Én nem tudok ide elmenni mert Tatán Víz,Zene,Virág fesztivál van meg dolgozom is délig holnap de ha ezek nem játszanának ide azért elmennék! Jótékonysági Motoros Felvonulás (Dorog) http://csamclub.hu/temak/2016-...
Az igaz hogy a meleg nem lesz jó barát!
Aztán amikor megunod, rájössz, hogy nem szabad a kukába dobni, de ha mégis beledobnád, akkor meg nem fér bele. Szóval veheted elő a flexet... been there...
En bator vagyok,a krp is mutatja,de fura erzes,mintha hianyozna,olyam mint boltbamenni meztelen.Ami vizualis sokk.
ugyhogy erot veszek magamon a kozeljovoben es belefogyok a borbe.
mondom ezt egy tal sosmogyoro mellett.
Sose lesz jo a komfekcio,veszel egy bovebbet es vagy cölöppel vagy barmelyik masik bormuvessel magadra passzitod,ne az aron akadj fel mert jo esellyel 5-10 evre csinaltatod.
A hulyebbik ocsem kerult egyet a robogommal,persze kiszaladt alola (mese az hogy felakadt a gaz) kb egy honapig a labszaran kettenyernyi pizzakinezetu fajdalmas seb volt.Mondjuk azota nem ul ketkerekure.
Mindenki addig lamentál, hogy milyen ruhát hordjon hidegben-melegben amíg egyszer jól össze nem töri magát.......ezután szó nélkül veszi fel a bőrt még a szomszéd utcáig is.
Utálom ezt a fórummotort:
Nadrág: van a térdnél keményprotektor, alatta meg puha sípcsonvédő. Na most, ha úgy használom, ahogy szerintem kitalálták, akkor egy idő után a puha protektor teljesen becsúszik a kemény alá, es a puha rész alja alig van a térdem alatt. Ennek okán rádásul az egész nadrág még "rövidebb" lesz. Ezért elkezdtem úgy használni, higy a térdemnél van a kemény, a puhát pedig lehúzom a sípcsontomra úgy, higy az egész azt védi. Ehhez alul ki kell lógnia a bélésbe vart tartóbóp. Viszont így jóval kényelmesebb.
Na nekem meg épp az a bajom - több évnyi munkának köszönhetően -, hogy a 186 centimhez vagyok 72-75. Kg. Ami hosszban jó, az bő, és fordítva.
A dzsekim M-es, de nem elég szűk szerintem, viszont a kezem fázott hétvégén, mivel a kesztyű és a kabát között kilóg.
A nadrág (XL) meg csak csizmával jó, cipővel már nagyon hülyén nézek ki (boka felett jóval), ugyanakkor lötyög derékban. Most vadászok hózentrógert.
Na nekem meg épp az a bajom - több évnyi munkának köszönhetően -, hogy a 186 centimhez vagyok 72-75. Kg. Ami hosszban jó, az bő, és fordítva.
A dzsekim M-es, de nem elég szűk szerintem, viszont a kezem fázott hétvégén, mivel a kesztyű és a kabát között kilóg.
A nadrág (XL) meg csak csizmával jó, cipővel már nagyon hülyén nézek ki (boka felett jóval), ugyanakkor lötyög derékban. Most vadászok hózentrógert.
Nekem a farmert lehet állítani tépőzárral csípőben legalább 10 centit,az aljában meg belül három sor bevarrt patentsor van,amivel gyakorlatilag szintén kb 10 centit tudsz a hosszán játszani.Nagyon testhez szabható kis darab...
Ixon néven rá tudsz keresni.
Motoros nadrágjaimmal, csak úgy mint a farmerjeimmel mindig is gond volt. Aránytalan a testem, részben súlyfelesleg miatt, részeben, hogy alapvetően rövidek a lábaim az egész testemhez (180 cm) képest. Nem láttatok olyan protektoros farmert, ami nem a "szokásos" (szabvány) emberekre jó, hanem mondjuk van "short" kivitelben (mint néhány kordura)? Szemezgettem protektoros farmerekkel én is, de eddig nem láttam olyan jót.
A meleggel kapcsolatban, nekem a saját tapasztalatom a következő.
Ilyen dög melegben a bőr halál . A corcuda szintén halál. Mind a kettőben ömlik a víz rólam,egyszerűen elviselhetetlen.
Én ilyenkor egy protektoros motoros farmerban és egy póló+ könyökvédővel motorozom. A farmer is meleg,de közel sem annyira mint a két másik. A védelme tökéletes túra tempóban. A motoros cipők is jók csizma helyett ilyenkor.
Szóval én így teszem elviselhetőbbé a kánikulát....
FÁJT!
(fotó: Délmagyar)