Sziasztok,
nálam is TPS csere lesz! (FZ6S 2004) Pécsen a Red Baron-nál is készségesen segítettek, ingyen kicserélik az alkatrészt.
Állítólag már meg is érkezett (3 munkanap) persze időpont a szervízbe az már más téma, de ott is sikerült dűlőre jutnunk.
Én is abban reménykedem hogy ez megoldja a problémát, a tünetek elvileg stimmelnek.
Köszönöm skacok a válaszokat!! Akkor szerintem a közeljövőben elgurulok arra felé!! Szeretek arra felé menni mármint Héreg-Esztergom-Visegrád csak kell valami új is! Még egyszer köszönöm! :)
Ma megnéztem egy fzs1000-et, az ülést levéve a baloldalon a kötegből kilógott 3 vakcsati, ebbol kettőbe rövidre volt zárva egy egy darab dróttal 2-2szál. Mi lehetett az?
sziasztok. azt szeretném megkérdezni a bukósisak plexinél van eltérés a méretekben,vagy a plexi minden méretű bukóra passzol ? -nem találok méretválasztási lehetőséget vásárlásnál - vagy ha valaki tud elérhető áron shark s800 vagy s650 plexit ajánlani azt megköszönném :)
Hali srácok!
Mint ígértem beszámolok a TPS cseréről gariban. Nos úgy néz ki,hogy sikerül. Felvették az adatokat és megnézték volt e cserélve,szerencsére nem.
Úgyhogy ha minden igaz ,jövőhéten ki is cserélik ingyen.
Már csak az idegesít hogy tényleg az e a baja....
Más...
Ha valaki tud N-es lámpát bontottan,vagy valami után gyártottat szóljon már légyszi.
Hamar meguntad, nem jött be? Láttam a hirdetést.
/amikor a kipuffot vetted, akkor én is FZ8-ra vettem a feleségemnek, és beszéltük, hogy a Debreceni fehér lett a mienk/
dIAG menüben működésre tudod bírni anélkül, hogy 101 fokra melegítenéd és ha nem megy, kidob hibakódot is. Javaslom próbáld ki, de mindkettő kellene működjön.
Sziasztok! Ha 101 fok fölé melegszik a víz, mindkét hűtő ventilátornak be kell kapcsolnia? Vagy a második csak opcionálisan, működik? Nekem csak a jobb oldali indul el FZ8- on, ( gondolom ugyanúgy kell,hogy működjön mint FZ6 vagy FZ1 en-en)
Köszönöm! Üdv, Laci
nálam is TPS csere lesz! (FZ6S 2004) Pécsen a Red Baron-nál is készségesen segítettek, ingyen kicserélik az alkatrészt.
Állítólag már meg is érkezett (3 munkanap) persze időpont a szervízbe az már más téma, de ott is sikerült dűlőre jutnunk.
Én is abban reménykedem hogy ez megoldja a problémát, a tünetek elvileg stimmelnek.
Olyan volt mint a jég... szóval óvatosan
SW-MOTECH 42.000Ft
http://www.motostyling.hu/webs...
HEPCO & BECKER 61.000 Ft
www.Fokt.hu
Mint ígértem beszámolok a TPS cseréről gariban. Nos úgy néz ki,hogy sikerül. Felvették az adatokat és megnézték volt e cserélve,szerencsére nem.
Úgyhogy ha minden igaz ,jövőhéten ki is cserélik ingyen.
Már csak az idegesít hogy tényleg az e a baja....
Más...
Ha valaki tud N-es lámpát bontottan,vagy valami után gyártottat szóljon már légyszi.
Csak nem eláztál?
http://www.boats.net/parts/sea...
Igen emlékszek! Nem untam meg, más okból eladó a motor! :)
Köszönöm a válaszokat!
/amikor a kipuffot vetted, akkor én is FZ8-ra vettem a feleségemnek, és beszéltük, hogy a Debreceni fehér lett a mienk/
Tán csak nem ilyen szemüvege van DVL-nek. :D
Köszönöm! Üdv, Laci