ez a b*zi fórum megint levágta a végét. szóval: még szokni kell a fejidom gondolatát (ha csupasz lenne, nem volna kérdés), illetve nagyon birizgálja az agyamat az mt-03. csak menni kéne egyel, hogy milyen.
Jó, hogy írtad, mivel azon gondolkodtam miért is melegszik ennyire.
Nekem gyanus volt, mikor próbakőrt mentem vele, miért melegszik a víz gyorsan, a 600-as hoz képest.
Igaz mentem vele kb 300km-ert, de azért megnyugtattál.
A 7 jiteres átlag fogyasztás szerinted? A régi: http://www.spritmonitor.de/en/...
Szerintem egy próbát megér. Egyébként a melegedés is függ a csuklótól. Ha városban pirostól pirosig lövi az ember akkor melegszik szépen. De nekem az autópályán simán visszahűl. Egyébként a fűtővízzel meglepően lehet befolyásolni a melegedést. Nekem még a gyári víz volt benne 10 évesen amikor vettem. Lehet emiatt, de az új német valami über mega minőségű hűtőcucc ( 1800/liter...) nagyon bevált. Gyorsan bemelegszik és nem hajlamos utána annyira tovább melegedni. Valamint a paraflu termékeivel vagyok még megelégedve ilyen téren.
Jó szakember, korrekt árral, és sok melóval :)
Ja és mondom neki hogy nem tudom hogy hogy tudok elmenni érte, mert 8 után érek haza és asszonyt gyereket nem szívesen cibálom már el otthonról olyankor, erre azt mondja hogy eljön értem és kivisz magához hogy eltudjam vinni a motort. Ááá mondom ilyen nincs, ezt senkitől nem kívánom el, úgyhogy valahogy megoldom. Szóval ilyen
Gyakran járok felétek :-)
Na, milyen mocit néztél meg?
Nekem gyanus volt, mikor próbakőrt mentem vele, miért melegszik a víz gyorsan, a 600-as hoz képest.
Igaz mentem vele kb 300km-ert, de azért megnyugtattál.
A 7 jiteres átlag fogyasztás szerinted? A régi: http://www.spritmonitor.de/en/...
Mivel technikával készült ?
Előtte-utána
Ja és mondom neki hogy nem tudom hogy hogy tudok elmenni érte, mert 8 után érek haza és asszonyt gyereket nem szívesen cibálom már el otthonról olyankor, erre azt mondja hogy eljön értem és kivisz magához hogy eltudjam vinni a motort. Ááá mondom ilyen nincs, ezt senkitől nem kívánom el, úgyhogy valahogy megoldom. Szóval ilyen
hogy él meg az ember vagy miből