Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátsó lánckerékből jó az utángyártott is.
D.I.D 530VX 118 szemű lánc
Az első lánckeréknél ha utángyártottat veszel számíts rá ,hogy zörögni fog mert a gyárinál van 2 oldalt gumi perem ami hangtompít.
Én a motoralkatrész.eu-tól szoktam rendelni.
De ha ragaszkodsz mindenben a gyárihoz akkor ebay vagy Yamaha kereskedés.
http://www.ebay.com/itm/KIT-CH...
Sziasztok!

Tegnap felkerültek az új gumik a motoromra (Michelin Pilod Road 4), előtte sok éves Conti Roadattack volt rajt. Nem kell mondanom ég és föld a különbség, mintha új motort kaptam volna, szóval eddig jó választásnak tűnik a PR 4.

A másik, hogy kiderült a láncszettem csere érett sajnos... Ti milyen fajtát és márkát javasolnátok? Hol érdemes, megvenni és megrendelni?
Az mázli.
Ma irány Eger rally!
egy csúnya nagy kéthengeres boxer (gs)
Nagyon jó volt ez a kis motorozás. Remélem máskor is össze tudjuk hozni.
Még néhány kép a taliról.
Tsanyi, képzeld, nem tárcsa vason ment a belső betét.....
Be volt rohadva rendesen, tele volt fékbetétporral, remélem ezért volt beállva.
Mi lesz helyette?
Mondtam.
Holnap megnezem.
Nem is olyan rossz ez a Héreg - Bajna szakasz
Mar csomo kepen lattam ilyen rendszamot. Ezert nem buntet a rendor? :-)
Akarom mondani motorod qurva telefon...
Szép motoros van!
Ne haragudj, de nem ismerem ezt a szót.
*használni
Ha a hegy nem megy mohamedhez sajnos mohamednek kell motorra ulnie,de amugy szerintem nincs 500 km az adria,hetvegere siman jo.
Lánctisztító pach?
Ameddig Szeged köré nem nőnek hegyek és otthon őszülök meg abban a gondolatban, hogy "merre mennyek motorozni", megtanultam egy újabb eszközt használt PS-ben.
Na ez gyors volt!
Az FZS1000-est?
Köszi! Nekem meg elvitték a szép paripát, örülök is meg nem is
Visszatérve a szivató ügyre, ma reggel kipróbáltam úgy, hogy vártam a kar ráhúzása után kb 10-15mp-et, és így tökéletesen indut, nem fulladozott, nem kellett kis gázt húzni. Szerintem ez a megoldás, kell neki egy kis idő, bár lehet hülyeséget írok.
Yamaha?
Ja, mutatja hogy neki sportkipufogója van!