Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
Van hátsó doboz konzolom Givi de a műanyag platnia borzasztóan ronda. Vágatnék lézerrel egy szépet de szükségem lenne mintára. Ha valakinek lenne esetleg egy napra kölcsönbe egy givi kompatibilis konzol, egy szkennelés erejéig, akkor megköszönném :)

Ha kell cserébe van oldaldoboz tartó CAD rajzom...bár Yamahára de ha valaki ért hozzá, gyorsan árfaragja CAD-al amire akarja :)
Elkelt.
Ha pesti vagy, akkor a Király utcánál lévő katonai boltban van húzentróger.
Ha nincs kiszakadva nem gond 2-3 héten belül jelentkezem de ha beesik valaki miattam ne tartogasd.Rá fogok kérdezni mindenképp.
Nem hibátlan, de legalább olcsó :-)
Az egyik válltáska pántja nincsen meg, pótolható bármilyen pánttal + az egyik rögzítő csat egyik foga eltört,de mivel kábelkötegelőzni célszerű, így ez sem igazi hiba, megjártam vele egy 8 napos Erdélyt, hibátlan volt.
Jelentkezz, ha érdekel és megbeszéljük!
Gyááááá ez a racsingos de csecse.

https://www.louis.de/artikel/l...
Ezt én megvenném,de vagy 3 hétvém foglalt lesz.Hogy oldanánk meg mondjuk a jövő héten?
Sziasztok!
Eladóvá vált egy pár Moto-Detail oldaltáskám:
http://www.jofogas.hu/pest/Moto_Detail_motoros_oldaltaska_nyeregtaska_par_olcson_52569541.htm
(Bocsánat, oldalsztenderre gondoltam!)
Méteráru boltban próbáld.
Nekem olyan piros hozentroger kell. :-) Azt vadaszok (marmint hozentrogert, nem feltetlenul pirosat) egy ideje a bornadragomboz. Ami nem kerul horror osszegbe attol, hogy motorosnak van titulalva.
tanksapka szellőző talán.
Ha az oldalsztenderre gondolsz az gyári,ellenben a lábtartója nem....
Ha az oldalsztenderre gondolsz az gyári,ellenben a lábtartója nem....
2 cső le van vezetve a motor aljához és azok között van a túlfolyó,így nem tudom mi célt szolgálhat sajnos.
A fehér masina lábtartója gyári? Kicsit fura, mintha egy Faun lába lenne.
For the record, valóban így volt. Ő akarta letépni a motoromról a dobozt, cserébe adott volna kettőt kölcsön. Börtönbe vele!
kié az a fehér masina
Hétvégi motorozás, Szlovéni, kicsi Ausztria, kicsi Olaszország.
Azt is mondtam, hogy odaadom a 2 oldaldobozom, azzal jobban néz ki! :D
Nem a tulfolyo levezetöje?
Sziasztok!
Yamaha FZ6 S tank alatt van 3 db gumicső amiből az egyik csak kallódik a tank alatt.
A képen a jobboldali szélső cső.
Kérdésem,hogy annak mi a szerepe és hogy hova játna?
Ma jöttem meg egy hetes "asszonyos" túráról.Szlovénia-Olaszország-Horvátország.Egy hátsó dobozban,meg a két puha oldaltáskában vittük a holmit.Volt nálunk egy lánc, ha rövid időre megálltunk,odakötöttem a két sisakot.Puha táskához van két lakat.Amúgy meg a motoromon van riasztó,pagerrel,ami elfér a zsebemben.Semmit nem loptak el róla, semmihez nem nyúltak hozzá.Tavaly állóhelyben eldőltünk,a puha táska meg a bukógomba felfogta,kimásztunk a motor alól,röhögtünk egy jót,aztán mentünk tovább.Nekünk bevált a puha oldaltáska.És hogy hogyan néz ki a motor felcuccolva ? Kit érdekel,amikor pl. Horvátországban előtted a 8-as út...
Csinalok róla majd egy képet. Szerintem eredeti. Minden yamaha márkaszervizben lett rárakva, ott csak nem raknak kinait rá.