Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem XT 660 a műszerfal meg a lámpa is.
enyém fejidomos, attól függetlenül,hogy kezdőknek is ajánlható, a kezdők inkább 600ast vesznek, amivel nincs is baj, majd megtalálja a gazdáját...
Biztositas,teljesitmenyado stb.
Ebben az árkategóriában illetve picit felette ott van Peti motorja. Nem is értem az embereket.

kítűnő állapotú karbantartott,hibátlan darab. Ismerőstől, nincs zsákba macska. nem eszik többet mint a kicsi... Karaj utassal is,ha kell. De nagyon könnyen motorozható..
de csak a 6 kilost ,csak tudnám minek ..
Annyira akartok itt FZ-t venni,... Mindjárt meghirdetem az enyémet!
Ezt csütörtökön néztem volna meg. Azt mondta, már ezzel a műszerfallal vette, és hogy ez az S verzió műszer. Mivel nem találtam S verziót ilyen műszerrel (és nem tudtam beazonosítani, ez milyen modellé), hagytam a fenébe.
Olyan motorokat találtok...

Fura a dekli. Koszos a felni, koszos a leömlő, koszos a lánc (elhanyagoltnak tűnik). Nem gyári a kormány, a tükrök (robogó tükrök?!), a műszerfal, lámpa, se a farokidom.
nem gyári lámpa, nem gyári műszerfal, festett váz,festett faridom, mit kaphatott....
5 év bontott vagy bontatlan mindegy! Nem vákum csomagolt
http://m.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-n-9923467

Erről esetleg valakinek valami infoja? Érdemes megnezni?
NE legyünk rosszindulatúak!
Lehet, hogy nem otthon néztél meg BakoB-ék
Nem hiába, no...
Magyarország jobban teljesít!
A felbontott dobozú, de nem használt motorolajnak van szavatossági ideje, romlik az állapota? Tudom, kb. 50 millió évet várt a föld alatt, hogy kibányásszák, de a kérdést akkor is aktuális.
Egyik fele 2014 tavasza, másik fele 2014 ősze óta vár további felhasználásra.
Igen sajnos. Mi is azert surgettuk meg a menetelt mert aki szervizeli o is nagyon ajanlotta... Bar o biztos nem probalta ki o elvegezte az olaj meg szurok cserejet es gondolom kifujt...
Akkor ennyire lehet bízni emberekben. Aki szervizeli, csak ismeri/ismernie kéne... bár a tulajt is, vagy 30 éve... no comment.
Igen egy motorról beszélünk. Amit belinkeltem Karcagon van full fekete. Nekem is azert keltette fel az érdeklődésemet mert Te is sok jot irtal rola illetve aki szervizeli az is jot beszelt...
Nagy Fazerek is drágábbak lettek, miután nekem meglett a sajátom.
Nem tudom, miért. S verziók általában 100-150e-rel drágábbak szoktak lenni amúgy.
ott a link, ugyan az a fekete motor....
Nekem azt mondta a pasi, ma ne menjek, mert nincsenek otthon. Ezért kérdem, higy tuti egy motorról beszélünk e BakoB-vel.
Nincs meg a gyári így nincs összehasonlítási alapom, az előző gazda azt mondta, hogy a gyárit meg pénzt adta oda ezért.
De nem vagyok elájulva tőle mert kb 130-140-tól szinte nem hallom a motort a széltől.
Csak lesek ezeken a magas árakon, 8-9 kiló...
Vagy csak a csupasz N-es gépek ilyen kapósak/drágák?
Sziasztok!
A tavalyi szezont sajnos egy eséssel zártam.Elgörbült a fejidomtartó konzolom :(
Ha esetleg van valakinek 2001 es Fazerhez Konzolja,vagy tudja honnan lehet olcsóbban beszerezni hálás lennék.
Köszönöm előre is.
Üdv a fórumon!
Jól néz ki a géped!
A képeiden látom, hogy PUIG bubis plexid van.
Milyen? Jobban véd a széltől mint a gyári?