Szerelt ki mostanában valaki FZ6 tankból szivattyút?
Valamire kell figyelni?
A szintjelző úszót ki kell pattintani kiszedés előtt, azt értem, de beszereléskor mi az úszó felszerelésének a menete?
Bent vagy még kint kell rászerelni az egységre?
Köszönöm előre
En ilyen nagy wc pucolo kesztyut vettem. Citromsarga, esoben jol lathato, vizallo, nem tepi szet a szel, atazott kesztyure fehuztam 10fokban es olyan volt mintha lenne fűtés benne.
Tisutitobol nonanem (Caramba?), lancolajbol Repsol. Hirtelen ezt szerezte a beszerzo, miutan Wurt cucc nem volt 4 boltban sem a kornyeken. Majd keresek legkozelebbre forrast.
Ooo köszönöm :D megnyugtattal. Nekem oldalidom nélkül tetszik, viszont a kiszemelt egy oldalidomos es kepeken a fejidom illetve az oldalidom csatlakozasanal olyan mintha mas lenne a fejidom. Megnyugodtam most :)
Sziasztok!
Az gondot okozhat h eddig mikor ráadtam a gyújtást mindig ugyanolyan volt az AC pumpa hangja most az utóbbi két alkalommal hidegen mélyebb volt a hang. Ezen kívűl nem vettem észre semmi változást
Igen. Alapból nálunk nincs full idomos, tehát GT. Nekem jobban tetszik idommal, meg persze jobb a szélvédelme és esőben is jól jön.
Megérkeztek az eredeti tuning villás matricák. Ilyen lett az FZ1 GT. És ilyen volt.
Hát csak ránéztem, igazabol a szomszédban van egy N-es amiert 1,450et kernek, uj gumi, uj lancszett, barracuda tukrok karok stb(ezek pont nem lenyeesek szamomra). Ha nem talalok S-est akkor ez lesz, de s-es a cél a jobb szélvédelem miatt.
Na mar ha itt tartok. A teli idomos S-esrol csak le kell venni az oldalidomot es ugyanolyan mint egy sima s-es vagy a fejidom is teljesen más ?
Valamire kell figyelni?
A szintjelző úszót ki kell pattintani kiszedés előtt, azt értem, de beszereléskor mi az úszó felszerelésének a menete?
Bent vagy még kint kell rászerelni az egységre?
Köszönöm előre