokta.
Korház jaj inkább erröl ne beszéljünk
Csak gondolom hetente szokott csukni. Ahány MX-es haverom van, mind hétvégenként járja a kórházat.
Az enyém nem motorozik közúton mert azt mondta az veszélyes.
Aterepezést elég keményen műveli nem sokan tudnak elmenni mellette
Oks....
Redfazer! Küldök pü-t a motorozz.hu-ra
Majd rájössz
Az én fiamnak még csak A 1-e van, igy elég egy ETZ-t fenntartanom, de már nézegeti a négyszázasokat a neten.......
A terepmotoron mindig valami tönkre megy lánc, fogaskerék, fékbetét,gumi,olajcsere 500km enként3db olajszürö,első teló hátso telo,szelep állitás motorex olajak hú nem is sorolom tovább.
AJJJAJJJAJ! Pont KTM? De nem is az a lényeg. Az én faterom eleinte azzal hárított; fiam, majd ha engem látsz motorozni! Akkor veszek neked motort. Neked még ez a kifogás is kiesett.
A nagyobbik 28 éves KTM 450 EXC nekem kell biztositanom az anyagi hátteret kicsit költséges egy ilyen endurot fentartani .
Nem irígyellek! Motoroznak?
No azért mert összeverlek benneteket irgum burgum.
Csak azért merek belevau mert megsugom nektek nekem kettő ilyen koru fiam van mint ti.
Sokszor fel kell kötnöm a gatyát hogy igazságot tegyek közöttük
Na, hogy így lecsitultunk, megyek aludni! Jóéjt!
Helyes!
Ok, szerintem is ennek ígynemsok értelme van! Tanultam énis belőle! Akkor szent a béka!
Köszi Karu! Oliver, én nem akarlak bántani, kicsit én is lehiggadtam már, hajlandó vagyok ezt elfelejteni, de értsd meg, hogy egy ilyen húzással nem csak kellemetlenséget okozhatsz másoknak, de anyagi kárt is. Nem tudom milyen régóta vásárolsz ilyen dolgokat, de ezt egy bolttal egyszer játszhatnád el. Utána szóba se állnának veled. Ezt el kell fogadnod. De mégegyszer; tanulj belőle, és hagyjuk a faszverést, legalább a Fazeresek között ne legyen ilyesmi. Részemről szent a béke.
Úgygondolom, nem én fokoztam fel ennyire a hangulatot. Eleinte eléggé visszafogott voltam és "nőies". De azért még csak eldönthetem, hogy a saját pénzemet kinek adom oda. Amúgy idejében szóltam, hogy nem tartok igényt a cuccra. Emailban is, MSN-en is,meg itt is jeleztem.
Szóltam mindkettőtöknek, hogy nem aktuális már!
Én erre annyit tudok mondani hogy Xtremisnek teljesen igaza van kötelességemnek érzem hogy őt védjem.
Ugy érzem Oliver nem viselkedtél fer módon szálj magadba és reálisan gondolkozz el a dolgon ha valaki segiteni akar neked azt talán nem igy kéne viszonozni.
Persze ahogy gondolod
Nem akarok beleszólni, de holnap, azaz csütörtökön kaptad volna meg tőlem a bukócsövet, szerintem egy nap nem érte meg, hogy a másikból hülyét csinálj.........legalábbis ebben a társaságban nem szokás.... bár konkrétan nem tudom mi volt a szitu.......
Július 22-27. Nemzetközi Motoros találkozó
Helyszín: Kútvölgyi szabadidőpark
Információ: www.straydogsmc.hu

De túra is Ok!
az mikor is lesz? van egy olyan sanda gyanúm, hogy arról le fogok csúszni, esetleg majd valami fz-s guruláson átveszem a cuccot
...
Egyszerűen etikátlan dolog valamit lefixálni, AZTÁN visszalépni. Főleg anélkül, hogy szólnál róla. Ha ezt magadtól nem érzed, azon nem segíthetek. Viszont ilyen viselkedéssel előbb-utóbb belefutsz majd olyan valakibe, aki ezt még tőlem is kevésbé fogja tolerálni. Egy egyenes ember ilyenkor azt mondja, hogy figyelj, bocs, nem fog összejönni a dolog, mert nekem ez és ez a problémám van vele. És akkor semmi baj nincs a dologgal.