Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezeket a nagy felvonulásokat én is utálom...
Kva lassan megyünk, éppen a motorozás élvezete veszik el.
Ez sajnos ilyen, akartam is neked írni, hogy rossz lesz a sorrend. Nekem se a szívem csücske.
kmmm 2 szer voltam! abból 1 szer gurultam a városban, pontosan nem emlékszem,de vagy ősz volt vagy tavasz és olyan tötymörgés volt,hogy az fz6 nak folyamatosan ment a hűtőventilátora, nah azóta nem voltam,,,, ez kb 2010ben volt ,ekkor volt 4 éves a fazer
Fasze mesz te citadellara a majmok koze?
Szerbiaban 360,-Ft volt a normál 95-ös. Meglepődtem, hogy sokkal drágább, mint nálunk! (131 RSD/L)
Ha azt latom Hogy mellettem a roman gyerek epp urit a patakba meg olcsóbban kijovok mert a lidlis konzerv se megy le a torkomon.
és szomjasan érkeztél haza ,meg rohadt éhesen

de dobhattál volna babkonzervet, lidl -skolával két nyalókával... az 1000 ből kijön+ benzin
Amugy beleferek.............csak a levegovetel.................
Tervben van egy nagyobb.
Jobb lenne, ha nem tömnéd magad, mert nem fogsz sose a bőrruhádba beférni. :D
Bazz jo hogy mondod,mecsekben voltam,egy babgulyas kolaval es egy fagyi harkanyban meg egy foldvaron,es fuccs a 20 asnak.
Nem figyelted amit írtam, idén jártam, Ausztriában,Olaszországban meg sok helyen... de csak itt merültek fel bennem ezek a dolgok.
Megálltunk egy román városban, 3 gyerek ott somfordált körülöttünk, még a szemük is rosszul állt,,,, gondoltam biztos valamit be akarnak rakni a dobozomba... mi?
Nagy motorjaim, mind makulátlan szép állapotú motorok voltak, vigyáztam rájuk,így is akarom őket tovább adni.
Citadellán a havi összejövetelen egyszer régen beszóltak , hogy városi műmájer motoros lehetek,meg csak a cukrászdába járok vele, mert csili vili, mint ha most toltam volna ki a szalonból, akkor több mint 40e km volt az fz6ban, ember megmerevedett én meg majdnem pofán vertem:)
egy napot itthon
Itt a bibi,legalabb ha elmegyek valahova nem marketes hidegkajaval tomnem magam.
Lehet velem van a baj.
Itthon se sokkal tobb az a 310 es benzin.
Én Bajai vagyok tehát a határ közelebb van Boszniában 260Ft a benzin első nap ott aludtunk 17eu volt a szállás 2 személyre.
A kotori öbölnél 10eu volt a szállás fejenként úgy hogy a Bookingon előre lefoglaltam mindent.
Étterembe nem mentünk kaját a legközelebbi marketbe szereztük be.
Én például, valahányszor elestem egyből a motorral foglalkoztam, hogy lett-e valami baja. Aztán később röhögök magamon, hogy törött vállal is a motort féltem, ahelyett, hogy örülnék, hogy nem lett nagyobb bajom. Pedig akkor nem volt egy nagy értékű a motorom, egyszerűen úgy neveltek, hogy becsüljem meg amim van.
Pár hete voltam Erdélybe,de semmi gondom nem volt az utakkal talán csak annyi hogy jobban eszi a gumit mint nálunk.
A vasúti átkelők valamint a hidak gyilkosak.
Lakott területen belül nem divat 50-re lassítani átlag 70-80-al kell menni mert letolnak.
Nekem csak az hogy a hatarig eljussak egy tank azaz 5000 forint,ez a tura 1/6-a vissza ugyanannyi.tehat 20000 bol meg lehet uszni?
Teljesen téves következtetés, túl gondolod a dolgot. Aki félti a motorját, csak simán félti a motorját. Ennyi. Pont. Nem kell többet belemagyarázni. Valakinek ilyen a természete, valakinek nem. Valaki ész nélkül szórja a pénzt, valaki meg nem szeret feleslegesen költeni. Mert ha ellopják a motorod, akkor bizony tulajdonképpen feleslegesen "költöd" a pénzt.
Erdély azért jobb, kulturáltabb, tényleg nagyon kedvesek a magyarokkal, csak azok a fránya utak jobbak lennének...
Az összköltség tehát minden benne van
Benzinnel egyutt?
Albániának a déli fele sokkal barátságosabb (legalábbis számomra). Szóval erre azért készülj, ne legyen hideg zuhany.
Társasággal volt nem egyedül.
Én mindig úgy ülök fel a motorra motorozni is, hogy tök mindegy mi lesz a motorral, csak nekem ne legyen nagy bajom. Nyilván nem arra játszok hogy minden másnap vegyek másikat... de annyira nem rázna meg ha kiesne alólam (nem fogok eladósodni, vagy túlköltekezni egy motorért sem). És ismerek nem egy olyan embert aki tetszőleges sok milliós motorra ugyanilyen szemlélettel ül föl... igaz nekik egy de akár több nagyságrenddel is nagyobb a vagyonuk, mint egy átlagos motorosnak.

Más dolog egy tárgyat többé kevésbé rendeltetésszerűen használni és más annyira félteni, hogy ne tudj nyugodtan aludni miatta. Aki egy tucat használati tárgy miatt így tud aggódni, az vagy nagyon szegény és az a mindene, vagy némileg túlvállalta magát, ezért fél "a mi lesz ha"-tól.

Szóval ez az én véleményem. Ha az ember túrázni megy, és nem végig a 5* szállodákban száll meg, akkor nélkülöznie kell a garázst is általában.. jobb ennek tudatában kiválasztani a motort is, vagy lehet stresszelni. Mindenkinek szíve joga...
Júniusban voltam a párommal 5 napot Montenegróba Durmitor,Kotori öböl,Lovcen.
Az összköltség 2 személyre 200euró-ból kijött.