Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet megfogadom a tanácsod
Nekem ugyanez jött be, csak gázolajjal, első körben ecsettel áztatom elő a láncot, aztán fogkefe.
élőben is gyönyörű és megóvott darab
nah, akkor majd egy karikát csapathatunk, ha meglesz a szekér
"A jármű Öntől körülbelül 4 km-re található közúton". :-)
Bele is vagyok bolondulva, bejön ez a full fekete verzió. (Meg ami szintén nem mindegy, ez árban jóval közelebb áll az elképzeléseimhez, mint a pesti piros, de azért azt is megnézem.)
szinte A-Z ig
tank, felső villahíd,elsó sárvédő,összes hátsó idom
tankon a yamaha matrica se gyári
A váz fekete! -erre gondolsz?
Vidd ki sik naposabb teruletre,kevesbe fentrol fenykepezve vagykelto kepekkel.
Ez a kek extraszuperul mutat verofenyes napon,hasznald ki.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzs_1000_fazer-9936893

nálam lehet érdeklődni
Link van hozzá?
Ez át van festve?
Karcallo atlatszo autofolia.Falami profi foliassal felteve.
Csak egyszer kell,de mindentol ved.
Azt hiszem, KrisztianFZ6 használt valami jót!
Sziasztok!

Valaki nem tud mondani valami bevalt fóliát, amit néha túrázásnál felraknék, hogy sátor, gumipók stb ne karcolja/koptassa a fényezést utána pedig ha már nem kell könnyen eltávolítható? Előre is köszi.
Kicsit dobj hozzá és sokkal jobban jársz Peti 1000-res fazerével ! Patika állapotú!
szia

ez teljesen át van festve
Üdvözlet kartársak!

Kedves ismerősöm szemezget ezzel a géppel! Esetleg van valami infótok róla?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-n-9499361

Vagy hasonló árban tudtok valami jó vételt?

Köszönöm!
Megnéztem a ha.hu-n a képeket,szerintem jól néz ki,érdemes megnézned. Ha beszéltél Imrével okosabb leszel majd.
Hétfőn felhívom. Viszont mondtam egy másik szerelőt nekik aki megnézné, abban is venne vannak. Vagyis bíznak az állapotában. :-)
Én is a wd40 lánctisztítóját használom, nekem bevált. De motoros futár kollégák féktisztítót is javasolták, azt még nem próbáltam. Kenni meg motul road plus, szép fehér lesz ;-)
S mit mondott róla s a tulajról?
Én a Brigit jobban szeretem, kevésbé maró, kevésbé bántja a gumi alkatrészeket (papíron) és nagyon hatékony.
Először be szoktam kenni a láncot egy nagyobb ecsettel, megyek egy kört, majd a második turnusban erősebb sörtéjű kefével elkezdem suvickolni az "előáztatott" láncot. Vizet csak a legvégén érdemes használni, mert a Brigi vízzel keveredve fehér nyálkás anyag lesz. Hogy megnézzem, hol nem tiszta még, egy "tiszta" ronggyal letörlöm, és ha stimmel minden, csak aztán jön a víz, de akkor bőven!

Tavaly akciós volt (+ megtetszett, ahogy kinéz ) a Metroban a WD40 lánctisztítója, abból vettem egyet. Ha nagyon koszos a lánc, az ilyen cuccok nem költséghatékonyak, mondhatni a Brigéciolhoz képest nagyon drágák, de ha karban van tartva a lánc, és csak fenn kell tartani az állapotát, egy ilyen spré 4-5 alkalomra is elég (ami gy egész nyár).

Toddzos: Mutatsz egy képet? Könnyebb eldönteni.
Még talán egy Hiace is akad a szolgálati autók között. De sajnos most pihen a projekt szerdáig, mert nem dolgoznak. Fenébe, pedig be vagyok sózva, már mennék le megnézni.
szerintem ez se, rossz: http://www.kepesmotor.hu/kawas...
bár mintha azt mondtad volna fejidom nem kőő