Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! 2006os teljesen gyári 27000km szerintetek mi lehet a reális ára eladásnál? Köszi :)
Oksa majd figyelek! Köszönöm!
Sziasztok,
nálam is TPS csere lesz! (FZ6S 2004) Pécsen a Red Baron-nál is készségesen segítettek, ingyen kicserélik az alkatrészt.
Állítólag már meg is érkezett (3 munkanap) persze időpont a szervízbe az már más téma, de ott is sikerült dűlőre jutnunk.
Én is abban reménykedem hogy ez megoldja a problémát, a tünetek elvileg stimmelnek.
Amikor mi arra voltunk kb. 3 hete, az út erősen olajos volt, majdnem elestünk!
Olyan volt mint a jég... szóval óvatosan
Köszönöm skacok a válaszokat!! Akkor szerintem a közeljövőben elgurulok arra felé!! Szeretek arra felé menni mármint Héreg-Esztergom-Visegrád csak kell valami új is! Még egyszer köszönöm! :)
túrtam még egy kicsit FZS 1000 bukócső ügyben

SW-MOTECH 42.000Ft

http://www.motostyling.hu/webs...

HEPCO & BECKER 61.000 Ft

www.Fokt.hu
Kitámasztó-kapcsoló esetleg? (nincs ezresem, csak tipp)
Ma megnéztem egy fzs1000-et, az ülést levéve a baloldalon a kötegből kilógott 3 vakcsati, ebbol kettőbe rövidre volt zárva egy egy darab dróttal 2-2szál. Mi lehetett az?
Persze képet lehagyta elsőnek! :)
Háttérben látod az utat, foltozgatták már párszor :) Amúgy annyira tényleg nem vészes!
sziasztok. azt szeretném megkérdezni a bukósisak plexinél van eltérés a méretekben,vagy a plexi minden méretű bukóra passzol ? -nem találok méretválasztási lehetőséget vásárlásnál - vagy ha valaki tud elérhető áron shark s800 vagy s650 plexit ajánlani azt megköszönném :)
Ment a válasz...
Írtam privátot :)
Tűrhető. Van pár rázós rész, de azért egész élvezhető.
Hali srácok!
Mint ígértem beszámolok a TPS cseréről gariban. Nos úgy néz ki,hogy sikerül. Felvették az adatokat és megnézték volt e cserélve,szerencsére nem.
Úgyhogy ha minden igaz ,jövőhéten ki is cserélik ingyen.
Már csak az idegesít hogy tényleg az e a baja....
Más...
Ha valaki tud N-es lámpát bontottan,vagy valami után gyártottat szóljon már légyszi.
Egy olyan kérdésem van hogy mennyire jó az út Esztergomtól Pomázig Pilisszentkereszten keresztül?
A kerti party Érden is hamar feloszlott
Dolgozni voltam. Nagyon esett az autók alig tudtak menni.
Kellett neked csavarognod
Csak nem eláztál?
Szia!
Igen emlékszek! Nem untam meg, más okból eladó a motor! :)
Köszönöm a válaszokat!
Hamar meguntad, nem jött be? Láttam a hirdetést.
/amikor a kipuffot vetted, akkor én is FZ8-ra vettem a feleségemnek, és beszéltük, hogy a Debreceni fehér lett a mienk/
dIAG menüben működésre tudod bírni anélkül, hogy 101 fokra melegítenéd és ha nem megy, kidob hibakódot is. Javaslom próbáld ki, de mindkettő kellene működjön.

Tán csak nem ilyen szemüvege van DVL-nek. :D
FZ 1-en mindkettő indul egyszerre.
Sziasztok! Ha 101 fok fölé melegszik a víz, mindkét hűtő ventilátornak be kell kapcsolnia? Vagy a második csak opcionálisan, működik? Nekem csak a jobb oldali indul el FZ8- on, ( gondolom ugyanúgy kell,hogy működjön mint FZ6 vagy FZ1 en-en)
Köszönöm! Üdv, Laci