65e jó Ungarische forint hát én onnan láttam hogy leszedtük az üléseket meg a takaró burkolatát az exup-nak amikor cseréltük a dobot és semmi mozgást nem csinált se indításkor se járó motornál gázadásra, se semmikor. Gondolom ez azt jelenti hogy nem működött
Nekem Pilot road 4 van fenn sok km-t még nem mentem vele, de nem látok rajta fura kopást, viszont tapadni jól tapad :)
Más téma, rakattam sportdobot a motorra (Raptor Csabi) Nagyon szép hangja lett, illetve meg volt pusztulva a motorban mint utólag kiderült az Exup. Nektek be van kötve illetve működött? (FZ1S 2006)
akkor rosszul emlékeztem
Én méretemben michelin pr4 trail jöhet szóba vagy a tura enduro gumik,,,
Halksága miatt gondoltam sport-tura gumira gondoltam, nem tura endurora...
Nekem elol Pilot Power 3 van. A hatso furan kopik, ha vegig huzod a kezed a gumi feluleten a bordak nincsenek egy sikban. Szerintem hasonlo lehet elol is. Amugy az elvileg azert capabordas, mert fekezeskor "szetnyilnak" a nagyobb felhatas miatt. Tiszta 2018. :D Ha szamit, legkozelebb Pirelli Angel GT-t veszek.
Én használtam egy speciális nedves kendőt, az hagyott hasonló foltot, mint nálad az első képen. Csak tiszta mikroszálas kendővel tudtam eltávolítani. Ahogy koszosodott a törlő, annál több ilyen nyomott hagyott a cucc.
A teljesség igénye nélkül, ami 40e körül el tud kopni: első fékbetétek (tárcsák szerintem 100e + km-t is kibírnak), lánc és lánckerekek, ~harmadik szett gumi. Konkrétan szerintem semminek a meghibásodására sem kell várni/számítani. Yamaháknál a hibák többsége teljesen véletlenszerűen jön elő. Van, aki szerencsés és 4 évig használja problémamentesen, más első nyáron belefut. De amúgy is ezek ritkát, szerintem nem kell aggódnod. Ha megvan az évi szerviz (olaj, szűrő; több évente fékfolyadék, hűtővíz, teleszkópolaj, légszűrő) és ápolod a láncot, szerintem csak tankolnod kell majd. :)
Köszönöm,hogy írtál ! Kopó dolgok alatt mire gondolsz? Én a húzósabb kiadásoktól félek.Olyanokkal én is tisztában vagyok,mint féktárcsa,betétek,lánc,stb.Mi lehet a problémás? A másik,én az egy év alatt kb 5 e-t tennék bele,(lehet többet...),ami alatt a gari letelne.Viszont ha jó,szeretném még egy jó pár évig használni.Valszeg ez lesz az utolsó motorom.
Ez természete, szinte minden motor ezt csinálja. Az index Burgman topicban is ez téma volt, egy amerikai videot is felraktak erről a jelenségről.
Szerintem a motorok nagyon jól meg vannak tervezve és már egy ilyen doboz is megemeli a motor elejét, azon alig van súly elől.
sziasztok.a véleményetekre lennék kíváncsi.pár hónapja fazer tulajdonos lettem. minden megtett km imádok.jelenleg xenon fényszórós.szerintetek cseréljem le vagy maradjon így.külföldön is engedélyezett vagy számítsak arra hogy direkt ez miatt többször fognak megállitani a rendőrök. esetleg van valakinek erről tapasztalata ?
Ha szabad tudni mennyi volt a dob? Most szeretnék én is cserélni.
Nekem Pilot road 4 van fenn sok km-t még nem mentem vele, de nem látok rajta fura kopást, viszont tapadni jól tapad :)
Más téma, rakattam sportdobot a motorra (Raptor Csabi) Nagyon szép hangja lett, illetve meg volt pusztulva a motorban mint utólag kiderült az Exup. Nektek be van kötve illetve működött? (FZ1S 2006)
Ha az alapjáratom ingadozik ( Fz6 ) kb.980-1180 között az utalahat vmi hibára amit illene időben orvosolni?
Telefonon érdeklődj:
70/427-51-50
Én méretemben michelin pr4 trail jöhet szóba vagy a tura enduro gumik,,,
Halksága miatt gondoltam sport-tura gumira gondoltam, nem tura endurora...
Nekem elol Pilot Power 3 van. A hatso furan kopik, ha vegig huzod a kezed a gumi feluleten a bordak nincsenek egy sikban. Szerintem hasonlo lehet elol is. Amugy az elvileg azert capabordas, mert fekezeskor "szetnyilnak" a nagyobb felhatas miatt. Tiszta 2018. :D Ha szamit, legkozelebb Pirelli Angel GT-t veszek.
Ha jól emlékszem, neked van Michelin pilot road 4ed.
Hogy kopik az eleje, valami furcsaságot látsz,hogy sok bevágás , borda rajta keresztbe?
Köszönöm !
a motowash-ról nem tudok így nyilatkozni, én Liqui Moly-t használok, mondjuk az nem hagy foltot
Szerintem a motorok nagyon jól meg vannak tervezve és már egy ilyen doboz is megemeli a motor elejét, azon alig van súly elől.