Eladó?
Nem rá gondoltam, ugyanez a szín de azon plx konzolos dobozok voltak és sportdobok. 1330000ert hirdették 85000km-rel. Venni szeretnék, hasonlo felszereléssel hasonló áron motort.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Yamaha FZS 600-hoz (2002) honnan lenne érdemes lengővilla felújító szettet rendelni?
Köszönöm a segítséget előre is!
Puhítottam a hátsó felfüggesztésen és így már tökéletes! Ez elsővel nincsen különösen problémám szóval azt most nem bolygatom! Amúgy igazad van! Nem lehet egy kalap alá venni a gs 500-ast a Fazerrel ! Ami van még hogy kaptam egy fokozat kijelzőt hozzá csak azt nem tudom hogy mit hova kössek! (ilyen a cucc.: http://www.ebay.com/itm/NEW-Un... ) a szenzorok bekötése világos csak nem tudom hova kössem hogy kapjon zeuszt!? Ki akarom próbálni mennyire jó mert ugye nem egy drága dologról van szó de ha már kaptam hozzá akkor egy próbát megérne! Láttam már hogy vezetéket bontanak meg vagy csatlakozóba dugják be egy vezeték mellé de mivel nem vagyok villanyszerelő ezért neki sem állok! Ha valaki használ ilyet annak örülnék hogy küldene képet hogy mit és hova!
Egy kedves ember megrongalta a gyujtaskapcsolot,visszaforrasztottam de meg mindig nem kerek,igy csere az osszes vezetek,ahhoz meg kene egy spec csatlakozo,amire varok,addig elszorakozok a csirkeszarnyassal.
Tegnap elmentem a Red Baronosokkal a Csókakői várhoz... 160 km volt csak, oda-vissza, ebből 120 km-en esett, kb. 30 km volt, amikor zuhogott.
Ennyit még nem vezettem esőben, az esőruha, a csizma jól vizsgáztak, azonban a kesztyűm átázott és csurom vizes lett (ezen kívül kékre festette a kezem).
Mit ajánlotok, létezik jó esőkesztyű?
Videók alapján nagyon szépen le lehet szedni, még matt bukóról is, bár én pont a matt bukóm miatt ezzel nem próbálkozom.
Amit preferálok (-nék) az a mellkasra vagy állra (középre) rögzített nézet. Csak be kell lőni a magasságot.
Ezzel kapcsolatban kerdeznem, ha epp hasznaltok kamerar, hova rakjatol? Nekem a kormanyon van, de a plexi miatt nem az igazi, csillog, karcos es koszos. Gondolkodtam a bukon, csak nem tudom, a matt fekete fenyezesrol le lehet e szedni a ragasztos tappancsot nyom nelkul?
Tegnap jo darabig szenvedtem azon, hogy mitol van - esdig nem volt - futcsa csorgos hangja a gepnek 4000-5000 kozott. Sebesseg fuggetlen volt, csak a fordulatszamtol fuggott. Ugy 30-40 km utan rajottem, hogy a kamerat nem raktam fel a tartora a kormanyon, es a tartoban levo rogzitocsavat rezonalt.
Ha legalább 3-4000-ekként letakaritanad kB két-harom flakon petróleum ugyanennyi spray évente és így bírt cirka 40ezret a lánc.Ez megér egy szett lánc árat.
Amúgy 400 ért lehet kapni lidlben w5 lanctisztito spray az a kislankerek mögül kíséri a koszt a többire jó a petróleum egy spricnis üvegbe.
Ez a kerdes bicaj kapcsan is fel szokott merulni. Ott mondjuk az esztetikai megfontolasokon tul - az elettartamo nagyjabol leszarva - az szokott szempont lenni, hogy az emberi eroforrasnal jobban szamit a teljesitmenyatvitel. Mondjuk az en szintemen. Indegy, ott nem a bicaj, hanem en vagyok a szuk keresztmetszet.
Nem rá gondoltam, ugyanez a szín de azon plx konzolos dobozok voltak és sportdobok. 1330000ert hirdették 85000km-rel. Venni szeretnék, hasonlo felszereléssel hasonló áron motort.
Vagy ebay...
http://www.ebay.com/itm/SCHWIN...
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Yamaha FZS 600-hoz (2002) honnan lenne érdemes lengővilla felújító szettet rendelni?
Köszönöm a segítséget előre is!
Hát ezt a szart be nem szerelném...
idomok vedenek picit,bar nem szeretem oket.
Ennyit még nem vezettem esőben, az esőruha, a csizma jól vizsgáztak, azonban a kesztyűm átázott és csurom vizes lett (ezen kívül kékre festette a kezem).
Mit ajánlotok, létezik jó esőkesztyű?
Mi Mariazell és környékén motoroztunk
Amit preferálok (-nék) az a mellkasra vagy állra (középre) rögzített nézet. Csak be kell lőni a magasságot.
Ezzel kapcsolatban kerdeznem, ha epp hasznaltok kamerar, hova rakjatol? Nekem a kormanyon van, de a plexi miatt nem az igazi, csillog, karcos es koszos. Gondolkodtam a bukon, csak nem tudom, a matt fekete fenyezesrol le lehet e szedni a ragasztos tappancsot nyom nelkul?
Amúgy 400 ért lehet kapni lidlben w5 lanctisztito spray az a kislankerek mögül kíséri a koszt a többire jó a petróleum egy spricnis üvegbe.