Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elhordhatsz itt reggelig minden szarnak, attól jobblesz? Amint látod az elhatározás megvolt a vételre, csak a körülmények nem voltak biztatóak. Ennek melyik részét nem érted?
A primitívséghez meg csak annyi, hogy nemtudom ki nemtud már túllépni egy amúgy teljesen fölösleges témán, ami szerintem nem ennek a fórumnak a témája .
Most duzzogatsz még reggelig, én ehez a témához nem írok többet!
Azzal már elkéstél. Nem tudom, hogy te milyen szimpi szoktál lenni halál másnaposan, de ilyenek alapján megítélni egy másik embert, elég primitív dolognak tartom. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy felőled simán rám varrhatták volna egy Fazer bukócső fölösleges beszerzését, nekem meg nincs kedvem a saját segítőkészségem miatt a havi fizetésem felét kiadni egy olyan csőre, amihez nincs motorom! Miután végülis nem én kerestelek meg téged azzal, hogy volna ilyen és ilyen alkatrészem a motorodhoz, hanem te kérted a segítségemet.
Zárjuk már le ezt a témát, mielőtt megorrolnánk egymásra. Mondom telefonáláskor nem voltál szimpi, punk-tum. Én ezzel lezártam, nemtom jobban kifejteni.
Bocs, hogy kellemetlen helyzetbe hoztalak, ha így jobb.
Tudod, azért furcsállom az egészet, mert nekem a pénzedhez semmi közöm nem lett volna. Elutaltad volna a boltnak a pénzt, és átvetted vona a bukócsövet. Vagy mit gondolsz egy Yamaha kereskedésről? Hogy eltűnnek a pénzeddel?
Figyu telefonon nekem nem keltettél olyan benyomást abban a pillanatban, akire rábíznék X összeget. De ezen már fölösleges rágódni.
Most tényleg nem értem, hogy mire gondolsz. Mondtam, hogy hívd fel a boltot. Mi volt ezzel a probléma?
Most vagy megharagszol, vagy nem, de nekem akkor ment el a kedvem az egész rendeléstől, mikor dumáltam veled telefonon. Nemtudom Te bíznál e pénzt olyan ismeretlen emberre, akiből úgy kell kihúzni a szavakat, hogy mit is akar mondani .
Ezt most abszolut nem sértésnek szánom, csak ez az oka, hogy elálltam az egésztől.
Remélem máskor jobban együtt tudunk működni.
Elég kellemetlen helyzetbe hoztál, miután 1000%-ra mondtad hogy kell a bukócső, (hsz 7704) és a végén nekem kellett elmagyarázni, hogy miért mondtad vissza az egészet. Még szerencse, hogy nem rendeltettem a cuccot, hanem volt raktáron.
N vagy S re gondolsz?
Nyáron vendégem vagy a Siroki Motorostalálkozón!
zsír a cucc... szal... akkor két sört meg flakkon spray-t fizetsz nekem a pilot projectért
hétvégén átfújom a motyót valsz.
A mai nap megérkeztek a Shox áruháztól rendelt Givi TN354 -es bukócsövek. 26ropi az ára, de elég minőségi cucc, szépek a varratok, szép a fekete szinterezés, magyarul megérte az ártát.
Sziasztok!

Tud valaki abban segélni, hogy a 2007-es FZ1-esek milyen színekben pompáztak?

Köszönettel:
Ez problémás: ha sérül a motor, akkor ezek törnek a legnagyobb valószinűséggel.
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
2004-es fejidomos 600-as Fazerhez kellene idomtartó konzol jobb és bal oldali (azok a pici vasdarabok, amik a motor oldalán a vázra vannak felszerelve és a fejidom alsó részét tartják, sajnos a pontos nevét nem tudom). Esetleg ha valakinek van róla rajza, az is jó lenne, mert otthon megpróbálnám elkészíteni.
Kellene még fényszóróba az a műanyag égő tartó betét, amibe az izzót kell bele tenni (1 db) és esetleg a helyzetjelző izzótartója is érdekelne (1 db).
Ha van valakinek ezekből valami, szóljon.
Előre is köszi.
Üdv.
Nem jó, mert az megissza a redbull-t.
Én meg el sem merem venni tőle.
Tőlem meg kapsz egy pit bull-t. A bukógombádért cserébe.
Köszi!

A többi meg Ok.
Tyűű!Király lett!
Erre a hétre rossz időt mondanak!Majd meg beszéljük a Béri dolgot!
Wd40+redbull?
Mi a probléma?
Én részemről lefújtam az akciót, elég sok dolognak kellene klappolnia. Nemolyan egyszerően menne a dolog, ahogy elsőre nekiindultam.
Azért kösz a segítséget!
Azért a szántásba ne próbáld ki.
Nem hókotró, hanem eke. Legalábbis nekem így magyarázták ki.
Klassz lett! Üdv a hókotrók táborában!
Nekem tetszik az ötlet. Már nekem is csak csövet kell rá szerezni.