Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorost konnyu talalni.
Ezek nemnormalisak.
hát konkrétan biztos igazad van,mert amikor a buám volt kiprobáltam egy fzs 1000-t és azt hittem nem jó valami ... nem hát - 40nm
Futsz? Egy pár tuti futócipő majdnem olyan drága, mint egy jobb szett gumi FZ6-ra! Tényleg van akkora különbség bennük?
probald ki motorral.
Én alapvetően bármilyen kategóriájú motort meg tudnék ideologizálni magamnak, hogy miért lenne jó, vagy mire használnám szívesen, legyen az enduro, sportmotor, chopper, bármi. Egyedül talán egy dolgot nem tudok megérteni, azok a kisköbcentis sornégyesek (750 alattiak).
Mindig levágja a végét a fórum.

Almdudler?

Szóval - még - nincs túrához motoros társaságom, a család meg nem partner, az asszony sose fog motorra ülni. Ez mondjuk jó ok túrázni menni...
Mostakkor aszondod nemenjek svajcba motorral tobbleronert?
Az utóbbi években nekem külföld=maraton, repülővel.
Van ez itthon sok helyen, ha nem a gödöllöi kisboltba mész vásárolni. :D
és akkor a jó társaságot nem is említettem, amikor Balázs barátommal, úgy berúgtunk Mostarba,hogy nagyon
Ja az megvan,a fene emlekezett ra de jo volt,bar mintha lattam volna most a lidlben,de az csak a glocneren jo ilyet inni.
Én, aki eddig tartósan csak FZ6-tal és FZ1-gyel mentem, és nem Hayabusáról, X1100-ről, vagy B-Kingről ültem át kisebbre, érzek különbséget, nem is kicsit. Lehet, azokról a nagy motorokról ráülve FZ6-ra, vagy FZ1-re alapból akkora a teljesítmény-veszteség, hogy az előbb említett kettő között elhanyagolhatónak érzed a különbséget, de FZ6- > FZ1 -> FZ6 között észrevehető a változás. A kicsiről a nagyra ülve, majd a nagyról kicsire ülve is.
Nem irom, le,csak nem kene.
A minap talaltam egy tigeres videot ahol olyan pudingon mentek terepen az xc-kel hogy csak pillogtam,es nem kizarolag huszeves egyhengeres japokkal csapatnak.
Almdudler, nem?
Es olyanokat mint bureket enni horvatban,vagy finom olasz szalamikat,edessegeket,vagy az osztrak almaitalt,passz a neve nem jut eszembe.
nem kell ezt annyira felszívni, én például a csoppereket útálom, de mint a fene,lehet az akár milyen, ahány köbcentis
és nagy százalékba ők nem intenek vissza, meg a köcsög béjemvések nah majd én javítom a tendenciát !
Hamarosan túrázni is akarsz majd! :)
Rendben. Alapbol egyre raerosebb vagyok igy kapuzarasiban.
egy biztos.. ami tetszik és van lehetőség ki kell próbálni, ha megjön az érzés akkor meg kell venni.
de az ,hogy 600 vagy 1000 res a fazer majdnem mindegy .... egyáltalán nem dupla erejű és nagyon kezes a nagy is..akár kezdőnek is jó...
Mindenesetre utassal dobozokkal a nagy sokkal élvezetesebb. épp mert kis fordulaton is meggyőzően teljesít
Pedig igen jó túrázni!
bejárni a "világot", hegyek között vagy akár tenger parton, gleccserek, vízesések, olyan természeti gyöngyszemeket lehet megnézni, amit itthon nem találsz. Meg persze kicsi betekintést is tudsz tenni más országok "életképébe".
ááá csak nem .. Na majd idén is menjünk már egyet kettőt,majd figyelek és sunyiba becsatlakozom
MZ/X :-) Jelen pillanatban még nem tudom elképzelni - de nem is zárom ki -, hogy olyan rendes igazi túrára induljak.
(Igaz tavaly augusztusban még azt se tudtam elképzelni, hogy valaha lesz full A jogsim.)
Ki mire, kikkel és hogyan akarja használni. Nyilván ilyen tempózós társaságban, annak is aki ki tudja motorozni minden tekintetben az MT-03-mat jobb a sor elején menni mint a legvégén loholni, de azért leírni egy ilyen gépet, mintha csak valami csattogós lepke lenne, azért az vicc.
Nem is mentem gyorsan.volt hogy otthagytatok mint a borravalot.