A buszomon egyszer kukaccal javítottak egy csavar okozta sérülést. Ennek két éve... egyszer egy gumis jól lecseszett, hogy ez meg mi, mert ez egy nagy szar és nekik 10ből 9szer szar lesz, ezért elítélik a használatát... Ennyit erről....
Bontatlanul megmaradt 1L-es kiszerelésű Motul Factory Line 7,5W vastagságú teleszkópolajam. A Factory Line képviseli a Motul márka prémium vonalát. Bármilyen más sűrűségű Factory Line szintetikus olajjal együtt használható. 3000,-Ft. Szeged környékéről nem kell valakinek?
Kár,hogy nem futottunk össze,nah majd legközelebb!
Ha szép helyen akarsz és jó utakon motorozni, akkor biz nyugatra kell menni... A határ közelébe már fasza motoros helyek vannak,csak az odaút a bajos...
Peti,Te lassan kettős állampolgár leszel sógoréknál!
Örülök,legalább Téged elkerült az eső.....engem a nap második felénél utolért a Balatonnál......
Ja,Cseszneken talizhattunk volna 11 körül.
Bekötöttem ma a szivar/USB vízálló aljzatot. Van rajta egy kis kapcsoló, amivel az USB-t lehet áram alá helyezni, így nem szívja le az akksit.
Ha valaki ilyesmin gondolkodik, bátran ajánlom.
Nah elkerült az eső,bár beöltöztem, mert rám ijesztett....
Jártam Héregen, Cseszneken, Zalaegerszeg előtt olyan fasza dupla sávos út van,hogy beszarsz... már aki szereti a tempós kanyarokat 140+++os
Aztán Rechnitz-Lockenhaus szakasz is nagyon fasza volt, ott is megfordultam vagy kétszer Utána elkeveredtem Schwarzenbach fele, az is nagyon ász volt,majd jött az unalmas haza út....ott majdnem elaludtam...
Nekem még eddig egy defekt se jött össze, bár egyszer már félve húztam ki szöget az XT hátsójából.
A Gixxeres haveromnak anno volt több kukac is a gumijában.. az egyiknél én is ott voltam. Na ő mindenféle aggodalom nélkül szövetig koptatta a javított gumijait is, és az egyenesekben nem félt a sebességtől se
Ispán jött haza szíriából az elsőben azt hiszem két kukaccal és teljesen lekoptatta őket...nincs azzal semmi baj, de ha van pénz akkor le lehet cserélni.
Na vegul a kornyekrol jott egy srac delutan, gumikukaccal megjavitotta a gumit, mar itthon vagyok. Holnap meg nekiallok gumit keresni. Ebben - freemailpeter szerint - meg lett volna nekem ket ev. :-(
A zuglói Posta Jarmutelepen levo Yamaha markaszervizt ismeritek? Gondoltam, gumival egyutt a kormanycsapagyat is cserelnem akkormar. Vagy gumit a gumisnal? Ar miatt mar irtam a gumis ismerosnek.
Később Németh a számba rágta, hogy miről is van szó. Úgy látszik, én misztifikáltam túl, de becsszó nem értettem, miért kérdés az, hogy tilt-e, hámerjóhogytilt', ha a hagyományos értelemben beszélünk róla. Meg mintha versenyelőny-vesztéssel járna, hogy az utolsó ~500 rpm nem használható, olyan komolyan kérdeztél rá. Tudtommal 1-5-ig csinálja, hatodikban lehet kihúzni teljesen.
Elmész egy benzinkúthoz bicajjal pl. Majd ott veszel egy ilyen defektjavítót ami a lukat eltömíti és felfújja a kereket! És már lehet is menni a gumishoz!!
Ha szép helyen akarsz és jó utakon motorozni, akkor biz nyugatra kell menni... A határ közelébe már fasza motoros helyek vannak,csak az odaút a bajos...
Örülök,legalább Téged elkerült az eső.....engem a nap második felénél utolért a Balatonnál......
Ja,Cseszneken talizhattunk volna 11 körül.
Ha valaki ilyesmin gondolkodik, bátran ajánlom.
Jártam Héregen, Cseszneken, Zalaegerszeg előtt olyan fasza dupla sávos út van,hogy beszarsz... már aki szereti a tempós kanyarokat 140+++os
Aztán Rechnitz-Lockenhaus szakasz is nagyon fasza volt, ott is megfordultam vagy kétszer Utána elkeveredtem Schwarzenbach fele, az is nagyon ász volt,majd jött az unalmas haza út....ott majdnem elaludtam...
A Gixxeres haveromnak anno volt több kukac is a gumijában.. az egyiknél én is ott voltam. Na ő mindenféle aggodalom nélkül szövetig koptatta a javított gumijait is, és az egyenesekben nem félt a sebességtől se
en elhagytam 180-al,de lehet csak rosszul kukackodtam.
A zuglói Posta Jarmutelepen levo Yamaha markaszervizt ismeritek? Gondoltam, gumival egyutt a kormanycsapagyat is cserelnem akkormar. Vagy gumit a gumisnal? Ar miatt mar irtam a gumis ismerosnek.