Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Ma indultam volna motorozni egyet, jó barátom is megérkezett már épp az induláshoz, indítanám be a motort, akksi meghalt...természetesen ma egész nap áramszünet volt az utcánkban, nehogy véletlenül töltőre tehessem. Tartottam ettől a gondtól, mert tudtam, hogy a tank alatt van az akksi, nem az a pikkpakk megoldható dolog. Most próbálom tölteni az akksit, szerintem kuka lesz, elválik. Viszont kérdésem az lenne, hogy kivenni az akksit mennyire macerás művelet, hogy kell a helyéről kiszedni, van valami speciális tudnivaló hozzá? Mert ez vár rám úgy néz ki. Most ez miatt hirtelen nagyon nem örülök neki, hogy az ülés alatt van a kipuff rendszer, és így nem fért el az akksi.
Sziasztok,

Eladóvá vált egy sportos hangú gyári dob (belső átalakítva).
Akit érdekel Budapesti átvétel lehetséges. Ha jófej vagy, segítek felrakni mikor jössz. :)
Videó amit mindig mindenki kér, de szerintem soha semmi nem hallható rajta.: :D
http://youtu.be/TIJwaGLzip4

Totálisan nem jön át a hangja ami eléggé üt. Nekem meg nincs kedvem a szomszédokkal hadakozni, mert reggel 6-7 között indulok általában el...
Szóval ha valami olyan kell, ami gyárinak tűnik, hogy ne b@sztassanak a yardokm akkor ez a te választásod.

Alkuképes 45 az irányár.

Üdv, Attila
Ezt elfelejtettem csatolni.
Ugyanakkor így marad 1-2 dolog, ami már nem kerül beszerelésre.

Első-hátsó fém fékcső (Első: Galfer Hátsó: HEL márkájú), 45 pénz volt, 40ért kell valakinek?
16 fogas első lánckerék 4 ezer volt, 3ért?
Akkor eladó az FZ1

2 éve vettem, 21e km-el, most van benne 25
Magyarországi, Szombathelyen vették
3 kulcs, meg a szokásos dolgok

Extralista:
MIVV GP Carbon slip on
Motodynamics hátsó LED lámpa, beépített irányjelzővel és figyelmeztető féklámpával (felvillanáskor 3at gyorsan villan mielőtt égni kezd)
E betűs, vizsgán átment vele
videó róla: http://youtu.be/ZeWvZtUv3Bg

SW-Motech bukócső
Puig Smoke szélterelő
2500 km-t futott Michelin PR4
Állítható fék és kuplungkar
Első tengelygomba
Hátsó emelőszem bukógomba is egyben
FZ8 tükör
Kicsi rendszámtartó
Minden gyári alkatrész bedobozolva jár hozzá

Kérésre pár nap alatt lecsupaszítjuk gyári állapotra

Első fékbetét tavaly lett cserélve
Tank bal oldalán egy meggymagnyi horpadás, így vettem. Horpadások doktora Gödöllőn azt mondta, hogy 50% esélyt ad neki. Megpróbálja, ha nem sikerül, ingyen volt. Már nem én fogom elvinni.

Igazából a gyere el nézd meg, biztos nem fogsz csalódni kategória. Nem sajnáltam a pénzt rá, és ha nem jelenik meg az MT-10, még sok évig megtartanám, mert magamnak nem tudok megfelelőbb motort.

Nyíregyháza Yamaha Karsai fogja hirdetni jövő héttől, vagy itt lehet privátban kérni elérhetőséget :)

Ár: 1,75

Két kép van az előző hozzászólásomban, amire válaszoltam

Köszi, hogy végigolvastad :D
Péntek délután 180 km, szombat délelőtt triatlon, délután újabb 230 km, hö... szétültem a seggem.
Ráadásul az összes szél a fejemre jön.
Sziasztok! FZ6S-re szeretnék sportdobot, ha van valaki épp szabadulna tőle.
Sajnálhatjátok, de majd legközelebb:-)
Nagyon szép volt a te motorod is. Sikerült jó áron legalább eladni
Azért egy motor kell a házhoz
Köszi a meghívást, most jöttem meg vidékről :-)
Legközelebb mindenképpen menjünk!
Szerintem mionden mocira általában igaz hogy a max fordulatot elharmadolod és a középső harmadban motorozol az jó neki
heló. Nem tudja valaki első lánckerék lefogató csavart hol kapok?
Egyelőre tetőtér. :-) Utána, gőzöm sincs.
Most èrtem haza faluròl.. Sajnálom nem nèztem! De jövőhèt szombat, vagy vasárnap jò! Úgy is jövök Neked egy nyalással! :D
Szia Robi!

És mi lesz helyette vagy mi van
Sziasztok!
6.5 év után véget ért a nagy kalandom a Fazerrel. Egy Dolomitok túrával koronáztuk meg az együtt töltött időt és a 46 ezer km-t. 81 ezerrel ment el, lényegében olyan állapotban, ahogy vettem 7 évesen, 35 ezerrel. Az első érdeklődő meg is vette.

Megmaradt viszont róla az MRA Vario túraplexi, amit júniusban vettem rá és nem akartam árában odaadni a motorral. Próbáltam több mindennel a motort, ez vált be legjobban.
Ha valaki érdekel, számlával, karcmentesen megveheti. Ára 39.5 ezer volt, eladom 25-ért.
Hali. Nem tud valaki véletlenül hűtő takaró oldal idomot?
Hágóvadászatról pár kép.
Volt hideg(4fok)-eső-meleg- minden földi jó....
Pedrocska91?
Toddzos?
Nem jön most össze,mert vasárnap autós programom van.
Vasérnap délelőtt egy fagyi Lovasberényben? Találkozó az érdi Mol kúton.
Köszi!
37000km 2008-as
Mennyi a km? gondolom 2007-es az arany telóról.