Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerelt ki mostanában valaki FZ6 tankból szivattyút?
Valamire kell figyelni?
A szintjelző úszót ki kell pattintani kiszedés előtt, azt értem, de beszereléskor mi az úszó felszerelésének a menete?
Bent vagy még kint kell rászerelni az egységre?
Köszönöm előre
Akkor vasárnap stipi stopi, azt hogy merre.... Valaki valami?
Benne vagyok, de csak vasárnap érek rá.
Rendben. Találjátok ki merre menjünk
Szombaton mi is megyünk kis karikára, bokodi hűtőtó, hazafele Csókakő, egy jó bő 300-as lesz.
En ilyen nagy wc pucolo kesztyut vettem. Citromsarga, esoben jol lathato, vizallo, nem tepi szet a szel, atazott kesztyure fehuztam 10fokban es olyan volt mintha lenne fűtés benne.
Sima gumikesztyű, esetleg egy erősebb féle amit kapsz bármelyik háztartási boltban, tescoban,...
A repsol spec semmit nem ér.
Tisutitobol nonanem (Caramba?), lancolajbol Repsol. Hirtelen ezt szerezte a beszerzo, miutan Wurt cucc nem volt 4 boltban sem a kornyeken. Majd keresek legkozelebbre forrast.
Hètvègèn kis karika? Csak hogy rápillantsak ;)
Nagyon szép lett, megérte a sok munkát/ráfordítást!
2005-ös a gép Magyarországon forgalomba helyezett szervízkönyves 35000km
Üzemanyag szinttől független a hang eddig is az volt.
Érdekes, hogy ezen a csúcsgépen is ránézésre ugyanaz az első féknyereg van, mint a 18 éves FZS-eken. Jól bevált technika ezek szerint.
Hány éves a motor? Lehet, hogy csak mutál.

Az üzemanyagszint a tankban is befolyásolhatja a hangot szerintem, bár sosem volt FZ6-om.
Ooo köszönöm :D megnyugtattal. Nekem oldalidom nélkül tetszik, viszont a kiszemelt egy oldalidomos es kepeken a fejidom illetve az oldalidom csatlakozasanal olyan mintha mas lenne a fejidom. Megnyugodtam most :)
Szia!
Én tudok egyet,csak nincs hírdetve. 2004-es,24000 KM 800.000-ért.
Sziasztok!
Az gondot okozhat h eddig mikor ráadtam a gyújtást mindig ugyanolyan volt az AC pumpa hangja most az utóbbi két alkalommal hidegen mélyebb volt a hang. Ezen kívűl nem vettem észre semmi változást
Igen. Alapból nálunk nincs full idomos, tehát GT. Nekem jobban tetszik idommal, meg persze jobb a szélvédelme és esőben is jól jön.
Megérkeztek az eredeti tuning villás matricák. Ilyen lett az FZ1 GT. És ilyen volt.
Hát csak ránéztem, igazabol a szomszédban van egy N-es amiert 1,450et kernek, uj gumi, uj lancszett, barracuda tukrok karok stb(ezek pont nem lenyeesek szamomra). Ha nem talalok S-est akkor ez lesz, de s-es a cél a jobb szélvédelem miatt.

Na mar ha itt tartok. A teli idomos S-esrol csak le kell venni az oldalidomot es ugyanolyan mint egy sima s-es vagy a fejidom is teljesen más ?
http://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/Yamaha_Fz1_Fazer_elado_50427669.htm?first=1

Ezt nézted már?
Ez a gyári összekötő, pótolja (részben) a pillangó szelepet.
a dob előtti két csöcs micsoda?
Új kipu.
Mult héten ? Múlt hét pénteken tűnt el hahuról a hirdetés. Na mindegy.

Esetleeg privátban írnál pár adatot, hogy mennyiért sikerült megvenni, km állás, felszereltseg stb ?
Nem eladó, énis most vettem