Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bicajjal a Stelvio felfelé keserves lefelé párás,nagyon.
Haveromék épp passo del stelvio-n(ban) vannak. Bicajjal. Még úgy is megcsinálnám. Lefelé.
Vehetnel egy rendes európai motort és nem csak járó meetingek látnál.
Dehogyis!
Nem tudom, hogy motorozol.

Viszont, ha etyszer metyek fel Pestre, legalább egy kép erejéig összeállhatnának az FZ1-esek! Jó csapatkép lenne. Eddig csak Japánban (-ból) láttam FZ1 meetingeket, irigyeltem is őket. Nem akarok kizárni senki mást, de legalább egy kép kellene, ahol csak mink' vagyunk.
Már azt hittem én lennék lassú:-)
Többet nem fotózom a gumit
Túl gyors a biciklis na...
Aaa Are you sent it to me?
Láttátok már ezt a tökfejet?
https://www.facebook.com/thebi...
ne szarj! inkább döntögess,hogy lekopjon
Ezt mondom,nekem kB 59 volt de szezonkezdes előtt.haromezerert szereltek de én veszem ki a kJ et kereket otthon.
A Dóri barátja most vett szereléssel 66-ért PR2-őt.
Nem nehéz találni 50-60 közt pr2-t és 5-6e-ért szerelést.
ha csak 2-3mm, akkor no para. a bordamélység nagyobb, plusz alatta van egy fémszövet réteg... semmi gond.
"legolcsóbb"-változat,amit találtam pirelli diablo 50e a pár,és 12 a szerelés...
Olcsó húsnak híg a leve ?

köszi a válaszokat !
Köszi a választ !
World-nél 70-et mondtak,bridgestone bt 21-re szereléssel együtt,ami nagyon jónak hangzik !
Bridgestone-ról vélemény ?
Nekem egyszer egy lapos pár mm széles 9mm magas fémdarab volt a hátsóban középtájékon. (kb mint egy penge) Kihúzás után nem eresztett. (a bordamélység 5mm volt azon a részen). Maga a gumi 1cm-nél elvileg vastagabb kell legyen a futófelületen. Szerintem figyeld, hogy nem változik-e, nem reped tovább stb.
Nem, legalábbis eddig nem. Szerintem 2-3 mm mély lehet.
Ereszt is?
Tegnap délután tolom be a garázsba, ránézek a gumira és rögtön szétbasz az ideg.Néhány ezret ment a gumi....
Szerintetek?
Pestlorincen a meta utcaban vettem hatra b023-at, 37 alatt. taylorgumi.hu a cimuk, hatha talalsz valamit. Kekhold es r17 dragabb volt.
Nem rosszbol mondtam. Birom a stilust.
Ok. Szállásról már tudok nyilatkozni, az drága (mi 2 gyerekkel megyünk), airbnb-n kerestünk apartmant, a booking.com drágább. Szállást időben kell foglalni, a "nyári" szezonban ha nincs előre foglalt szállás, lehet hogy csak a kemping marad.
Igen, arra. Majd írd már meg az árakat, tapasztalatokat, stb. Kompjegy körüli infók lenének a legfontosabbak.
A Pirelli Angel GT (nem ST) es Pilot Road 3, 4 tuti jok. Felso kategorias gunik tudasuk es mondhatni aruk szerint is. En csak ennyi tudok.