Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kék-feher lesz, mint a gyari GT festes? :)
Ez most mi? Meg nem kell megvárni a biztosìtòt? Szegèny motoromnak jobbulást! Veled semmi gond? Lábadra nem esett? Ja nem is a Fz!
Az az igazság, hogy faszság ellen nincs jó megoldás. A passatban volt tolatókamera, radar, de a hangos zene mellett mit sem ért. Kb egy métert még tolt is hátra......
Holnap mehetek P20-al dolgozni. Az FZ-nek még kell egy hét és szép lesz.
vagy akksi vagy töltés hiba
Igen ez van nekem is és ma sikeresen fel tettem a táskákat. Moto-detail táskaszett. Az oldaltáskák hátsó fülét a kerethez, az elsőket az utaslábtartóhoz rögzitettem. A pántokat én az ülés fellett vittem el. Elsőre kb 3 órás művelet volt, de majd belejövök.
Ami inkább felidegesít most, hogy nem indul be! Szombaton indulnánk Olaszországba!
Tudja valaki mit jelent a 46-os hibakód???
SOS!!!
Péter! Igen, kell toldani, ha gyári az indexed.

@Seewer: Kár a motorért, jobbulást neki!

Ha beállsz sáv közepére, sok fasz behúz melléd, mintha ott se lennél, az sem tökéletes megoldás.
Múltkor egy idióta úgy bejött a körforgalomba mellettem, hogy a kijáraton együtt mentünk ki. Félútról húztam vissza a kezem, hogy ne verjem le a tükrét, nem akartam ÉN bajba kerülni.
Sajnálom!
Nő volt legalább? Nekem szinte az összes közúti konfliktusomban részt vett egy nő! Sisakot nem verted szér a fejés?
Céges kocsival jártam hasonló képpen az előttem álló egyszerűen csak rakott egy curikott és go nem nézett semmit.
célszerű egy szervizbe elvinni,hogy ők is felmérjék a kárt.
ki tudja,hogy a telod mekkorát kapott...
Engem eredményét tekintve ugyanígy, egy VW Polóval szemből löktek fel.. elvittek oldaldobozostól, úgy hogy végig tartottam a szemkontaktot a sofőrrel. Amikor már vitte az oldaldobozt tolva a motort (még a GS-em volt) nem tudtam más csinálni mint elfektetni a lábam között... Ott tényleg nem volt hely menekülni, mert az a faltól-falig típusú, keleti káoszos dugó volt. Mondjuk nekem szerencsém volt, mert semmi baja nem lett a motornak.
Dehogynem,öcsémbe 2x töltjük így,bár ő sokat megy Pesten,én rühellem a várost,ezért ritkán megyek,belém meg nem jöttek,de mindig eloremegyek.
Szerintem senki sem gondolná, hogy nagy gázzal, hirtelen elindul hátramenetben. Két másodperc volt az egész.
Fél éves Passat a vétkesé.
Utólag persze könnyű okosnak lenni. De ezért szerencsés a lehető legkisebb résen is átpasszírozni a kocsisorban a motort, és kis forgalomnál se célszerű megelégedni a lámpánál a második hellyel, ha pedig ez mégse lehetséges, akkor a felezőn várakozni... de semmiképpen sem a sáv közepén, vagy az előttünk álló autó közepét megcélozva.
Remélem mondtad neki hogy a kocsit mindjárt a nevedre is irathatja.
Mai nap munkából hazafelé. Lámpánál, visszatolatott, mert elnézte a sávot.....
Esős időben ernyővel nyomod?
valakinek fz1 hez van oldaldoboz tartója?irányjelzőt kell toldani?
Jah, nekem lett nyoma...az esernyő tartozék?
Hello

Ott az a "vas" keret az irányjelző mellett. Ilyen van neked is? Mert akkor ezekhez simán odahúzod a gumipókkal, esetleg ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor egy vékony kábelkötegelőt áthúzhatsz a táska fülein meg ezen a vason... A farokidomokat viszont összekarcolhatja az ülés alatt futó pánt, mondjuk nekem nem bántotta, de ajánlotta itt valaki anno a lefóliázását az idomnak.
Hello!

Nem tudom milyen táska szetted van, nekem Oxford oldaltáskáim vannak. A három összefogó hevederből a vékonyabbat az ülés alatt, a két vastagabbat az ülés felett vezetem el. Elöl az utas lábtaróhoz rögzítem a táskák saját hevedereit, hátul a tartozék gumipókkal a táskatartó konzolhoz, a gumipókot többször áttekerve. A lényeg, hogy lekötés után a táskák ne nagyon mozogjanak. Ha nem nagyon érthető amit írtam a youtube-on találsz róla anyagot szerintem...
Valakinek FZS-re eloxált fék-kuplung kar????????
5500Ft párban!
vagy a duct tape:
Sztem a legegyszerűbb a kötegelő, tuti tart, felesleget levágod, mindig magaddal viheted, kis helyet foglal!
Sziasztok!

Valamelyikőtök rögzitett már táskaszettet Fz6-osra?
Van táskatartó givi konzol a mtoron ( most vettem ).
Kis segítséget tudnátok adni? A 3 hevedert hol húzzam át, mit hova próbáljak rögziteni, hogy jó legyen?
Szombaton indulunk a Garda tóhoz, jó lenne ha nem a táskákkal kellene foglalkozni az úton.

Köszi.
Szegeny gep mit kapott. De ha igy tudnek motorozni... se motoroznek igy.