Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Duda, féklámpakapcsoló stb....
Na pedig nekem pont USB kéne. Szóval akkor az akksi nem játszik.
Egyébként az aksira is köthető direktben, úgy tudom 2 feltétellel:
- van biztosíték a szivargy. kábelen
- nincsen USB-s aljzat rajta, mert az eszi az áramot akkor is, ha nincsen fogyasztó rákötve
Jól tudom?
Azért ez így egy kicsit elnagyolt. Honnan tudod, hogyan van biztosítva az az xy vezeték és a motor melyik részét látja el árammal?
Szuper, koszonom!
Volt már erről szó... elvileg az ülés alatti, bal oldali burkolat alatt lévő valamely pontra (ahol csak akkor van áram, ha a gyújtás rá van adva) kell a pozitívat csatlakoztatni.
A negatívat pedig az akksi negatívjára.
Én is a héten barkácsolom rá... majd jelzek hogy mit és hová sikerült.
Nekem spec. mindig sikerül találni repedezett,töredezett utakat,ti mindig főközlekedési utakon mentek?
Idén kinegyek megint! Kátyút ha keresel sem találsz! Forgalom sem nagy a látvány meg leírhatatlan! És még messze sincs! Az igaz hogy ki honnan indúl nekem nem volt gáz tatárol odajutni! :)
Ebay ról van, amit ott látsz legjobb árat annyiért jött 2hét alatt.
Van valami nagyon egyszerű és kézenfekvő pont ahhoz, hogy hova lehet kötni szivargyújtót az FZ6-on? Amihez nem nagyon kell a motort darabjaira bontani?
Itthon vetted vagy ebayes? Megkérdezhetem mennyi volt? Jó lenne lecserélni az enyémet is, nincs se E betűm se szűkítőm. Bár legutóbb nem zavarta a rendőrt, csak a rendszámom. :)
Köszi!
amúgy borzalmas,hogy milyen fasza utak vannak arra felé... meg a táj, a csend, kanyarok
mi is magyar tulajdonba lévő szálláson voltunk, http://www.haus-franziskus.at/...
amúgy lépten-nyomon kint dolgozó vagy turista magyarokba botlottunk, már a végén zavar mert olyan volt mintha nem is külföldön lettem volna
Pizzeriába, fagyizóba, éttermekbe, szálláson is....
Üdv mindenkinek! Pár infót szeretnék kérni tőletek! Sv 1000-röl szeretnék átülni 1000-res fazerre. Az érdekelne hogy melyik a jobb a karbis vagy az injektoros? Vannak tipus hibak? Az sv 5-8 literrel megy el nálam itt mire lehet számítani? 2004 2005-ös évjáratot nézegettem eddig. Köszi előre is!
Üdv Gery
Köszi.
Sportkipu híjján 4,5 csillag!
Matricázva lett, vagy festve? Ez gyári "kék", vagy át lett festve az egész motor? Mindig is tetszett ez a mélykék a Fazereken.
Gyomyoru lett. Grat
Az az allando rohadt ciripeles
Helló Zoli!! Én tavaly voltam arrafelé és van egy magyar szállás nem is olyan messze kb 50 km-re vagy kevesebb most pontossan nem tudom! Türnitz a falucska neve! Csak magyarokat fogadnak! 32euro volt reggeli és vacsorával ha jól emlékszem! A google-ban rákeresel türnitz motoros panzió és biztos kidobja!
Én jártam ott, minden korrekt volt. (olajcsere, fék, hűtő víz csere.)
Üdv!

Szegeden vagy környékén van valakinek FZS 1000 Fazer ? (2001-2005)

B
Sajnos családi programon leszek, szombaton nem tudok menni...
Esetleg péntek délután?
Szerintem jobb lenne szombat délelőtt, mert vasárnapra nem motorozásra való időt jósolnak.

http://www.met.hu/idojaras/elo...
Anyjukpicsáját