Helló! Az én motorom 2007 es és az évek alatt 2 db rendszámvilágítás égőt (120 ft) kellet cseréljek + 1 db hátsó sárvédő tartó csavar is kipotyogott , az húzós volt asszem kb. 1900 ft volt. Szerintem normális használat és karbantartás mellett akár több 100 ezret is elfutnak.
Sziasztok ! Több kérdésem is lenne,kérlek segítsetek ! A törökbálinti yamaha kereskedőnél van egy 2005-ös fz6n 40 e km futásteljesítménnyel.1 év garit vállalnak rá,egyébként nagyon megkíméltnek is tűnik.Most volt meg a 40 e-s nagyszervize.A kérdésem a következő lenne : mennyire megbízhatóak ezek a cangák? Olvastam már 100 e-km-es példányról is.Mennnyit futhat a blokk,stb,normális használat mellett?A költségekről mik a tapasztalataitok?Mik azok az alkatrészek,amik leginkább tönkremehetnek?A szenzorról,vezérműláncról olvastam már egy-két cikket.Azonkívül? Válaszaitokat nagyon köszönöm !
Vásároltam múltkor 3 fajta mosólötyit: volt köztük egy 400, egy 900 és egy 1300,-Ft-os. Nekem a 400,-Ft-os jött be a legjobban, az habzott leginkább. Az ilyen, meg olyan wax-tartalmúaktól nekem nem tűnt fényesebbnek a motorom egyáltalán. Nálunk amúgy is nagyon kemény a víz (mondjuk úgy, hogy az nem jó), szinte mindegy mivel mosom le, alapos törölgetés kell neki utána.
Múltkor voltam egy autómosóban, a fickó Németországból hozatta be a "laboratóriumot", vízszűrő és -finomító is van benne. Az pl. törölgetés nélkül is 98%-ban foltmentesen szárad, eddig még egy hasonló kaliberű mosóban sem voltam.
Ráadásul a garázsunkban és az utakon is nagy por van, hiába mosnám le 8x olyan drága spesziális folyadékkal, pár nap utána ismét koszos lenne. Szerintem érdemesebb benzinre költeni a felárat.
Én valami hihetetlen mély gyűlöletet érzek azokkal szemben, akik lopnak, rabolnak.
Menjenek el dolgozni pont úgy, amint ahogy az ellopni/kirabolni kívánt személy tette, aki képes volt megvásárolni az adott értéktárgyat. Ugyanolyan hulladék ember az a cigány, aki megver egy másikat az 5.000 Forintos fülhallgatójáért, mint az a kaukázusi, aki ellopja más 5 millió Forintos autóját/motorját, bármijét.
Pakoltam melougyben és valaki kitepett pár szálat a gyujtaskapcsolobol.Szerintem el akarta kötni.
Matekozok hogy kéne mert 150 font.
Addig vizsgázik a Honda.
Amit linkelt Peti az elég fura. Nem tudom mekkorák ezek gumicsizmák, de hagyományos gumicsizmát csak simán lábra húzni se kényelmes.
Én elsőre olyanra gondoltam, mint amit Dipshit linkelt.
Nekem pedig ilyen van. Igaz a Divivel már nem használom, mert ott esőtől védve van a lábam, de semmi bajom nem volt vele, pedig sokat használtam. Ezt a latex cuccot nem túl macerás felvenni a csizmára?
ez a tuti,benne tuti nem lehet csalódni:http://www.bazismotor.eu/shop/...
ár,megbízhatóság, minőség arányban verhetetlen, nekem kb4-5éve megvan,,, sajnos éves szinten többször is kell használnom
Miért nem veszel egy ilyet? Ronda de hasznos. Teljesen száraz marad a lábad, csak annyi a trükkje hogy a nadrágszárba kell bebújtatni, máskülönben a nadrágról belefolyik a víz.
Tegnap leugrottam balcsira, néhány képet lőni. Remélem több nem lesz:-)
Múltkor voltam egy autómosóban, a fickó Németországból hozatta be a "laboratóriumot", vízszűrő és -finomító is van benne. Az pl. törölgetés nélkül is 98%-ban foltmentesen szárad, eddig még egy hasonló kaliberű mosóban sem voltam.
Ráadásul a garázsunkban és az utakon is nagy por van, hiába mosnám le 8x olyan drága spesziális folyadékkal, pár nap utána ismét koszos lenne. Szerintem érdemesebb benzinre költeni a felárat.
Köszi
Menjenek el dolgozni pont úgy, amint ahogy az ellopni/kirabolni kívánt személy tette, aki képes volt megvásárolni az adott értéktárgyat. Ugyanolyan hulladék ember az a cigány, aki megver egy másikat az 5.000 Forintos fülhallgatójáért, mint az a kaukázusi, aki ellopja más 5 millió Forintos autóját/motorját, bármijét.
Matekozok hogy kéne mert 150 font.
Addig vizsgázik a Honda.
06207780643 -ról visszahívom ha valakinek lenne ajánlata és rámcsörrent.
Köszi!
Holnap Yamahát szerelek
18Nm.
Én elsőre olyanra gondoltam, mint amit Dipshit linkelt.
ez a tuti,benne tuti nem lehet csalódni:http://www.bazismotor.eu/shop/...
ár,megbízhatóság, minőség arányban verhetetlen, nekem kb4-5éve megvan,,, sajnos éves szinten többször is kell használnom
http://motorline.hu/components...