Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem megérte 75-ért vettem pr4 szettet.
Volt kint valaki a motor kiállításon megérte kimenni
Keddtől már csak 750 lesz! ;-) :-D
Szép munka!
Ilyet is néztem, ez is tetszik, csak fiatalabbnak kéne lennem, meg kéne mellé egy másik ("nagy") vas.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_mt-03_az_ar_hetfoig_ervenyes-9940366
Köszi szépen!
Nekem "Cillitbangel" ilyenre sikeredett tegnap délután Nem tücsök pi...a de fényévek a rozsdához képest
halló!
idén lesz nagy túra
Én fekete, de műanyag hatást keltő öntapadós tapétát használok. Nem tapad erősen, plusz még meg is szōszōlōm felrakás előtt.
FZS 600-nál ezt a problémát egyszerűen megelőzték a japók...
Engem meg nem erdekel.
Bar mivel rozsdamentes naggyabol bronz szine van,a 3.as inkabb sotetebb mint a tobbi,amennyit kuzdottem a tomitessel (rosszat rendeltem es a rezkarika mellett kifujt) 2x rendeltem nem olcso,a huto eltakarja,most visszarkva a hasidomot meg kevesebb latszik igy erdekli a fenet az a cucc.
Én a leömlőről és a láncról ítélem meg a motorost.
Ha nincs lánc? Egy dologgal kevesebbre kell figyelni.
Mondjuk nekem kososan is cip.
Köszönöm a tippeket!
Szerintem ezt még kipróbálom, aztán ha így se lesz tökéletes, akkor visszateszem úgy ahogy van, és leszarom
Azért így is sokkal szebb, mint volt.
8 éves a moci, szerintem soha nem volt letakarítva.
Régóta vágyok egy ilyenre, de megölne az asszony, ha még egy járművet hazavinnék... :D
Ez nagyon durva.
Itt csak a rock segíthet! :D

Vízpapír kell neki. Ez szegénykém annyira el van koszolódva, hogy csak drasztikus megoldásokkal lehet helyre hozni.
Kell belőle két fajta: 2000 és 2500-as finomságú. 2-3 lap / típus lehet el is fog fogyni.
Szóval jól vizezd be a csöveket, és tartsd mindig nedvesen. Előbb a durvább, majd a finomabb papírral addig mész rajta fel s alá, míg habár matt, de fémszínű nem lesz. Ha ez kész, jöhet neki a polírkorong és a polírozás. Nekem van itthon egy szett: a fúróba tettem a fejet, a hozzá való polírgyurmat pedig felkentem a képibe'.

U.i.: Addig használd a 2000-est, míg nem már nem tudsz változást előidézni vele és csak aztán válts 2500-ra.
Aki ilyet keres és veszi a fáradtságot,hogy megnézze,ezt elviszi!
Az szagelmen y miatt hanyagolando.
ezt csúnyán elhanyagolták

én továbbra is azt mondom, hogy fém tisztító paszta+3M dörzsi+sok türelem
Esetleg vizes polírpapírral.....
Ha továbbra is ennyit reklámozzátok Peti ezresét, még a végén megveszem. Pedig most DRZ-rally projekten vagyok...
Vagy szard le.
Cromoztasd,csereld le rozsdamentesre,hagyd a fenebe,esetleg bandazs.
Egy eleg elcsepelt trukk az accijo.
995000,- mondjuk 1120000,- rol.
Mindenre ra kell irnunk regota meg a nem akciosra is,bar nem tartom rendes dolognak de ez a nep akarata.
Maig emlekszem egy etkezore ami alapbol 35e volt de serulekeny,malaj cucc,mindig engedmenyt koveteltek,megelegeltem foleirtam hogy 49900,-rol 34900-.attol fogva 3x annyi fogyott es sose volt gond a serulesekre.
Sose fogom teljes mertekben megerteni az embereket de igy mukodnek.
Úgy tűnik, a szer csődöt mondott...
1. kép: kiindulási állapot
2. kép: cif után
3. kép: cif + darázsgarázs után, még mindig foltos, és a képen nem látszik, de még mindig rézszínű itt-ott!

Mit csináljak még vele, hogy szép legyen? :-(