Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi!
A leömlőt Ciffel 2 órát sikáltam, szép sima, csillog mint a Salamon töke!
Mint a tükör, olyan!
Viszont az elszíneződések még mindig nem világosodtak ki, vöröses a szine e leömlőnek itt-ott. :-(
Mit tegyek vele? A Darázsgarázsos cucc le fogja szedni a vöröses színt?
Vonohorgos auto csak akad.
Mint kiderült, pont ő szervizeli a gépet. :-)
PetroleuM sprisnis uvegbe,egy nagy tal ala es fogkefe,sok turelem,egy rongy es utana spray.
Brigo nem olyan jo.
Üdv! Lánc takarításhoz valami praktika? Kartont tegyek mögé, és mossam le brigéciollal(fogkefével)? Aztán fújjam be jó alaposan lánc spray-el? Valaki valamit?! köszönöm
Itt tartok: találtam embert (sőt, egy motoros társaságot), akik ismerik a gépet, csúszva volt, évek óta alig használják (a tulaj Pesten dolgozik). Van már két szerelő ajánlásom Kisújszálláson, egyikkel beszéltem is, ő átnézi ha kell, sőt le is szervizeli (olaj, szűrők). Már csak le kéne jutni, és megnézni, tetszik e, illetve az árban megegyezni. Aztán ha minden okés, jöhet a felhozatal. Na az se lesz még egyszerű játék.
Szia! Itt találsz kezelésit, igaz nem magyar nyelvű: http://www.pdfmotomanual.com/i...
Köszi!

Akkor újratervezés. :-)
Nem kell hivatkozni. Elmondod a szitut s megbeszélitek. Segítőkész,kiválló szakember! Holnap 8h után hívhatod is nyugodtan.
Angol verzió jó?
Köszi! Megtaláltam az elérhetőségét. Valami(valaki) hivatkozási alap?
Szerintem próbálj valami motoros rendőrön keresztül intézni,ott voltak fjr-ek,vagy a neten esetleg ebay angol nyelvű lehet van
Sziasztok. Széll Imre Kisújszálláson. Motorszerelő s biztos ránéz ha megbeszéled vele. Az eladónak mond vigye át oda. Lehet,hogy oda is hordta szervizelni.
Ha nem versenyezni akarsz vele, mindegy... amelyik olcsóbb.
Sziasztok!
A hétvégén AMTS?
Hello!
Nekem is ilyen van egy 2005-ös FZ6S mocin. Fehér fényű, így elég jól látható nappal is. Üresben és behúzott kupplungnál fogalma sincs, hogy mi van, de amúgy nekem mindig jó fokozatot mutat. A beszerelésről nem tudok nyilatkozni, nekem szerelő cimbora rakta fel.
Tegnap voltam náluk, vásároltam egyet. Fontos lehet az évjárat, valamint ABS. van, vagy nincs. Valószínű van is raktáron.
Magyar a gép. Legalábbis a forgalmi B rovatában 2004. december van.

És nem tudok leakasztani senkit a környékről. :-( Mindenki Pestre jön hétvégén valami motor fesztivál miatt.
Vagy még ezt találtam: http://motopartsshop.hu/?oldal...
Sziasztok! Gondolkodom egy fokozatkijelző beszerzésén FZ6 S2 2008 évjáratra kellene.
A beszerelése nem tudom mennyire bonyolult? Valakinek van esetleg ajánlása és tapasztalata?
Én ezt néztem: http://www.agomotors.hu/websho...
Sziasztok!
Elnézést, ha off, de az egyik ismerősömnek szüksége lenne magyar nyelvű FJR 1300 (2006)-hoz való kezelési útmutatóra. Esetleg tudtok mondani valami forrást, ahonnan beszerezhető lenne. Köszönöm előre is! Üdv!
Thanks!
Komplett indexeket! Made in China!
Na szóval, 4 éve vették itthon magánszemélytől, este megnézi a forgalmit, és kiderítjük, hogy magyarországi e a vas. A lémpéjénél karcos sérült, amúgy meg annyira karcos, ahogy a kora miatt.

10 forintos kérdés. motorhoz értő fórumtárs Karcag környékén? Vagy legalábbis nem 180 km-re karcagtól (pl. Debrecen)?
Dunlop