Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert bírod a meleget; elég a lehúzott ablak az autóban nyáron. Aztán gondoltam, még lehet fázol is!
Miért is?
Így képzelem el a strandszerkódat.
Talán 3 éve kapcsoltam be a kondit,most is olyan hangja van aszittem ki akar esni igy inkább lekapcs és ablak leteket.
Mondja ezt egy naked bikes-os?
Tekerd le az ablakot..........................jabocs akkor letép a szél.
Klíma! Mint a fék után a második legfontosabb biztonságtechnikai eszköz.
Preferenciák kéremszépen,a központizár és a villanyablak előrébb van a bűrkormánynál.
Meg a teletank.
Amúgy egy bőrözés lényegesen olcsóbb és minőségibb mint amit a gyárak ráderőltetnek.
Kinek mi. Szerintem az egyik legfontosabb extra autóban a bőrkormány. Fogdosson halál valami rossz tapintású műanyag karikát, főleg ha még szabad szemmel is jól látható összeget adott az kocsiért...
Az elso lesz! Szuper!
Van atalakitom, igy marad opcio a szivargyujtos haszbalatra, plusz igy mehet az akksira, nem kell kabelehet keresgelnem. De nekem is jellemzoen USB-s cuccaim vannak.
Jah, a tankbőrhöz annyit szólnék hozzá, hogy nekem pl van, de nem azért mert annyira féltem a fényezést, és tanktáska nincs. Amikor végighúztam két éve a fűben, akkor viszont valóban megvédte a tankot, tehát hasznos is volt. Viszont tetszik, és ez nyilván szubjektív. Lényegében minden matt fekete a vason, nekem nem jött be, hogy az az egy felület fényezett, a por is hamarabb meglátszott a fémen, ez nem is kellemetlenül hideg felület. Ez kb olyan mint az autóban a bőrkormány. Sok haszna annak sincs, mégis feláras extra.
Én nem szivargyújtósat vettem, hanem eleve USB-t, hiszen lényegében minden USB-ről tölt. Annyi, hogy nem az akkura kötöttem, hanem gyújtásra.
A minap megérkezett az ebay-ről a kék kuplung és fék karom meg 6 db kék plexifelfogató csavar! holnap install és ha megvan akkor lövök fel képet! Amúgy 7ezer párszáz volt cakli pakli meg van benne még egy a gázkarra felrakható bigyó hogy tenyérrel is lehessen tolni de szerintem az bukta mert nem fog rámenni a gázkarra mert kicsi de azt a 240 ft.-ot kibírom!! :)
Megpróbáltam keresni kettő másikat. Ha ezek sem hasonlóak, kérlek küldd el a motorod színkódját.
Ez nem jo, nekem kek a tank! :-)
Azt irja 170 cm a kabel.
#2 kép.
Olyan válogatósok vagytok!

@László: Előbb nézd meg kábéra, hogy elég hosszú-e a kábel és nem-e kell toldani. Ha a kormányra akarod tenni és a tank alatt elvezetni, le kell vedd a műszerfal körüli idomot (a fejidom "belső" burkolatát tulajdonképpen). Utána ki kell venni ezt a kettő csavart: http://www.600riders.com/forum...; levenni az ülést és meglazítani itt: http://i.ebayimg.com/00/s/MTIw...$_57.JPG. Ezután vagy kitámasztod a tankot egy pár centire, vagy ha ügyes vagy, egyik kezeddel kicsit megemeled és tartod, a másikkal pedig áthúzod a kábelt (én így oldottam meg), majd mehet minden vissza.
Vag csutorok delutan.
Kineztem egy teljesen egyszeru szivargyujto csatit. Sarus a kabel, van rajta bizti. Latom, hogy a tankot valahogy ki kell tamasztani, es allatta van az akksi. Valahol el lehet a kabelt vezetni normalisan? Esetleg ha megtudom venni a csatit, szombaton valaki gyakorlottabb pesti kollega nem aldozna ram fel orat?
Akkor elcserélném az enyémet vizállóra!!!!!
FZ6N 2005-re van valakinek eladó sportdob?
Üdv
Burkolt Fazert