Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

* nem csak. Szóval nem csak azt jelzi, hogy nincs benne olaj.
A lámpa nem azt jelzi, hogy nincs benne olaj, hanem hogy nincs nyomás.
még jó,hogy szintet néz ... nem nyomást
Rossz olajnyomás lehet nem megfelelő olajszűrőtől is vagy hibástól.
nem jellemző, legalább is én még nem hallottam róla.
Sziasztok! 2003 as FZS 1000 nel ki gyullad az olajszint lámpa. Szint 3/4 ig van. Erzekelő szokott vacakolni ezeknél?
Köszi a választ!
Üdv mindenkinek! Jani vagyok, fruss hús. Most vettem egy 1000-es Fazer-t. Remélem szép pilkanatokat fogunk megélni együtt.
Ebből a szempontból jó a bmw nek a gyári tanktáskája.
Alul-felül beakasztod, a tanktáska alja gumis, ha még alul be se akasztod alul szinte le se ugrik.
Imadom a magneses ranktaskat...az osszes femszemetet osszeszedi es mar megy us a rankra. Egyszer az asztalrol felkapott egy szep nagy csavart...persze nem vettem eszre csak amikor radobtam a tankra....
Cseles
Lementél homokozni? :)
Találjátok ki, hol vagyok!
Azért ne irígykedjetek nagyon.
Kész lett a csomagtartó... Többet csinálátattam, mert darabonként sokkal drágább lett volna. Úgyhogy kettő eladósorba került.
Egy polikarbonátból - iszonyatosan erős ! 10mm vastag, víztiszta, karcmentes természetesen, a másik 5 mm alu. Méretpontos, csak csavarozni kell, illetve a GIVI tartókat kell megvenni és felcsavarozni - csavarokat adok. Az alu festhető vagy eloxálható is. Ha valaki megcsinálja nekem is az eloxálást a hétvégén, akkor neki 3.000,- :)
Polikarbon: 5.000,-
Aluminium: 5.000,- (bár a fotón rajta van a GIVI tartó is de azt nem tudom adni hozzá. Euromotorsnál 5ezer a komplett szett)
Nyáron szinte csak azzal mentem, de nem sok időm volt. Talán ha 3 ezret mentem vele.
Ha látnád, milyen poros a Fazer...
megy még a drz
Ilyenkor örülök, hogy eleve ütött-kopott tankkal vettem a motort anno. Nem kell rá úgy vigyáznom, mint a szemem fényére, de legalább nem is rondább, mint volt.
A mágneses már megvan..... Jöhet a fólia
fel lehetne polírozni és utána lefóliázni....
Ha lesz majd össznépi közös fólázás a dekorboltból, szóljatok nekem is. Én annyira béna vagyok, hogy a telefon siík kijelzőjére se tudok rendesen fóliázni.
A tankom mondjuk már karcos, de a továbbiaktól megvédeném. Így most minden indulás előtt letörlöm a tankot viledával, mert nagyon porosodik. Igazán leginkább a térdemhez kéne fólia, hogy ne mattuljon tovább. A tank, nem a lábam
Az is kék :-)
Gondoltam egyértelmű :-)
Tanklock os tanktáska!drága de csak a tankra valo adaptert kell cserélned ha motort váltasz vagy hátizsák.nekem volt mágneses,eladtam mert karcolt.foliázni nem tudod tökéletesen a tankot.Sok az iv benne.
Meg egy szmájli, hogy ne vedd komolyan.
Az olajbetöltő nyílás a kormányon van, vagy mint extrát soroltad fel?