Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor megvettem a csilivili országúti bicajomra a patent pedált, nem az volt a kérdés, el fogok e vele esni, hanem hogy mikor.
Amikor megveszem majd az "új" motoromat, ugyanez lesz. Ezért se kell törékeny idom. :-)
szép régen én is fejidom nélküliekbe voltam beleszerelmesedve, majd "öregedtem" és jöttek a fejidomosok, jó tud lenni a rohadt szél ellen,bogarak ellen esőtől is véd kicsit....
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-s_fazer-9885518
Ennek szép színe van. Közel is van. Táskák is vannak.
CSAK NE LENNE RAJTA IDOM ELŐL.
Mintha frotirtorolkozot ennek.
mé' az nem finom? azt kell enni ami friss
Nah jo lebuktunk
Szazalek nem jar?
Merakkor promotalom enis.
ketten hatha.
Amugy ez kisertetiesen emlekeztet a banditosokra,barki jott hogy 600,650-es banditot venne huszan bizonygattak hogy mennyvel jobban jarna az 1250-essel.
mintha marhaporkoltet kernek nokedlivel es mindenki pacalt tukmalna csigatesztaval.
bocs...

nézd meg a Petiét... Az semmibe se kerül... és lesz viszonyítási alap
Lehet ezis a cel.
hamar epkezlab fz6 nincs,en maxikedves leszek,engedek is az 1,7-bol es mindent elmondok rola.
akkor most próbáljuk elpasszolni a te motorod
Street a te motorod,bar 1,3 alatt nincs jo,inkabb 1,5.
Legyel taktikus,orommel elfogadod majd eladod es veszel a penzbol egy..,....barmit.
Ezt a bátorítást... :-)
Tökömnek se kéne csopper
Nem egyszerű kérdés... én is SV-ket néztem, de a Fazer első lámpájába és az ülés alatti kipuffokba beleszerelmesedtem
Azt kell venni az embernek ami tetszik!
Elém is oda tolnának egy 1000km es csoppört, akkor inkább a 70e km eres fazert választanám
az nem jó mert nem tetszik...
Nem tudja mit veszít .
de hagyni kell, majd megbánja.
mivel minden alkatrész prémium kategória nálam ,így csak örülni lehet az én hozzáállásomnak
Lassan 1 M Ft-nál jársz, Freepeti mociját is megveheted lassan
FZ6-ot ismerem, MT-t valóban ki kell próbálni.
Nem, egy pirosat, 950-ért.
Én minden esetre azt ajánlom akár melyiket is veszed, előtte próbáld ki mindkettőt, elég nagy különbség van a MT03 és az FZ6 között.
A fullgasnal lévő fehéret nézted? Az elég korrektnek tűnik (899-ért van hirdetve).
http://www.blikk.hu/aktualis/b...
Április 5. én indulnak a szuper trafik
A hondat meg ugy hogy ha beindul megveszem,ez a szerencsetlen meg nem beindult.
ezt a balszerencset.
kopo cucc van rajta bosegesen de olyan oregrozsdas hogy hijnye.szal csere,na mindegy meg egy teleszkoprevizio es vegzek.