Kresz kerdes: Thokoly uton van buszsav az egyik iranyba, belul. Egy ido utan a sav jobb oldalan jardasziget van, es megallo (Zugloi vasutallomas buszmegallo). En ott mehetek a motorral tovabb, vagy ki kell sorolnom a buszsavbol jobbra, a "rendes" savokba? Ezt csak azert kerdem, mert reggel ott mentem, es a Mexikoi utrol a busz olyan siman es konnyeden elem fordult, fekeznem kellett rendesen. Meg nem voltam a buszmegallos reszen, es ott a busznak akar meg taxira is szamitania kellett volna.
Azt az utat mar en is neztem, tiszta csuszos minden kanyar. Mas: van valami sipolo hang a motornal. Ha jar a motor, akkor hallom, de nem fordulat vagy sebessegfuggo, leginkabb allo helyzetben hallom. Magas, vekony. Esdig nem tunt fel.
Ma voltam a Mátrában,Eger-Gyöngyös. Parádtól a Galyatetői elágazásig kész az út. Maga az út elég jó lett a hazai útépítés minőségéhez képest.Csak...Végigkavicsozták a padkákat is,gyakorlatilag szintban van az úttal. a sok önjelölt Schumacher meg aki taposni tudja neki, de csak a szemközti sávba átcsúszva, vagy a padkán tud befordulni nagyon felszórja kaviccsal.Úgyhogy figyeljen mindenki a leghúzósabb kanyarok tele vannak a fehér kaviccsal amit kiszórtak.A parádsasvári elágazásnál a hajtúkanyarban Sirok felé ma olyan volt mintha direkt odalapátolták volna.Végig meg volt terítve kővel.Érdekes módon Horvátországban láttam nyáron, hogy megy a közútkezelős autó, és a melósok ahol kellett seperték az utat, a lehullott kődaraboktól. Itthon meg addig terjed a figyelem, hogy minden útra jusson egy kamerás autó, ami figyeli a teherkocsikat, hogy befizették-e a sarcot. Kicsit más világ.
Na nem kell az ördögöt.....Azért van ott több zár is, és a lakat sem elvágható, eltekerhető.
Ha nagyon akarják a zár sajnos nem akadály.
Még annyit, néhány méterre van egy éjjel is őrzött épület.
Sziasztok!
Motomartin fórumtársunkkal szombaton egy kisebb túrát teszünk.
Gyülekező: 10:00 óra, Budapest IV. kerület, Váci út - Megyeri út sarkán lévő OMV kút
Útvonal: a mellékelt fotón olvasható.
Ebéd: megbeszélés tárgya, valahol étteremben
Tempó: Közepes, lendületes
Egyelőre csak az időpont és az útvonal fix.
Ha van kedvetek, csatlakozhattok! :-)
Az összenyomható sárga priceless
Szavazzatok le, ha hülyeség.
Azóta a vezérműláncot sem hallom :-D
Előtte beugrok darázsgarázsba , de időben ott leszek!
++++ fiatalabb tőlem 3-4 èvvel....minimum...:D
Ha nagyon akarják a zár sajnos nem akadály.
Még annyit, néhány méterre van egy éjjel is őrzött épület.
Motomartin fórumtársunkkal szombaton egy kisebb túrát teszünk.
Gyülekező: 10:00 óra, Budapest IV. kerület, Váci út - Megyeri út sarkán lévő OMV kút
Útvonal: a mellékelt fotón olvasható.
Ebéd: megbeszélés tárgya, valahol étteremben
Tempó: Közepes, lendületes
Egyelőre csak az időpont és az útvonal fix.
Ha van kedvetek, csatlakozhattok! :-)