Ezt úgy mondod, mintha rossz dolog lenne, hogy nincs visszatekerve. Szerintem így természetes.
Hogy válaszoljak a kérdésedre: fogalmam sincs, de ha lehet, akkor egy profi computer kell(het) hozzá, az a minimum.
Kérdés hogy ki milyen óraállást fogad el hihetőnek (főleg a frissen behozott, vagy csak pár éve Magyarországon futó motoroknál).
Akitől 6 éve vettem a bőrkabátom, éppen abbahagyta családalapítás miatt a motorozást, és egy újonnan vásárolt FZ1 volt az utolsó motorja. Pár évet használta csak, de valami 40k km körüli futással adta el.. szóval ezek a 70-80 ezres óraállások 8-10 éves motoroknál szvsz még inkább az alja mint a teteje a reális futásteljesítményeknek. Még akkor is ha általában az első pár évben gyorsabban peregnek a motorokba a kilométerek.
Hat figyelj. Nezd vegig a hirdeteseket tobb tipusra. Olasz inport is van aminek nincs lehazudva az oraallasa. Nem hiszem hogy teljesen ertetted miert is kerdeztem.
Feltunoen sok motorban nincs lehazudva az ora allasa.
Nem egy olyan kategóriás motor, ahol a tulajok ezzel akarnak foglalkozni szerintem. Nem is éri meg tekergetni, simán le lehet kérdezni már. Bár érdekes, mert amit sokszor hallunk, hogy nem km-ert, hanem állapotot kell venni: olvastam már olyat, hogy 42e km volt egy honda deauville-be árulták vagy 7-8hónapot, a kutyának nem kellett. Majd 25e km-rel az órájában azonnal talált gazdát.
Egyébként az nagyon nehez vissza tekerni az orajat az FZ1-nek vagy mindenki ennyire becsuletes ezzel a tipussal hogy bevalljak a 50-80ezer km-es futást ?
Ez így van én is kipróbáltam. Jó motor, de nekem úgy összeségében vmi hiányzik.
Az S1000 XR-t viszont nagyon eltalálták a bajorok, csak sajnos az árát is bár az alapára szinte ugyanaz mint az MT-10-é.
Sztorik és elbeszélések alapján nagyon változó kinek mi jön ki. Attól függ, hogyan használták a motort egész addigi élete során. Ha eddig még sosem volt ellenőrizve, szerintem érdemes megcsinálni/megcsináltatni, de állítólag a hangján is hallatszik. Én sajna botfülű vagyok.
Sziasztok!
Kinek mi a tapasztalata fz6-tal? 40000km után kinek vált szükségessé már, hogy állítsanak a szelep hézagon? Vagy általában az ellenőrzésen jó szokott még lenni?
A Yamaha MT-10 ajánlott kiskereskedelmi fogysztói ára 4.698.000.- Ft.
Mindenki szerint nem kicsit van túlárazva, de ez persze szubjeltív.
Nekem nem tetszik, de biztos van akinek igen.
Ha sor 4-es lenne, már a garázsban állna az MT-09 Tracer. De nem az így várok hátha lesz egy olyan Yamaha mint a BMW S1000XR.
Üdv! Eladó FZS 1000-est keresek 2004-es évjárattól felfelé! Nézegetem már egy ideje a használtautón hogy mik vannak de amik jók voltak akkor még nem volt meg rá a jogsim szóval bukta és magyar papiros érdekel szóval elég szűk a kör de idővel remélem találok egy jó állapotút! Ha valaki ismer valakit aki megválna mostanában a Fazer-étől az jelezhezné nekem hátha meg tudunk egyezni!! Előre is köszönöm!
Hogy válaszoljak a kérdésedre: fogalmam sincs, de ha lehet, akkor egy profi computer kell(het) hozzá, az a minimum.