Én alapvetően bármilyen kategóriájú motort meg tudnék ideologizálni magamnak, hogy miért lenne jó, vagy mire használnám szívesen, legyen az enduro, sportmotor, chopper, bármi. Egyedül talán egy dolgot nem tudok megérteni, azok a kisköbcentis sornégyesek (750 alattiak).
Én, aki eddig tartósan csak FZ6-tal és FZ1-gyel mentem, és nem Hayabusáról, X1100-ről, vagy B-Kingről ültem át kisebbre, érzek különbséget, nem is kicsit. Lehet, azokról a nagy motorokról ráülve FZ6-ra, vagy FZ1-re alapból akkora a teljesítmény-veszteség, hogy az előbb említett kettő között elhanyagolhatónak érzed a különbséget, de FZ6- > FZ1 -> FZ6 között észrevehető a változás. A kicsiről a nagyra ülve, majd a nagyról kicsire ülve is.
Nem irom, le,csak nem kene.
A minap talaltam egy tigeres videot ahol olyan pudingon mentek terepen az xc-kel hogy csak pillogtam,es nem kizarolag huszeves egyhengeres japokkal csapatnak.
nem kell ezt annyira felszívni, én például a csoppereket útálom, de mint a fene,lehet az akár milyen, ahány köbcentis
és nagy százalékba ők nem intenek vissza, meg a köcsög béjemvések nah majd én javítom a tendenciát !
egy biztos.. ami tetszik és van lehetőség ki kell próbálni, ha megjön az érzés akkor meg kell venni.
de az ,hogy 600 vagy 1000 res a fazer majdnem mindegy .... egyáltalán nem dupla erejű és nagyon kezes a nagy is..akár kezdőnek is jó...
Mindenesetre utassal dobozokkal a nagy sokkal élvezetesebb. épp mert kis fordulaton is meggyőzően teljesít
Pedig igen jó túrázni!
bejárni a "világot", hegyek között vagy akár tenger parton, gleccserek, vízesések, olyan természeti gyöngyszemeket lehet megnézni, amit itthon nem találsz. Meg persze kicsi betekintést is tudsz tenni más országok "életképébe".
MZ/X :-) Jelen pillanatban még nem tudom elképzelni - de nem is zárom ki -, hogy olyan rendes igazi túrára induljak.
(Igaz tavaly augusztusban még azt se tudtam elképzelni, hogy valaha lesz full A jogsim.)
Ki mire, kikkel és hogyan akarja használni. Nyilván ilyen tempózós társaságban, annak is aki ki tudja motorozni minden tekintetben az MT-03-mat jobb a sor elején menni mint a legvégén loholni, de azért leírni egy ilyen gépet, mintha csak valami csattogós lepke lenne, azért az vicc.
Ezek nemnormalisak.