Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A B terv a pesti, magyarországi 2006-os piros volt, 875-ről ledolgozva. Most nincs terv. :-(
Sziasztok!

Februárban vásároltam egy FZ6S-t gondoltam itt az idő, hogy beköszönjek
1-2 kép a masináról.
Na most akkor éppen nincs jelöltem. :-(
Te is voltál ma BakoB-ékkal?
Hogyan tovább, mi a "B" terv?
Karcag? Vicces, ezt a motort akartam ma én is megnézni, eddig csupa jót hallottam róla. Akkor mégsem olyan hiperszuper? Egy full fekete gépről beszélgetünk?
úgy látom Karcagra se kell menned :S
Sajnos 900ft alatt elégé hulladékok vannak.
Szerintem törekedj a drágább,de megbízhatóbbra.
Szia!
Mitől lehet az, hogy becsuklik a kormány?
Eséskor kapott a váz is?
Fogynak,kiváncsi leszek mit veszel.
Pesti piros 875eFt-os már nincs fenn. :-(
Sziasztok!
Ma délután voltunk megnezni a következő motort hárman. http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-n-9949809
Mivel elég sokan érdeklődtek iránta ezért en is utána telefonalgattam es megneztuk, egy jo 200km távolságból.
A motor eleje ( valószínűleg) torve volt, a km orat is valamiert szetfeszitettek, lampa sincs a helyen teljesen, menet kozbe jobbra 'csuklik' be a kormany ha elengeded... Eleg balesetveszelyes így a motor.
Gondoltam megosztom Veletek tapasztalatomat, Ti ezert feleslegesen ne tegyetekeg nagy tavokat.
Ez tetszett!
Ez a beszéd, Norbi!
ez már alakul
Nem,a hondán fenn van egy michelin slicc,de várok pár beérkező cuccra a karasna-bol,és hátsót nem találok csak egy ványadt qualifier rr-t 12-ért igy kivárok lesz e jobb,addig a beteget hekkelem,oda egy tartalék brigi scicc megy fel mig lesz lóvé egy power 3-ra,hátul megvan a pr2 de van gond a kocsival így visszafogom a nagypénzt míg kiderül miajóisten van vele.
Találtam itthon egy nagyon finom csiszolópárnát, vízzel csiszoltam, csatolom az eredményt, meg még egy képet, amikor még csak ez egyik leömlő volt készen
Kb. 1 óra volt.
Holnap polírozás lesz, ha marad a lendületből
Köszi
melyikre honda
igen féktisztítóval+ rongy, utána meg is járathatod kicsit.
betét félidős de 2 éves 13e 1,5 mili kopás és azóta nemigen lett tisztitva igy most mindenképp megoldás a pucolás,van időmés vicces mert egy vágott slicc megy fel ideiglenesen.
Én még kezdő vagyok szerelésben ... meg mint motoros is :) ez lesz a második szezonom :) mivel tisztítod meg a dugókat ? fék tisztító ?
Nemtom', nem voltam ott. Az egyik dugóm be is volt szorulva, és így ki lett tisztítva mind.
betét csere előtt illik letisztítani a dugattyúkat, mielőtt visszanyomod
OK,pont cserekor nyomod vissza a dugókat amik a régi betét miatt kiljebb vannak,ha a réginél nem makulátlan tiszták akkor a koszgyürű a karmantyu alá kerül és nem nyomja rá a tárcsára a betétet,mondjuk 1-2 dugónál és máris lötyöghet,de ez elmélet.Látni kell.
Én most szedtem ki az első kereket,leugrottak a tárcsák,ki a betétek,felni görgőzés jövö héten,kipattintottam a két szimeringet mert gyalázatos állapotúak,azok csere,nekiesek a féknek fogkefével,dugókat kijjebb nyomom,mire meglesz a görgőzés csillogni fog mind.
Holnap átnézem alaposan,
Köszönöm az okosságokat. Mondjuk a fékpofák cserére szorulnak ....
ráülsz a motorra és ugy nézd meg, hogy van e 30-40mm játéka