Itt a közelben van egy festékbolt, kevernek festéket amit utána spray-be töltenek. Ha nem tudod a váz színkódját van nekik egy műszerük amivel a pontos színt is meg tudják határozni, utána kikeverni. Érdemes lenne körbenézned a közeli festékboltokat, biztos arrafelé is van ilyenre lehetőség.
Én is csak pislogtam, hogy ilyenek vannak már....
A kipufogó leömlőm annyira rozsdás, hogy le akarom szedni és rendesen rendbe akarom tenni.
Ahogy utánaolvastam, a tűzkarikákat ilyenkor érdemes/kell cserélni.
A leszedéskor figyeljek oda valamire?
Hol vehetek olcsón 4 db-ot? Esetleg melyik autóé lehet jó hozzá?
Tegnap lekaptam a bukócsövet is, mert elég csúnya, 8 éve van a motoron, le akarom festeni spray-vel.
A vázam szürke, milyen sprayt vegyek rá, ami színben a legközelebb áll a váz színéhez?
Hát, nem tudom.
Én egy platnit és egy GIVI dobozt is kaptam a géphez, nagyon nem tetszett - ezért le is szedtem a dobozt már a hazaút után (december).
De már március 13-án fel is tettem, amikor Sukoróra mentünk... egy kis ásványvíz, esőruha, egy kis rágcsálnivaló, iratok, sapka...
Jó az a doboz, ha van :-) Persze ennyiért egy hátizsák is megteszi.
Nem titok, csak fura a kérdés. 42, de gyakorló heteró.
Tavalyi friss jogsival. Mármint motorra.
Előtte Aprilia RS50, Aprilia Af1 125, Suzuki GSX550EF, utóbbi 2x. Aztán család, gyerek, szal durván 17-18 év kimaradt motorozás ügyben. Aztán a haverok szerint korai kapuzárási pánik.
Én is csak pislogtam, hogy ilyenek vannak már....
Ahogy utánaolvastam, a tűzkarikákat ilyenkor érdemes/kell cserélni.
A leszedéskor figyeljek oda valamire?
Hol vehetek olcsón 4 db-ot? Esetleg melyik autóé lehet jó hozzá?
Tegnap lekaptam a bukócsövet is, mert elég csúnya, 8 éve van a motoron, le akarom festeni spray-vel.
A vázam szürke, milyen sprayt vegyek rá, ami színben a legközelebb áll a váz színéhez?
A válaszokat előre köszönöm :-)
Én egy platnit és egy GIVI dobozt is kaptam a géphez, nagyon nem tetszett - ezért le is szedtem a dobozt már a hazaút után (december).
De már március 13-án fel is tettem, amikor Sukoróra mentünk... egy kis ásványvíz, esőruha, egy kis rágcsálnivaló, iratok, sapka...
Jó az a doboz, ha van :-) Persze ennyiért egy hátizsák is megteszi.
Akkor nekem tényleg kapuzárási pánikom van
Na, mondasz még párat?
nah jó, ez csak egy blöff volt
Televagy gyakorlattal.
Zoli32: Az a hír terjed, szerencsétlenséget hoz egy hajóra, ha nem női nevet kap.
Tavalyi friss jogsival. Mármint motorra.
Előtte Aprilia RS50, Aprilia Af1 125, Suzuki GSX550EF, utóbbi 2x. Aztán család, gyerek, szal durván 17-18 év kimaradt motorozás ügyben. Aztán a haverok szerint korai kapuzárási pánik.
Persze nem muszáj megosztanod, ha nem akarod.