Viszont, ha etyszer metyek fel Pestre, legalább egy kép erejéig összeállhatnának az FZ1-esek! Jó csapatkép lenne. Eddig csak Japánban (-ból) láttam FZ1 meetingeket, irigyeltem is őket. Nem akarok kizárni senki mást, de legalább egy kép kellene, ahol csak mink' vagyunk.
Nekem egyszer egy lapos pár mm széles 9mm magas fémdarab volt a hátsóban középtájékon. (kb mint egy penge) Kihúzás után nem eresztett. (a bordamélység 5mm volt azon a részen). Maga a gumi 1cm-nél elvileg vastagabb kell legyen a futófelületen. Szerintem figyeld, hogy nem változik-e, nem reped tovább stb.
Ok. Szállásról már tudok nyilatkozni, az drága (mi 2 gyerekkel megyünk), airbnb-n kerestünk apartmant, a booking.com drágább. Szállást időben kell foglalni, a "nyári" szezonban ha nincs előre foglalt szállás, lehet hogy csak a kemping marad.
Nem tudom, hogy motorozol.
Viszont, ha etyszer metyek fel Pestre, legalább egy kép erejéig összeállhatnának az FZ1-esek! Jó csapatkép lenne. Eddig csak Japánban (-ból) láttam FZ1 meetingeket, irigyeltem is őket. Nem akarok kizárni senki mást, de legalább egy kép kellene, ahol csak mink' vagyunk.
Többet nem fotózom a gumit
https://www.facebook.com/thebi...
Olcsó húsnak híg a leve ?
köszi a válaszokat !
World-nél 70-et mondtak,bridgestone bt 21-re szereléssel együtt,ami nagyon jónak hangzik !
Bridgestone-ról vélemény ?
Szerintetek?