Az az igazság, hogy faszság ellen nincs jó megoldás. A passatban volt tolatókamera, radar, de a hangos zene mellett mit sem ért. Kb egy métert még tolt is hátra......
Holnap mehetek P20-al dolgozni. Az FZ-nek még kell egy hét és szép lesz.
Igen ez van nekem is és ma sikeresen fel tettem a táskákat. Moto-detail táskaszett. Az oldaltáskák hátsó fülét a kerethez, az elsőket az utaslábtartóhoz rögzitettem. A pántokat én az ülés fellett vittem el. Elsőre kb 3 órás művelet volt, de majd belejövök.
Ami inkább felidegesít most, hogy nem indul be! Szombaton indulnánk Olaszországba!
Tudja valaki mit jelent a 46-os hibakód???
SOS!!!
Ha beállsz sáv közepére, sok fasz behúz melléd, mintha ott se lennél, az sem tökéletes megoldás.
Múltkor egy idióta úgy bejött a körforgalomba mellettem, hogy a kijáraton együtt mentünk ki. Félútról húztam vissza a kezem, hogy ne verjem le a tükrét, nem akartam ÉN bajba kerülni.
Sajnálom!
Nő volt legalább? Nekem szinte az összes közúti konfliktusomban részt vett egy nő! Sisakot nem verted szér a fejés?
Céges kocsival jártam hasonló képpen az előttem álló egyszerűen csak rakott egy curikott és go nem nézett semmit.
Engem eredményét tekintve ugyanígy, egy VW Polóval szemből löktek fel.. elvittek oldaldobozostól, úgy hogy végig tartottam a szemkontaktot a sofőrrel. Amikor már vitte az oldaldobozt tolva a motort (még a GS-em volt) nem tudtam más csinálni mint elfektetni a lábam között... Ott tényleg nem volt hely menekülni, mert az a faltól-falig típusú, keleti káoszos dugó volt. Mondjuk nekem szerencsém volt, mert semmi baja nem lett a motornak.
Utólag persze könnyű okosnak lenni. De ezért szerencsés a lehető legkisebb résen is átpasszírozni a kocsisorban a motort, és kis forgalomnál se célszerű megelégedni a lámpánál a második hellyel, ha pedig ez mégse lehetséges, akkor a felezőn várakozni... de semmiképpen sem a sáv közepén, vagy az előttünk álló autó közepét megcélozva.
Ott az a "vas" keret az irányjelző mellett. Ilyen van neked is? Mert akkor ezekhez simán odahúzod a gumipókkal, esetleg ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor egy vékony kábelkötegelőt áthúzhatsz a táska fülein meg ezen a vason... A farokidomokat viszont összekarcolhatja az ülés alatt futó pánt, mondjuk nekem nem bántotta, de ajánlotta itt valaki anno a lefóliázását az idomnak.
Nem tudom milyen táska szetted van, nekem Oxford oldaltáskáim vannak. A három összefogó hevederből a vékonyabbat az ülés alatt, a két vastagabbat az ülés felett vezetem el. Elöl az utas lábtaróhoz rögzítem a táskák saját hevedereit, hátul a tartozék gumipókkal a táskatartó konzolhoz, a gumipókot többször áttekerve. A lényeg, hogy lekötés után a táskák ne nagyon mozogjanak. Ha nem nagyon érthető amit írtam a youtube-on találsz róla anyagot szerintem...
Valamelyikőtök rögzitett már táskaszettet Fz6-osra?
Van táskatartó givi konzol a mtoron ( most vettem ).
Kis segítséget tudnátok adni? A 3 hevedert hol húzzam át, mit hova próbáljak rögziteni, hogy jó legyen?
Szombaton indulunk a Garda tóhoz, jó lenne ha nem a táskákkal kellene foglalkozni az úton.
Holnap mehetek P20-al dolgozni. Az FZ-nek még kell egy hét és szép lesz.
Ami inkább felidegesít most, hogy nem indul be! Szombaton indulnánk Olaszországba!
Tudja valaki mit jelent a 46-os hibakód???
SOS!!!
@Seewer: Kár a motorért, jobbulást neki!
Ha beállsz sáv közepére, sok fasz behúz melléd, mintha ott se lennél, az sem tökéletes megoldás.
Múltkor egy idióta úgy bejött a körforgalomba mellettem, hogy a kijáraton együtt mentünk ki. Félútról húztam vissza a kezem, hogy ne verjem le a tükrét, nem akartam ÉN bajba kerülni.
Nő volt legalább? Nekem szinte az összes közúti konfliktusomban részt vett egy nő! Sisakot nem verted szér a fejés?
Céges kocsival jártam hasonló képpen az előttem álló egyszerűen csak rakott egy curikott és go nem nézett semmit.
ki tudja,hogy a telod mekkorát kapott...
Fél éves Passat a vétkesé.
Ott az a "vas" keret az irányjelző mellett. Ilyen van neked is? Mert akkor ezekhez simán odahúzod a gumipókkal, esetleg ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor egy vékony kábelkötegelőt áthúzhatsz a táska fülein meg ezen a vason... A farokidomokat viszont összekarcolhatja az ülés alatt futó pánt, mondjuk nekem nem bántotta, de ajánlotta itt valaki anno a lefóliázását az idomnak.
Nem tudom milyen táska szetted van, nekem Oxford oldaltáskáim vannak. A három összefogó hevederből a vékonyabbat az ülés alatt, a két vastagabbat az ülés felett vezetem el. Elöl az utas lábtaróhoz rögzítem a táskák saját hevedereit, hátul a tartozék gumipókkal a táskatartó konzolhoz, a gumipókot többször áttekerve. A lényeg, hogy lekötés után a táskák ne nagyon mozogjanak. Ha nem nagyon érthető amit írtam a youtube-on találsz róla anyagot szerintem...
5500Ft párban!
Valamelyikőtök rögzitett már táskaszettet Fz6-osra?
Van táskatartó givi konzol a mtoron ( most vettem ).
Kis segítséget tudnátok adni? A 3 hevedert hol húzzam át, mit hova próbáljak rögziteni, hogy jó legyen?
Szombaton indulunk a Garda tóhoz, jó lenne ha nem a táskákkal kellene foglalkozni az úton.
Köszi.