Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én használok Alpine Motosafe-et, én elégedett vagyok vele. A "munkás" füldugókhoz képest (a szivacsszerűekre gondolok) jobb minőségű és lehet mosni is. Ha tényleg normálisan berakom, akkor nekem nem szokott sem elmozdulni, sem kiesni, több óra alatt sem. Ha ezen múlik, hogy évek múlva jobban fogok hallani, akkor ennyit megér, főleg egy motor árához viszonyítva.
Köszi, akkor csak az alacsonyat szoktam meg ezek szerint.
Fzs 600 alapjárat 1150-1250 r/min
Végre én is használatba vettem a gépet, megvolt az első melóba menetelem az új gumikon. Eddig minden faszányos :)
FZS600-on mennyin kell járnia alapjáraton? Állítgatva lett mert ki lett buherálva az eddig beragadt állító csavar, és ami eddig kicsit alacsonynak tűnt (800 körül), most fel lett állítva ezer felé, ami meg magasnak tűnik. Mennyin kell pöfögnie? Amúgy nekem is rezonál valami a fejidomon, de mindig csak akkor jut eszembe amikor már elindulok vele. Valamikor nekiesek aztán szétborítom. Más téma: nem tudom hogy ki használ esetleg füldugót. Eddig a 500 ft-os munkavédelmis sárga dobozos sárga füldugót használtam, nem is rossz. Sztárolták az Alpine motosafe-et, de nem volt szívem adni érte 7800-at, de viszont ajánlotta egy srác a szintén Alpine Worksafe-et. Ua. mint a motosafe, csak ez egy pár és nem kettő (gyengébb erősebb). Ára 4300. Nem igazán vált be, semmivel se tud többet a 500Ft-osnál... Sőt kisebb a szára, nehezebb be és kivenni, illetve kisebbek a lamellái is, jobban elmozdul a fülben menet közben. Viszont a munkavédelmiset ehelyett tudom bátran ajánlani!
http://www.fuldugo.hu/fuldugok...
http://munkaruhashop.hu/produc...
Ha hazaérnék addig én is mennék, ott lakom pár percre.
Szia!

Tudok gyártani ha érdekel akkor dobj egy privátot
Szevasz!
Mostanában egyet sem láttam a mo-i hirdetési oldalakon
Esetleg ebay.
Nekem is ok!
M6 MOL kút, Érd déli kihajtó (Érd, Ercsi út vége)
Sziasztok segítséget kérnék : hol lehet bukócsövet kapni nem horror áron egy 600-as faser-re (2007-es).Jó a használt is.
Előre is köszi sziasztok.
Joci
Ha lehet csatlakozni akkor nekem jò a mol kút , 15;00?
Pontosan
Azért ide írjuk, hátha más is kedvet kap hozzá a környéken.
Miért nem kéritek el egymás számát?
Én 15 óra körül indulok Diósd környékéről az M-6 on. Esetleg a Difer melletti MOL kút?
Délután 14 óra körültől már ráérek, hol és mikor találkozzunk?
Szia!
Az adatlapodat csak én nem látom?
"Sajnáljuk, ez az oldal nem érhető el
Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál, vagy az oldalt eltávolították."
Mennyibe fáj vajon egy törött fékkar kicserélése?
Az enyémen a fékkar volt egy kicsit karcos, jófogáson 5e Ft-ért vettem 1+1 (fék és kuplung) újszerű gyári kart...
Jajjj...
Inkább én is megvárom az ajánlatot, minthogy elkezdjek buherálni. Addig meg hadd zizegjen!
Nem itt kell megvenni, itt az általam említett gépekhez is hasonló árakat ír. Igaz azok is kereskedésből voltak mégis harmadennyibe kerültek, no mindegy, de akkor is inkább ezt cserélem mint az egész cuccost a blokkban.
Tényleg nem olcsó.... Itt igaz egy kicsit drágább: http://oem-parts.hu/hu/parts/y...
Nem, mert ha túlfeszítés miatt kell akkor a vezetőket is kell amik nagyon nem olcsók, igazából nem tudom mennyi most egy FZ feszítő, de amikhez eddig vettem (suzu, honda) azok 22-25-be kerültek. No meg csak a láncot cserélni......igaz mindenki azt csinálja legfeljebb ott nem ahol könnyű a vezetőket is cserélni és nem kell blokkot bontani.
Lánc cserere, relatív nem olcsóbb?
Szerintem még az sem aki ajánlotta, úgy gondolom felesleges. Amúgy igen könnyű kicserélni, semmi bontással nem jár.
Azt az előbb említett feszítő láncprayvel befújását (a zizegést csillapítani) próbálta már valaki?