Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem jobban jársz,ha megnézed merre megy tovább ez a mt kamion és kipróbálod ott, mert nem hinném hogy a magyar kereskedők beállítanak egy 4 misis motort tesztnek,
Komplett index csere volt :)
Sok függ a magasságodtól! nekem nincsenek jó tapasztalataim vele, ha felemelem autó pályás tempónál rázza a sisakom.
Manapság már csak akkor nyitom fel, ha esősben motorozom.
Többel is kipróbáltam, talán a kínai gagyi dupla bubis jött be a legjobban.
Most ilyenem van! http://www.bikehps.com/acatalo...
Helló! Valakinek van -e tapasztalata Pleximagsítóval (Pl.: MRA XCA Touring ) -al vagy hasonlóval kapcsolatban .Kicsit javítani szeretnék a Fazer szélvédelmén , de a túraplexik nem tetszenek a magasságuk miatt , valamint állíthatót szeretnék és ez tűnik a legjobb megoldásnak , de nem tudom mennyit ér valójában?
3 nagyon kemény karc lett alul számod elmentettem, ha megyünk valahova szólok :)
Norbeee- motorja.. olvassa a fórumot elég sűrűn, csak ritkán ír ide :D
Nálunk 7-en futottak és 23,5 óra lett a vége.
13:40-kor, 3,5 fos valto. Vegul 4 teljesites utan iden kiszalltunk 135 km utan. :-( Eslo az egeszseg.
A sárgán a komplett indexet cserélték vagy csak a búrát?
Üdv

eladó lett FZS 1000 Fazer-hez való króm csomagtartó , csavarokkal távtartókkal együtt!
irányár: 18500 Ft
akár személyes is átvehető Bp, Eger ,Miskolc stb..... de postázni is tudom
20/323-5612
Remélem lesz kereskedés aki ideadja, MT 10et szeretnék az FZ1 után :)
Mikor indultatok?
Gyenesdiás
Dehogyis
Dehogyis
Most vagyok Zamárdiba.
Most vagyok Zamárdiba.
Ugye?! Mintha többet motorozna ilyen teszt napokon, mint a sajátjával.
Venni kell nem promo menteken csorgatni.
Mar a bajor mamut helyett.
mentünk vele
Lehetett menni is vele, vagy csak bemutatták?
Mi ma a yamaha mt tour on voltunk, mentünk egyet az MT09 el, MT10 el sajnos nem sikerült menni.
En meg futok. Eppen a 68-as km-nel vagyok. Most futottam meg Aszofo-Pecsely-Vaszoly-Dorticset! Fussunkmossze, ha erre fele vagy!
Mocival?