Lehet teljesen más az eset, de nekem az első szokott "kattogni". Mintha nem feszülne be a fékpofa és lötyögne jobbra, balra / fel, le. Néha hallható is, és gyakran előidézhető a zaj a fék gyenge, sokszori meghúzásával (pumpálásával) menet közbe. Elsőre ijesztő volt.
Sziasztok :)
Segítséget szeretnék kérni.. Nem rég lettem egy Yamaha fzs 600 2002 évjáratú tulajdonosa. Lánc szettet cseréltem rajt, összeraktam kipróbáltam és a hátsó fék intenzív fékezéskor üt,kattog . Mi lehet ? rosszul raktam össze ?!
Eddig egy panzioban sem utotte meg a minimumot az agy minosege,pedig sokban megfordultam,ha tudnek nemetul kereshetnek penzt matraccal rendessen.
Egy rantottat siman oszedobok pikpakk helyi alapanyagokbol, konzervet egyenek masok.
nah azzal úgy vagyok,hogy bassza meg , kempingezzen akinek két anyja van, reggelre meg beáll a derekam, azt még motorozni se tudok.
Ettől függetlenül nem rossz az,ha az ember visz konzervet, annak is van egy jó feelingje, árok partján heverészve
Most már az autók kiszorítják lassan a motorokat.
A szomszéd is eladta a CBR-t és inkább hozott be németből egy béjemvét, azt mondja most az a menő.
Bár nem tudja,hogy gyárilag az összes hibás mivel irányjelző kart nem szereltek bele.
Az autók nem érdekelnek,főleg a tuning boyracerek,az épített motorok sem a világom,új motort már kinéztem mit vennék de az várat még pár évet,ruha nem kell csak belefogyok a régibe,gumit ugyanannyiért veszem ugyanannál a cégnél................hát a testfestett csajok mozgatnának de a didibárban nincsenek festve és piálhatok is......szal ez van.
Én tavaly voltam, de egyenlőre elég volt.
Elég gáz, hogy a márkák alig képviseltetik magukat,(tisztelet a kivételnek) vagy ki se mennek.
Yamaha tavaly 1 motort vitt ki, inkább ki se vitte volna...
Bár mondjuk a másik felet is meg lehet ne hallgatni, mert az is gáz,hogy egy luk 1,5 millió ft,hogy kint legyenek...A motor piac meg inkább döglődik, mint dübörög
Elég ijesztő volt nekem is ,
Segítséget szeretnék kérni.. Nem rég lettem egy Yamaha fzs 600 2002 évjáratú tulajdonosa. Lánc szettet cseréltem rajt, összeraktam kipróbáltam és a hátsó fék intenzív fékezéskor üt,kattog . Mi lehet ? rosszul raktam össze ?!
Egy rantottat siman oszedobok pikpakk helyi alapanyagokbol, konzervet egyenek masok.
Ettől függetlenül nem rossz az,ha az ember visz konzervet, annak is van egy jó feelingje, árok partján heverészve
Egy primus express stove.
A szomszéd is eladta a CBR-t és inkább hozott be németből egy béjemvét, azt mondja most az a menő.
Bár nem tudja,hogy gyárilag az összes hibás mivel irányjelző kart nem szereltek bele.
Elég gáz, hogy a márkák alig képviseltetik magukat,(tisztelet a kivételnek) vagy ki se mennek.
Yamaha tavaly 1 motort vitt ki, inkább ki se vitte volna...
Bár mondjuk a másik felet is meg lehet ne hallgatni, mert az is gáz,hogy egy luk 1,5 millió ft,hogy kint legyenek...A motor piac meg inkább döglődik, mint dübörög
A belepo meg passz de 3-4e lehet.
Beraktam könyvjelzőbe, kiváncsi vagyok a keddi árra.