Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem ásványvíz volt hanem szénsavas dobozos valami szar ami szétpukkant.
Utána meg a rakparton figyelhetem, ahogy nem húztad rá rendesen az ásványvízre a kupakot és valami folyamatosan csöpög a motorból! :D
Szintert neki,a festék rohadt serülékeny.
Itt a közelben van egy festékbolt, kevernek festéket amit utána spray-be töltenek. Ha nem tudod a váz színkódját van nekik egy műszerük amivel a pontos színt is meg tudják határozni, utána kikeverni. Érdemes lenne körbenézned a közeli festékboltokat, biztos arrafelé is van ilyenre lehetőség.
Én is csak pislogtam, hogy ilyenek vannak már....
miért nem fested le matt feketére
Egyszer én is leszedtem, de nem cseréltem tűzkarikát.
Nekem ez mind befér az ülés alá, plusz még a kötelező cuccok
A kipufogó leömlőm annyira rozsdás, hogy le akarom szedni és rendesen rendbe akarom tenni.
Ahogy utánaolvastam, a tűzkarikákat ilyenkor érdemes/kell cserélni.
A leszedéskor figyeljek oda valamire?
Hol vehetek olcsón 4 db-ot? Esetleg melyik autóé lehet jó hozzá?
Tegnap lekaptam a bukócsövet is, mert elég csúnya, 8 éve van a motoron, le akarom festeni spray-vel.
A vázam szürke, milyen sprayt vegyek rá, ami színben a legközelebb áll a váz színéhez?

A válaszokat előre köszönöm :-)
Hát, nem tudom.
Én egy platnit és egy GIVI dobozt is kaptam a géphez, nagyon nem tetszett - ezért le is szedtem a dobozt már a hazaút után (december).
De már március 13-án fel is tettem, amikor Sukoróra mentünk... egy kis ásványvíz, esőruha, egy kis rágcsálnivaló, iratok, sapka...
Jó az a doboz, ha van :-) Persze ennyiért egy hátizsák is megteszi.
:-)
Akkor nekem tényleg kapuzárási pánikom van
:-)
Én 2 éve csináltam meg az A jogsit 32 évesen, első motorom lett az fzs600, de teljesen jól elvagyunk azóta ;-)
Mostanaban rakaptam a Black Sails-re,eloszor csak a focimzene es a csajok miatt,de a fene gondolta jo az egesz kalozos-armanykodos sorozat komplett.
Ezzel még mindig szemben áll, kb. 15M-25M hajó, amiknek nem ilyen nevük van.
Na, mondasz még párat?
Majd töltsd ki az adatlapod és akkor nem kapsz ilyen furi kérdéseket
cserébe el is süllyedtek,,,
nah jó, ez csak egy blöff volt
Flint kapitany Rozmarja,vagy Vane kapitany csavargoja se no volt.
Akkor miert nem tudsz turara menni?
Televagy gyakorlattal.
Csak kíváncsi voltam, mi áll mögötted. Szerintem laza lesz megszokni. Habár 90 lóerős, de nagyon jól kezelhető, pikkpakk menni fog,

Zoli32: Az a hír terjed, szerencsétlenséget hoz egy hajóra, ha nem női nevet kap.
ááá az majd akkor lesz ha cabriot akarsz venni
Rendre lehagyja a post végét: szal B125-öt akartam, de full "A" lett belőle.
Nem titok, csak fura a kérdés. 42, de gyakorló heteró.
Tavalyi friss jogsival. Mármint motorra.
Előtte Aprilia RS50, Aprilia Af1 125, Suzuki GSX550EF, utóbbi 2x. Aztán család, gyerek, szal durván 17-18 év kimaradt motorozás ügyben. Aztán a haverok szerint korai kapuzárási pánik.
Igen, azt akartam kérdezni, hogy mikor születtél, hány éves vagy?
Persze nem muszáj megosztanod, ha nem akarod.
Mármint én?