Sziasztok !
Van hátsó doboz konzolom Givi de a műanyag platnia borzasztóan ronda. Vágatnék lézerrel egy szépet de szükségem lenne mintára. Ha valakinek lenne esetleg egy napra kölcsönbe egy givi kompatibilis konzol, egy szkennelés erejéig, akkor megköszönném :)
Ha kell cserébe van oldaldoboz tartó CAD rajzom...bár Yamahára de ha valaki ért hozzá, gyorsan árfaragja CAD-al amire akarja :)
Nem hibátlan, de legalább olcsó :-)
Az egyik válltáska pántja nincsen meg, pótolható bármilyen pánttal + az egyik rögzítő csat egyik foga eltört,de mivel kábelkötegelőzni célszerű, így ez sem igazi hiba, megjártam vele egy 8 napos Erdélyt, hibátlan volt.
Jelentkezz, ha érdekel és megbeszéljük!
Nekem olyan piros hozentroger kell. :-) Azt vadaszok (marmint hozentrogert, nem feltetlenul pirosat) egy ideje a bornadragomboz. Ami nem kerul horror osszegbe attol, hogy motorosnak van titulalva.
Sziasztok!
Yamaha FZ6 S tank alatt van 3 db gumicső amiből az egyik csak kallódik a tank alatt.
A képen a jobboldali szélső cső.
Kérdésem,hogy annak mi a szerepe és hogy hova játna?
Ma jöttem meg egy hetes "asszonyos" túráról.Szlovénia-Olaszország-Horvátország.Egy hátsó dobozban,meg a két puha oldaltáskában vittük a holmit.Volt nálunk egy lánc, ha rövid időre megálltunk,odakötöttem a két sisakot.Puha táskához van két lakat.Amúgy meg a motoromon van riasztó,pagerrel,ami elfér a zsebemben.Semmit nem loptak el róla, semmihez nem nyúltak hozzá.Tavaly állóhelyben eldőltünk,a puha táska meg a bukógomba felfogta,kimásztunk a motor alól,röhögtünk egy jót,aztán mentünk tovább.Nekünk bevált a puha oldaltáska.És hogy hogyan néz ki a motor felcuccolva ? Kit érdekel,amikor pl. Horvátországban előtted a 8-as út...
Van hátsó doboz konzolom Givi de a műanyag platnia borzasztóan ronda. Vágatnék lézerrel egy szépet de szükségem lenne mintára. Ha valakinek lenne esetleg egy napra kölcsönbe egy givi kompatibilis konzol, egy szkennelés erejéig, akkor megköszönném :)
Ha kell cserébe van oldaldoboz tartó CAD rajzom...bár Yamahára de ha valaki ért hozzá, gyorsan árfaragja CAD-al amire akarja :)