Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor is hallod, mikor külföldön futod a félmaratont, a motor pedig a garázsodban pihen? Hozzám 6 feles után néha Jézus szól. Egész jókat elcsevegünk.
Kresz kerdes: Thokoly uton van buszsav az egyik iranyba, belul. Egy ido utan a sav jobb oldalan jardasziget van, es megallo (Zugloi vasutallomas buszmegallo). En ott mehetek a motorral tovabb, vagy ki kell sorolnom a buszsavbol jobbra, a "rendes" savokba? Ezt csak azert kerdem, mert reggel ott mentem, es a Mexikoi utrol a busz olyan siman es konnyeden elem fordult, fekeznem kellett rendesen. Meg nem voltam a buszmegallos reszen, es ott a busznak akar meg taxira is szamitania kellett volna.
Azóta élvezem igazán a motorozást amióta füldugót használok.
Az összenyomható sárga priceless
Van fuldugom, orszagutra mar felveszem. Az emlitett pofamra jon mindenszel es ettol hangos a buko dolog miatt.
Nem, akkor nem hallom. Viszont nem fugg fordulatszamtol. Es igazabol csak akkor hallom, ha allok. Szoval nem olyan eros hang.
Baromság lenne egy évzáró Fazer tali valamikor október elején?
Szavazzatok le, ha hülyeség.
Akkor is hallod ha nem jár a motor?
Ajánlom neked is a füldugót :-)
Azóta a vezérműláncot sem hallom :-D
Majd rafigyelek delutan. De szerintem nem. Az konkretabb hang, a sipolo meg olyan "je, van egy ilyen hang" fajta. Hazafele megvizslatom.
Benzinpumpa lesz.Nem ugyanazt hallod, mint amikor elfordítod a kulcsot, és megvárod, míg lefut a teszt ?
Privatba elkuldtem a szamom, ha barmi kozbe jonne :)
Azt az utat mar en is neztem, tiszta csuszos minden kanyar. Mas: van valami sipolo hang a motornal. Ha jar a motor, akkor hallom, de nem fordulat vagy sebessegfuggo, leginkabb allo helyzetben hallom. Magas, vekony. Esdig nem tunt fel.
Üdv néktek!
Előtte beugrok darázsgarázsba , de időben ott leszek!
Mar 4en, gurulas.hu-n is jelentkeztek. Udv en100 :)
Akkor majd legközelebb...
Üdv a csapatban, eddig hárman vagyunk!
Hali, csatlakoznék, guruláson bejelentkeztem.
Ma voltam a Mátrában,Eger-Gyöngyös. Parádtól a Galyatetői elágazásig kész az út. Maga az út elég jó lett a hazai útépítés minőségéhez képest.Csak...Végigkavicsozták a padkákat is,gyakorlatilag szintban van az úttal. a sok önjelölt Schumacher meg aki taposni tudja neki, de csak a szemközti sávba átcsúszva, vagy a padkán tud befordulni nagyon felszórja kaviccsal.Úgyhogy figyeljen mindenki a leghúzósabb kanyarok tele vannak a fehér kaviccsal amit kiszórtak.A parádsasvári elágazásnál a hajtúkanyarban Sirok felé ma olyan volt mintha direkt odalapátolták volna.Végig meg volt terítve kővel.Érdekes módon Horvátországban láttam nyáron, hogy megy a közútkezelős autó, és a melósok ahol kellett seperték az utat, a lehullott kődaraboktól. Itthon meg addig terjed a figyelem, hogy minden útra jusson egy kamerás autó, ami figyeli a teherkocsikat, hogy befizették-e a sarcot. Kicsit más világ.
:-( Füreden verseny, pedig amúgy szabad lennék.
Nekem tetszik! A hang is...!

++++ fiatalabb tőlem 3-4 èvvel....minimum...:D
Na nem kell az ördögöt.....Azért van ott több zár is, és a lakat sem elvágható, eltekerhető.
Ha nagyon akarják a zár sajnos nem akadály.
Még annyit, néhány méterre van egy éjjel is őrzött épület.
Sziasztok!
Motomartin fórumtársunkkal szombaton egy kisebb túrát teszünk.
Gyülekező: 10:00 óra, Budapest IV. kerület, Váci út - Megyeri út sarkán lévő OMV kút
Útvonal: a mellékelt fotón olvasható.
Ebéd: megbeszélés tárgya, valahol étteremben
Tempó: Közepes, lendületes

Egyelőre csak az időpont és az útvonal fix.
Ha van kedvetek, csatlakozhattok! :-)
Hallod amint beteszed legelni a gépet a susnyásba az lesz a toppon hogy hogy jutok haza.