Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Védtétek már a testetekkel a motort jégeső ellen, hogy még véletlen se legyen baja?
FÁJT!
(fotó: Délmagyar)
Én nem tudok ide elmenni mert Tatán Víz,Zene,Virág fesztivál van meg dolgozom is délig holnap de ha ezek nem játszanának ide azért elmennék! Jótékonysági Motoros Felvonulás (Dorog)
http://csamclub.hu/temak/2016-...
Az igaz hogy a meleg nem lesz jó barát!
Szombaton egy nyugis kis karika?
Aztán amikor megunod, rájössz, hogy nem szabad a kukába dobni, de ha mégis beledobnád, akkor meg nem fér bele. Szóval veheted elő a flexet... been there...
de ő még csak most kezdte motoros pályafutását, jó lesz az még valamire, max virágot beleültetni
Meg elferek a raktarban.........epphogy....
ez egy nagy csapda! Azonnal dobd ki mert különben belefulladsz, nem kis lémbe került, hogy a fele eltűnjön.
Lassan nem ferek el a "jolesz meg tartaleknak" gumiktol.
azért a régit ne dobd ki, vidd haza, jo lesz az tartaléknak, belül egy folttal és eláll...
Bocs eBay-en lehet nincs,de a linken tudsz rendelni.
Dede....csak itt nem forgalmazzák. Youtubon van róla teszt is.
Ebay-en meg találsz is szerintem.
A Google szerint Ixon-ék nem gyártanak protektoros farmert.
En bator vagyok,a krp is mutatja,de fura erzes,mintha hianyozna,olyam mint boltbamenni meztelen.Ami vizualis sokk.
ugyhogy erot veszek magamon a kozeljovoben es belefogyok a borbe.
mondom ezt egy tal sosmogyoro mellett.
én bőrben nyomom
nyári aláöltözővel kiváló,meleg ha állsz, de nincs rádrohadva és levenni is könnyű..
Sose lesz jo a komfekcio,veszel egy bovebbet es vagy cölöppel vagy barmelyik masik bormuvessel magadra passzitod,ne az aron akadj fel mert jo esellyel 5-10 evre csinaltatod.
No igen, főleg a lustaság miatt nem járok motorral melóba mert az öltözködés fárasztó, viszont anélkül még a boltba sem.
A hulyebbik ocsem kerult egyet a robogommal,persze kiszaladt alola (mese az hogy felakadt a gaz) kb egy honapig a labszaran kettenyernyi pizzakinezetu fajdalmas seb volt.Mondjuk azota nem ul ketkerekure.
Mindenki addig lamentál, hogy milyen ruhát hordjon hidegben-melegben amíg egyszer jól össze nem töri magát.......ezután szó nélkül veszi fel a bőrt még a szomszéd utcáig is.
Utálom ezt a fórummotort:
Nadrág: van a térdnél keményprotektor, alatta meg puha sípcsonvédő. Na most, ha úgy használom, ahogy szerintem kitalálták, akkor egy idő után a puha protektor teljesen becsúszik a kemény alá, es a puha rész alja alig van a térdem alatt. Ennek okán rádásul az egész nadrág még "rövidebb" lesz. Ezért elkezdtem úgy használni, higy a térdemnél van a kemény, a puhát pedig lehúzom a sípcsontomra úgy, higy az egész azt védi. Ehhez alul ki kell lógnia a bélésbe vart tartóbóp. Viszont így jóval kényelmesebb.
Na nekem meg épp az a bajom - több évnyi munkának köszönhetően -, hogy a 186 centimhez vagyok 72-75. Kg. Ami hosszban jó, az bő, és fordítva.

A dzsekim M-es, de nem elég szűk szerintem, viszont a kezem fázott hétvégén, mivel a kesztyű és a kabát között kilóg.
A nadrág (XL) meg csak csizmával jó, cipővel már nagyon hülyén nézek ki (boka felett jóval), ugyanakkor lötyög derékban. Most vadászok hózentrógert.

Vígasztal, hogy az öltönynél is szívok.
Na nekem meg épp az a bajom - több évnyi munkának köszönhetően -, hogy a 186 centimhez vagyok 72-75. Kg. Ami hosszban jó, az bő, és fordítva.

A dzsekim M-es, de nem elég szűk szerintem, viszont a kezem fázott hétvégén, mivel a kesztyű és a kabát között kilóg.
A nadrág (XL) meg csak csizmával jó, cipővel már nagyon hülyén nézek ki (boka felett jóval), ugyanakkor lötyög derékban. Most vadászok hózentrógert.

Vígasztal, hogy az öltönynél is szívok.
Nekem a farmert lehet állítani tépőzárral csípőben legalább 10 centit,az aljában meg belül három sor bevarrt patentsor van,amivel gyakorlatilag szintén kb 10 centit tudsz a hosszán játszani.Nagyon testhez szabható kis darab...
Ixon néven rá tudsz keresni.
Motoros nadrágjaimmal, csak úgy mint a farmerjeimmel mindig is gond volt. Aránytalan a testem, részben súlyfelesleg miatt, részeben, hogy alapvetően rövidek a lábaim az egész testemhez (180 cm) képest. Nem láttatok olyan protektoros farmert, ami nem a "szokásos" (szabvány) emberekre jó, hanem mondjuk van "short" kivitelben (mint néhány kordura)? Szemezgettem protektoros farmerekkel én is, de eddig nem láttam olyan jót.
A meleggel kapcsolatban, nekem a saját tapasztalatom a következő.
Ilyen dög melegben a bőr halál . A corcuda szintén halál. Mind a kettőben ömlik a víz rólam,egyszerűen elviselhetetlen.
Én ilyenkor egy protektoros motoros farmerban és egy póló+ könyökvédővel motorozom. A farmer is meleg,de közel sem annyira mint a két másik. A védelme tökéletes túra tempóban. A motoros cipők is jók csizma helyett ilyenkor.
Szóval én így teszem elviselhetőbbé a kánikulát....