Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két teszkosszatyor és egy kevés kacsaszalag.
Köszi. Azt is cseréltem. Akkor ráöntök még.
Daytona Road Star GTX Gore-Tex csizma, nekem bevált, igaz, órákon át nem nyomtan esőben még...
http://www.fc-moto.de/Daytona-...
Gumi csizma,bázis motor.
Nekem Falco Rival 2 csizmam van. 45 vagy 46-os meret es rogton ugy ereztem, mintha a labamra ontottek volna. Az elso volt, amit kiprobaltam (hosszas kereses es tesztek olvasasa utan) es azonnal mellette is dontottem. Viszont sajnos nem vizallo! A bor lassan azik at, de a bokahajlatnal van egy kis textil, ami nem birja sokaig a nedvesseget. Ha javasolhatom, vizallot nezz (nem tudom, en miert nem gondoltam erre), kurva szar vizes labbal motorozni, mikor erzed a labujjaid kozott, hogy van egy kisebb tocsa. :)) En majd kell vegyek valami zacskoz erre.
2,8 - 2,9 liter, ha olajszűrőt is cserélsz.
Üdv! Valaki tudja mennyi olaj kell a motorba? 2004 fz6. Mar 2,5 l bele öntöttem és szinte nyakig van a nívó pálcája.
A Gaerne egy patinás, lábbelikre szakosodott olasz cég. Tényleg jó minőségűek a csizmáik.. és a ritka kivételek közé tartoznak, így még a legolcsóbb cuccaikat is Olaszországban gyártják, és nem valami olcsóbb országban, hogy más nyomorán még 5 dollár pluszt realizáljanak egy-egy terméken..
Es ez?

http://adamoto.hu/Kroze-csizma

Nekem is errol listatol a Graene jon be, csak nem tudom, milyen. Igazabol ami tetszik, az meg az XPD VS-1, de nincs meretemben akcios, ami nem akcios, az meg nekem draga.
Ezek közül messze kimagaslik a két Gaerne csizma.
A szuper Spodi kabatom termeszetesen nem cippzaros.
Ha össze zipzarazod a kabátját simán jó lesz.
Hózentrógert szoktak inkább motoros nadrágokhoz hordani nem övet. Én még nem láttam övbújtatós motoros nadrágot, a motoros farmerokon kívül (bár lehet hogy vannak ilyenek is).
Vettem nadragot. Rush-M bor. A kemenyprotektoros bizalomgerjesztobbnek tunt, igy az lett. XL-es. Hulye alakom van (186/72, sok munka volt, mig a /120-bol idejutottam) nem tul szuk a nadrag (nem cuppanos), de nem is tul hosszu, csizma kell hozza. Terdben azert szokni kell majd, mas mint a farmer, meg az XXL-es protektoros kolcson textil nadrag. Ezeken egyiken simcs nadragszij bujtato?

Ma vegre tudtam egy keveset motorozni, most megint vagy masfel het szunet. :-(
Hasonló, valami ilyesmi. .-)
Tiszta texasi hangulat lehet. :D
Nem, azért UC-s az ernyő, mert a csajom ott dolgozott, és onnan van. .-)

Jaja, rendben a motor, most vizsgázott egy hete. Azért láthattad itt régen a nevem mert új hobby-t találtam: a sportlövészetet. (IPSC) Versenyek, edzések, fegyverszekrényes anomáliák a közeggel; maroklőfegyver, karabély vásárlás ilyenek mennek mostanában. A motor egyelőre csak lőtérre járásra van használva (esetleg egy-egy karika délután), ha csajjal megyek, és nem valamelyik cimbivel.
Van az a hülye reklám, mikor egy nő meg egy férfi kiabálja, hogy "Az Unicreditbe!". Egy esernyővel pedig ilyen Mary Poppins style-ban gyorsan el lehet jutni AZ UNICREDITBE! De ezek szerint nem azért tartod.
Rég olvastam már itt a neved, minden oké, rendben a motor?
Persze, írtunk kárbejelentőt.
Egy kis átalakuláson megy át. Az új idomokat színre akartam fújatni, aztán gondoltam dögös lenne egy Japán belpiacos GT matricázás.
Aztán mivel felül kell lakkozni és mivel a faridom alsó része fehér, hát fújjuk telibe a kék részeket
Kb ilyen lesz:-)
Látom már! Az fz vel mivan?
Az fiam motorja volt a baleset részese.
A fiad motorjának jobbulást!
Elismerte a felelősségét legalább a gyökér?
Ja, az esernyő széria... Nem, anyám úgy gondolta, legyen már valami haszna is a motornak, és ott száradt az ernyő a doboztartó konzolra akasztva... .-)