ÁÁÁHHHH. . . . . én mindig későn kapcsolok... meg a gépet is be... jó lett volna.csaj(ok),motor,társaság,eper,és a környék... biztos király lehetett...
Szia, mi 11-12 korul indulunk ujpestrol Esztergom-Csobanka es kornyekere, megyunk par kort, utana beugrunk Leanyfalura az eper fesztivalra.. 3an megyunk egy fz1, fz6 es egy cbr125... A cbr-es lassu kislany a szerepentinen par km-kent bevarjuk. Privatba elkuldom a szamom, ha van kedved delelott csorogj ( lehetoleg 10 utan :D )
Nem állok be versenyezni (a robogosok a sorok kozott szinten mindig otthagynak), csupan megjegyeztem. Na majd ennek alapjan engedjetek magatokhoz csapodni maszkalni. Egyenesben lemaradok, kanyarban is.
Nem tudom, én kezdő vagyok, de magamnak akarok megfelelni, nem is hasonlítom magam másokhoz.
Ha megyek a többiek után, előbb-utóbb esek, ha sietős a tempó.
Ma Cseperol kifele ket Fazerrel is talalkoztam. Es megallapitottam, hogy baromi lassu vagyok az indulasnal. A valtas meg mindig gaz. Ha huzom, 3-4-5-6, ott mar egesz jo, de a "lassu" valtasoknal meg van mit tanulni. Es nem lenne hatrany a sebessegkijelzes, nagyon autosan akarok valtani, rendre akarok feljebb valtani 6-bol. Jo, mondjuk a kocsim 5-ben 100-nal mar 3000 felett van, es nem gyorsul. :-)
Tankolással nekem van egy fura tapasztalatom... max 10-12litert tudtam eddig bele tankolni úgy, hogy már villogott az utolsó kis jel... nem durván 20l a tank + 3 tartalék ?! és tudtommal, ha villog már a tartalék megy.. ( a pisztolyt kiemelve tankoltam csordultig ) 05 fz6n
Fékpedált állítsd olyanra, hogy tudj vele rendesen fékezni (a kettő közül a fentebbi állásba). A lábadat meg nem kell folyamatosan felette tartanod, vagy hátrébb csúsztatod, hogy a csizma orra előtt legyen a pedál, vagy a lábujjadat kifelé fordítod, hogy mellette legyen (ezt erős döntögetésnél azért majd hanyagold).
Hosszabb úton egyébként is időnként változtatni fogod a lábfejed helyzetét, hogy kényelmesebb legyen.
Ha megyek a többiek után, előbb-utóbb esek, ha sietős a tempó.
Megtett km: 354
Holnap kinek van kedve gurulni egyet? (indulás: Bp és környékéről)
Kb. 200 km, bárhová.
Nálam ha elkezd villogni akkor 15 liter megy bele.
75km és üres ez saját tapasztalat.
Hosszabb úton egyébként is időnként változtatni fogod a lábfejed helyzetét, hogy kényelmesebb legyen.