Nem, az ajánlott (félidomos) a motornak biztos nincs baja. 3 éve egy tulajnál van. Halason nagyon nem is lehet látni, életvitelszerűen Pesten lakik a srác.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a Michelin pilot road 3 mennyire jó gumi? Biztos hogy jobb a 4-es csak hirtelen erre van most keret mert sok minden közbe jött és elég jókat olvastam róla! Szívem szerint Angel Gt- vennék de most ez van és gumim már kezd gáz lenni és az esős időben nem szefetnék hasalni! Olajcsere is most lesz motul 5100 van és azt is szeretnék bele venni amúgy semmi gondom vele! (Fzs 1000 a vas) Gondolkodtam szupersport gumin is de nem nyelezem a gépet szóval azt a verziót kilőttem. A választ válaszokat előre is köszönöm!
A közelemben van egy eladó S modell (Kiskunhalas) 2007-es, bordó/fekete színben amiről biztos tudom, hogy jó állapotban van és folyamatosan megkapott mindent, és akkor, amikor csak kellett. Motoroztam párszor a sráccal, ismerem őt és a motorját is. Ha érdekel, elkérem és szívesen elküldöm a hirdetést is.
Valamint a használtautón van fent egy másik FZ1, ami pedig mindenképp felejtős, privátban tudok nyilatkozni erről is.
Nagyobb hibák amik vannak, ritkák. Ilyen pl. a vázrepedés lehetősége (ezerből egy), szelepkopás, (kilencsszázkilencvenkilencből egy), generátor mágnesének szétrobbanása (szintén szuperritka).
Apróbbak közül pedig előjön a trafó meghibásodása, oldalsztender érzékelő (általában otthon javítható), TPS. Egyelőre ennyi ugrik be.
Üdv mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni. Motor vásárlás előtt állok és a 2006 utáni Fz1 Fazer is a jelöltek között van. Bármilyen tanácsot vagy javaslatot szívesen vennék, mire figyeljek vásárlás előtt, van e gyerek betegsége, bármi... Előre is köszönöm a választ mindenkinek!
Szerintem attól függ hogy van kitáblázva. Ha van kiegészítő tábla, hogy csak BKK, Taxi akkor nem hajthatsz ott át, ha nincs akkor sima buszsáv és végig mehetsz, amennyiben a forgalmi helyzet indokolja.
Szegeden pl több olyan tömegközeledési sáv is van ahová ki van írva, hogy csak Tömegközlekedés... még a taxik sem használhatják.
Simsonom ciripellt menet közben időszakosan. Zavart. Egyszer erősen, egyszer halkan. Megálltam, és kiderult, hogy az út szélén lévő kabócákat hallottam mindig.
lényegesen combosabb motorokon is nagyon jól teljesít!
De ha már így feljött akkor, hátha érdekel valakit:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz1_fazer-10447406
Ha valaki supermotora cserélne 2005 utáni Yamaha Fz6n -t akkor keressen bizalommal medve657@gmail.com vagy a 06308303561!
Valamint a használtautón van fent egy másik FZ1, ami pedig mindenképp felejtős, privátban tudok nyilatkozni erről is.
Nagyobb hibák amik vannak, ritkák. Ilyen pl. a vázrepedés lehetősége (ezerből egy), szelepkopás, (kilencsszázkilencvenkilencből egy), generátor mágnesének szétrobbanása (szintén szuperritka).
Apróbbak közül pedig előjön a trafó meghibásodása, oldalsztender érzékelő (általában otthon javítható), TPS. Egyelőre ennyi ugrik be.
Olvass vissza szerintem... a vázrepedésre nagyon figyelj.
A többit majd a fórumtársak leírják :-)
Fasza volt
Szegeden pl több olyan tömegközeledési sáv is van ahová ki van írva, hogy csak Tömegközlekedés... még a taxik sem használhatják.