Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tan kiprobaltad
En meg motorozni vagyok. Meg hógolyóztam is.
:-) Az többe kerülne mint a motor (majdnem)
A láncot ellenőrizni javaslom, a feszítő pedig cserés, 50e Ft az új Yamaha, utángyártott NINCS!
a feszitő a rossz
ez garis hiba... vidd csak vissza.. Szerintem cseréltesd ki ne használd így... ez folyamatosan zörög, csap
kod a lánc
A km be én se hiszek, nem is azért valasztottam ezt, mondjuk akitől vettem nemhiszem hogy tekergette, volt ugyan ilyen gép meg 60, 30, 90 ezerrel, hivatalos kereskedőtől vásároltam, nálam kezdett el csorompolni vásárlás előtt jól meghalgattam, Virago után minden hangot meg hall az ember, holnap felhívom őket, garanciálisan nem hiszem hogy kicserelik de egy próbat meg ér, ilyenkor láncot és fogaskereket is kell cserélni?
Érdemes utánaolvasnod, én is ezt tettem.
Én 7000 km-t mentem már ilyen hanggal, de nem ölöm a gépet, mindenképpen érdemes ellenőrizni a lánc nyúlását és a feszítőt!
Majd a többiek is kommentelnek, de 15000 km után nem lehet ilyen hangja, ebben sztem nem ennyi km van!
Köszönöm a gyors választ, a helyzet az , hogy kaptam 1 év vagy 5000 km garanciát, nah már most szerintem biztos azt fogják mondani hogy ennek igy kell szólnia, ezzel így lehet e járni, vagy minnel hamarabb csererere szorul?
Vezérműlánc csörgése, az automata feszítő kikopott.
R6 és FZ6 típushiba, olvass vissza a fórumban.
Majdnem mindenkié ilyen... ebben lehet 14900 km, de akkor nem túráztak vele, az tuti. (sztem)
Leszeded a szelepfedelet, és ha ezt látod, baj van:
Tiszteletem mindenkinek, egy kis segitseget kernek, Kb 100 km vettem eszre ezt a csorompolest, mondjuk eddig ossesen 1000 mentem a motorral, szoval lehet eddig is megvolt csak nem figyeltem fel ra. 14900 km van most a motorban allitolag, Koszonom a segitseget, kicsit feljebb kell huzni a hangszorot hogy hallatszodjon http://youtu.be/-x4WxdbIBVE
Heló!Hogy ellenőrzöd a vez.láncot,hogy jó-e?????
8.000 km-nél már érdemes elvinni.
Most is cserélhetsz olajat benne, de egymás után 2x felesleges. Én évente vagy 6000km-enként szoktam, amelyik hamarabb bekövetkezik. Szóval ha most cserélsz, akkor kb jövő ilyenkor ráérsz.
Mentem a vassal nagyjából 2,5eKm-t, és szerintem még megyek mondjuk idén ezret.

62e-nél volt szervizben, a srác tízezrenként vitte. Most van benne majdnem 70000, és egy év telt el az utolsó olajcsere óta. Ugyanakkor jövő áprilisban vizsgáztatni kell.
Van értelme megcsináltatni most a szervizt erre az idei maradék kb. 1000 km-re, és aztán tavasszal újra? Vagy az nem alap, hogy év (szezon) eleje új olaj?
Sziasztok!

Eladó a GIVI tanktáska szettem. 3 részes (térkép tartó, középső és felső hozzá cipzárazható részből áll), alapvetően mágneses, de van hozzá pánt is, plusz esővédő zsák. Mindegyik rész tetején külön térképtartó. Vállra akasztó pánt is van a szettben. Nagyon szép állapotban. Pár alkalommal volt csak használva. 10.000 Forint. Ez a kategória újan körülbelül ötszöröse ennek az árnak.

Telefonszám: 70-670-44-07
Érdekel valakit kb 2cm-es kormánymagosító fz6-ra?
Amúgy a szupwertehénen is ez van.
Igen.
Ezt a muszerfalat kapta a nagytracer ?
Ez egy yamaha.
Ez nem ronda, undorito. Milyen motor ez ?
Az enyém nagyon csörög melegen, de azóta 7000 km-t mentem vele.
A zaj erősebb nem lett, de én is vennék egy újat.
A télen ellenőrizni fogom a vezérműláncot, a szelephézagokat - ha azok jók, akkor kap egy új feszítőt.
Az USA-ból rendelve 45000 Ft, Yamaha szalonban 49.500 Ft :-)
Akinek van Givi T351 táskatartó konzolja letudná írni a méreteit és az anyag vastagságot?
monokrom.
Olyan mint az eroltetetten utesallo kinai telefonok.
Azt sugallja hogy mostakkor nagyoarkonbokron hasitunk sokezerkilometert es kibirom.
Tehat illk ide,nameg messze van és nem kell nagyot hunyorogni hogy lássam a nagy betuket.
Lehet rajta Pokemonizni?