Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FZ6N 2004 Kiadás kék kormány, olajbetöltő nyílással. Ha valaki tud róla valamit írja meg. Az első YAMAHÁM volt:-)
What?
You didn't get it!
"Megmutatom, ha te is a tied!"
Így néz ki, pedig csak rátettem a táskát!
(Sajnos nem találtam meg a régieket, de tanulságos lehet, ha hamarosan lefényképezem újra.)
Muti.
Képekkel alá tudom támasztani, hogy tanktáskám okozott karcokat. Hogy a táska hibája, a poré/koszé, vagy az én felelőtlenségem, lustaságom stb.,.. de lettek karcok. Ha valaki biztosra akar menni, inkább alkalmazzon valamilyen proaktív megoldást.
Pedig nem.De mivel nem az én motorom mindegy.
Mondjuk a hondámon énse,a másikhoz meg soseér a táska.
Én se a fagyizóig megyek tanktáskával, ennek ellenére nincs karc a tankon. Továbbra is azt mondom, hogy felesleges
Vagy egy profi karcálló fóliás decorcég ami drága de csak egyszer kell csinálni és sose kell leszedni.
De több napos túra alatt poros lesz a tank, és ezek a szemcsék karcolhatnak.
Öntapadós fólia, abból is az, amelyik kevésbé tapad, vagy szōszōlōm, hogy túra után könnyen lejōjjōn.
Ne legyen koszos a tank és a táska alja se, én sose teszek alá semmit és semmi baja a fényezésnek.
Selyempapír ? az meg mitől ragadt ???? Mitől lett ragasztós ?
Én azért merem ezt a megodlgást javasolni, mert a saját motorom is ez van. az előzőre is ezt alkalmaztam, és az egyik barátomén ugyancsak. Valóban oda kell figyelni a felrakásnál de csak azért, hogy szép legyen. Leszedni egyszerű...és mososzerrel - nem csiszóló szivaccsal !!!!! - minden maradék szépen lejön. De persze mindenki maga dönt.
Nekem valaki ajánlott selyempapírt hasonló célra (karcok elleni aktuális védelem). Megvettem a harmadik boltban, feltettem és mikor levettem, csupa-de-csupa ragasztó maradt a motor. Most megköszönném az illetőnek a tanácsát, de nem tudom már ki volt. Azóta kétkedve fogadok minden ilyen otthon felragasztós módszert.
Köszi!
Beugrom egy dekorba aztán csak találok valamit.
Sok pénzt ne költs fóliára ! Szaladj be egy dekorboltba és vegyél víztiszta öntapadós fóliát ! Olcsóbb sokkal !
VOdateszed, méretre vágod, a tankot bepermetezed vízzel és ráteszed. Aztán kinyomod a vizet alóa azzal a simítóval amit ugyancsak 300 forintét vettél a dekorboltban...
Köszi!
Elolvastam amit kiadott.
Befóliázom, az a tutti.
Szia!
Szerintem olvass vissza, fóliát javasol mindenki alá...
jobb oldal fent "keresés" gomb :-)

Attól függ
igen
én is.
Sziasztok!
Sokan vagytok itt akik nagy túrákat nyomtok.
Azt kérdezném, hogy mi a tapasztalatotok a tanktáskákkal?
Ha rárakom a tanra mennyire bántja a fényezést?
Kell/érdemes alá rakni valamit? Mit?
Givi tanktáska szóval a minőségével remélem nem lesz baj.
Üdv!
Ha valakit érdekel:

http://www.jofogas.hu/bekes/Kormany_magasito_3_cm_elado__22_mm__FZ6____53620363.htm?first=1
Sziasztok !
Meguntam a tökölést a Givi konzolokkal és csináltam TopCase tartós is. AutoCad-e megterveztem és teszteltem is. Tehát minden forat pontos...bár 1-2 mm eltérés lehet. Az Autocad fájlokat most közzéteszem. Ha valaki kicsit konyít hozzá át tudja faragni olyanra amilyenre akarja... Én terveztem pántoknak felfogatást. A fülek azért is vannak rajta, hogy ha pántolsz vagy gumipókozol, akkor azok nem csússzanak el.

Amúgy kivágattam plexiből, képeket csatolom. Oldalkonzolom is van. azt ugyanabban a mappában megtaláljátok. Arról nincs fotóm. Használjátok egészséggel. Én lézerrel 5 mm-es rozsdamentesből vágatom ezeket, mert akkor süllyesztett csavarokkal szépen lehet rögzíteni és nem akad bele a doboz aljába. Givi és Kappa kompatibilis a doboz rögzítése, a konzol pedif FZS1000 kompatibilis jelen állapotban.

A képeken a plexiből kivágott verzió látható. Gondolom ha már valaki ebbe belevég, azt nem kell elmagyaráznom, hogy melyik furat micsoda :)

Letöltés innen:
https://drive.google.com/folde...
Szia. Én mindig kivettem az első két csavart, s a tank végén lévőt is. Kicsit hátrahúztam, megemeltem s visszatettem a hátsó csavart Egy Fadarabbal, vagy a videón látható módon rögzítettem. Így nem kellet az idomot bontogatni.
Itt láthatod:
http://youtu.be/VUYITUnDbjs

Ez az újabb típus, de majdnem ugyanez a séma!