Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A huszadik karc után már nem fog ennyire megrázni a dolog...
Elegge vigyazok a cuccaimra, valahogy igy rogzodott belem. A tankon is van karc, de hat az feste, mig a vaz meg "anyag". Nem halok bele, de nem boldogit.
Valogatos!
Abbol a malaj jobb lenne.
A szolgáltatásaim igényre szabottak. Ha érdekel, neked szumátrai feleséget is tudok szerezni.
Szumatrai erdelelne parban.
Hány éves a "gyerek", hogy a '91-es Pedro legyerekezte, '92-es?
Én félnék ilyen stílusú garázsban tartani a mocikat. Csak az az egy lakat védi? Ha gondolod, tudok neked szerezni olcsón bengáli tigrist. Élő kecskét kell neki venni néha, de nem sokkal drágább, mint kamerákkal megfigyeltetni a garázst.
Akkor a megoldás hogy ezután teszel rá tankpadot.
Úgy sikerült összehozni, hogy volt rajtam egy nagy hátizsák, a motoron rajta volt a hátsó doboz, és ezt tetéztem azzal ,hogy bepasszíroztam magam, meg a motort a garázsba, az autó meg a fal közé.. na ilyen esetben vagy leveszi az ember a hátáról a táskát, vagy nem, de akkor nem sok helye van forgolódni, csak oldalazva tud leszállni. Nehéz ezt így leírni.

Lényeg az, ha nem álltam volna be lendületből, vagy leveszem a táskát, és úgy szállok le a szűk helyen, akkor lazán a szokásos mód szerint leszállhattam volna, rendesen hátralendített lábbal. Így meg valahogy nem jött össze a mozdulat, megbillentem, és valahogy sikerült összekarcolnom azt a részt a tankon, ahová amúgy a tankpadot szokás ragasztani.
Najah, én sajnáltam rá a pénzt. Ne tudd meg mennyi volt.
Hogy kerül előre a lábad?
Női módon szállsz le?
Ezek ám a fontos kérdések.
Én kevesebb, mint két héttel a Divi eladása előtt (ekkor persze még nem tudtam hogy lesz vevő rá), miközben szálltam le a motorról, megbotlottam, és a krossz csizma spiccvasával húztam végig a tankot.. nekem általában nem szokott lelki törést okozni egy-két új karc.. de ekkor azért pilláztam, hogy, ejj.. jó mély lett b+
Vasarnap mikor lemostam a motort, arrebb raktam a kertben, hogy susson a lancra a nap, hamarabb kiszaradjon. Kozben valamiert ki kellett nyitni a kaput, en meg kafan csak elengedtem a kitamaszto hosszu vasat. Aztan neztem, hogy hozzaer a motorhoz. Persze egybol megneztem lila fejjel, de nem lattam serulest. Hetfon, mikor este letakaritottam, akkor lattam az ominozus oldalan, az ezust vazon egy 1-2 mm-es serulest. Na most azota azon ragom magam, hogy az uj, vagy mar rajta volt. En barom (feszult volt a vasarnap na).
Hetfo este mikor leraktam, a nagyjat letoroltem. A ruham pedig hazahoztam szaradni. Holnap tervben van a hasznalata.
a gyerek gèpère dob került?
Ma is rendbe raktam. Holnap biztos ez lesz a nyerő:) Te is rendbe raktad?
Oda nem,egy regi osztalytarsam sok motort szerel,otthon hivatalosan,megcsinalja a szelphezag-szinkron marhasagot meg kideriti mitol all le random.
csak el toltad Surihoz?
Valami olyasmi,a bontoszokevenynek is megvan a feladata.Ha visszakapom.
Nincs nalam jelenleg.
Spórolsz az újra vagy mi fene francnak vetted, meg akkor azt a bontószökevényt, csak a garázsban áll.... és még pályázásra sem alkalmas
Megvan az oka.
Ez korai döntés volt
aztán lassan valamikor megint eltolhatnád az arcod felénk