Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majdnem,most csak kettő.A harmadik szervizben a negyedik meg a raktárban tőlem 10 km-re.
De a két motor itt,az egyik kinyuvqdva,és a fűnyírót is generálozni kell így a szembeszomszedtol kértél kölcsön.
Na fizikai billentyubol rosszul állok,szánom-bánom.
Gondolom a 2. flex az 1. helyettesítője, de azért van három, ha az egyik és egyetlen fűnyíród tönkremegy, tudj mivel kaszálni?
De most a te garázsodban áll 4 autó arra várva, hogy a másik három épp szervizben legyen és tudd használni a 4.-et is, vagy a családban lévő összes autót összeadtad? Mert a rokonságban nálunk is van néhány autó, nem pedig egy Porsche-t használ mindenki, amire összedobtuk a pénzt 10-en.
Néha írhatnál fizikai billentyűzetről is, talán az elgépelések vagy a gondolatmeneted kuszasága miatt másról beszélünk.
Sosem vettem egy árán kettőt,mindnek van gazdája,használja,de nem minden percben és ha kell mehet a menet.
De van,két motor egy fűnyíró három flex,és két mélyhűtő is.szóval használt adni bármit lehet amíg karbantartáson van az egyik.
Nem A6 öt vehettem volna de csakazert is opelszalonban vettem kettőt volt a cél.
Hanem meghatározott feladatra kellett és lett.Majd eladás,és lett helyette jobb,majd kellett egy ocsemnek és vett,stb.
Remélem érthető.
Valóban nem világos. Azt feltételezed, ha nekem csak egy autóm van, azt addig használom, míg meg nem áll alattam? Úgy indulok el a családdal nyaralni, hogy hallom, valami kopog a motorban? Tény és való, hogy praktikus, ha van kettő autó a háznál, de én biztos nem vennék egy árán kettőt egy körben.
Nem jól érted.
Egyik sem jut el a lerobbanasig.Vannak előjelek amik felbukkanasakor mennek szervizbe és míg ott van megy a másikkal az élet,csak át kell szervezni.Mindnek van családi gazdája.
Most volt 4 hónap míg a szerelők rajongók mitől ránt egyet 2000 környékén és kormolja a a szivorendszert.Mi dezt úgy hogy egyszer sem adta be a kulcsot,nem kellett menteni.
Megelegeltem a 2, szivorendszert takarítás és mostmar járjanak utána.
Gyakorlatilag a fél autót szetszedtek mire meglett mert a diag.műszer jónak mondta,csak rántott egyet rajta.
Jól értem, ha van 3 autód, az megment attól, hogy lerobbanj az úton? A mondat másik fele pedig arra vonatkozik, hogy ha le is robbanna az egyik Astrád mondjuk az autópályán, hazaszaladnál a másikért és elvontatnád te magad?
Nem azt javaslom hogy mindenki vegyen azt amit akar.Felőlem meg szamaraskordet is.
Amúgy 3 astra,1,6 és egy rozsdaboglya platós.Mind megy,egyik sem állt meg,hagyott ott sehol,csak ha kifogyott a benzin,viszont több fazon állt a pályán most és legalább 2-3at láttam autómenton.
De az is tény hogy mindegyik néha törődés kér.
Kivétel a hastra,az csak megy,olaj és szűrő meg gumi.Nem véletlenül,az az egy volt ami újonnan lett véve 2008 ban,mindegyik másik használt.
Szóval azt javaslod mindenkinek, hogy egy Audi A6 helyett inkább vegyenek négy Renault Clio-t?
Minden nap motorosok,van akinek nem egy bazinagy van hanem több kicsi,az egyik mindig használható,pont mint autóból,ha kettő kiesik meg kettő a helyreáll és nem áll meg az élet.
Mert a honlapján rajta van hogy vállalja,helyben van egy halom gumis,autóhoz,az egyik nem gumit motort,a másik macerás és valami 3000-ért rakta fel darabját,a harmadik elcseszett és rázott.
Mindegy mert Aszódi ezerotert csináltak centivel,bár mostanában elfelwjtik q gumipapucsot ezért van pár lehorzsolodas,rájuk kell szolnom.
Szerelő meg haromutcaval feljebb a volt osztálytarsam praktizal,hondabubust is ismerem szal ha akarnám már ott lenne valamelyikével,de nem.
Több oka van a felreallitasnqk.
jó hát a motorozás mindenkinek más..

Biztos tudnék doboztartót hebrálni... de inkább a épitek, simateam pedig csinálja a doboztartót a Zizire
Suri egy érdekes fazon, a stílusa nekem sem jön be, de ettől függetlenül nem rossz szerelő, sőt....
Amugy meg miért nem gumishoz viszed a gumit cserélni
jól mondod Tibi
Az ipse mikor vittem volna egy gumit atszerelni pár éve simán asszondtak vigyem máshova mert nem ér rá.Csak a kereket,kB 10 perc és nem azonnal kellett volna,hanem egy-két nap alatt.ha aszongya benne van valamiben de Holnap hozzam xy órára atpattintja egy szavam se lenne.de nem kerek perec nem, szevasz.
Értemen hogy szezon és hajtás van német rá csipcsup gumimarka idegennek de ha nem hát nem,aznap egy másik megcsinálta.
bedobtad volna Surihoz azt egy húszasért már repülne is

szinkronnal együtt ...
Meg nem,folyton leall,talán a cut-off relé miatt,a tünet az hogy az ac mikor a tuszelepek bevarnak megáll ahogy kell de nyilasok nem indul újra így kifogy az uszohazbol az anyag,majd letesztelem de most az egész augusztus másról szól így bevagtam a sarokba,majd utána ekecselek vele.
Mert olyan gyors vagy
Pont egy hete. Jársz ki a Hondával
minden motorom e körül eszik....
pld most a zzr 6.3...
Néha én sem látom magam.
Pontosan mikor?
Múlt héten voltam kint kakucson, nem láttalak sehol
Süveges,nyekereges nélkül meg se vennem,a kidolgozása minőségi,5,5-6 literrel eljarok.
Várom a 800-ast.
Lesz csinos forma színes tft egermozija.
nem lenne rossz a triumph, de az a nyekergő, süvítő hangot kivehetnék, hogy kulturált legyen, plusz még kicsit finomítanának a kidolgozásán,meg a fogyasztásán nyerő motor lenne
Ami csúnya, az csúnya de a motor karakterisztikája elfelejteti a műszerfal rondaságát.
Szóval többet mosolyogsz a motoron, mint bánkódsz a műszerfalon. Ez a lényeg!