Ebből a szempontból jó a bmw nek a gyári tanktáskája.
Alul-felül beakasztod, a tanktáska alja gumis, ha még alul be se akasztod alul szinte le se ugrik.
Imadom a magneses ranktaskat...az osszes femszemetet osszeszedi es mar megy us a rankra. Egyszer az asztalrol felkapott egy szep nagy csavart...persze nem vettem eszre csak amikor radobtam a tankra....
Kész lett a csomagtartó... Többet csinálátattam, mert darabonként sokkal drágább lett volna. Úgyhogy kettő eladósorba került.
Egy polikarbonátból - iszonyatosan erős ! 10mm vastag, víztiszta, karcmentes természetesen, a másik 5 mm alu. Méretpontos, csak csavarozni kell, illetve a GIVI tartókat kell megvenni és felcsavarozni - csavarokat adok. Az alu festhető vagy eloxálható is. Ha valaki megcsinálja nekem is az eloxálást a hétvégén, akkor neki 3.000,- :)
Polikarbon: 5.000,-
Aluminium: 5.000,- (bár a fotón rajta van a GIVI tartó is de azt nem tudom adni hozzá. Euromotorsnál 5ezer a komplett szett)
Ilyenkor örülök, hogy eleve ütött-kopott tankkal vettem a motort anno. Nem kell rá úgy vigyáznom, mint a szemem fényére, de legalább nem is rondább, mint volt.
Ha lesz majd össznépi közös fólázás a dekorboltból, szóljatok nekem is. Én annyira béna vagyok, hogy a telefon siík kijelzőjére se tudok rendesen fóliázni.
A tankom mondjuk már karcos, de a továbbiaktól megvédeném. Így most minden indulás előtt letörlöm a tankot viledával, mert nagyon porosodik. Igazán leginkább a térdemhez kéne fólia, hogy ne mattuljon tovább. A tank, nem a lábam
Tanklock os tanktáska!drága de csak a tankra valo adaptert kell cserélned ha motort váltasz vagy hátizsák.nekem volt mágneses,eladtam mert karcolt.foliázni nem tudod tökéletesen a tankot.Sok az iv benne.
Köszi a választ!
Alul-felül beakasztod, a tanktáska alja gumis, ha még alul be se akasztod alul szinte le se ugrik.
Azért ne irígykedjetek nagyon.
Egy polikarbonátból - iszonyatosan erős ! 10mm vastag, víztiszta, karcmentes természetesen, a másik 5 mm alu. Méretpontos, csak csavarozni kell, illetve a GIVI tartókat kell megvenni és felcsavarozni - csavarokat adok. Az alu festhető vagy eloxálható is. Ha valaki megcsinálja nekem is az eloxálást a hétvégén, akkor neki 3.000,- :)
Polikarbon: 5.000,-
Aluminium: 5.000,- (bár a fotón rajta van a GIVI tartó is de azt nem tudom adni hozzá. Euromotorsnál 5ezer a komplett szett)
Ha látnád, milyen poros a Fazer...
A tankom mondjuk már karcos, de a továbbiaktól megvédeném. Így most minden indulás előtt letörlöm a tankot viledával, mert nagyon porosodik. Igazán leginkább a térdemhez kéne fólia, hogy ne mattuljon tovább. A tank, nem a lábam
Gondoltam egyértelmű :-)