Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziaszok,

szerintetek melyik?

120/70R17+180/55R17 DUNLOP ROADSMART III FRONT/REAR 73W TL MOTOR

120/70R17+180/55R17 MICHELIN PILOT ROAD 4 FRONT/REAR 73W TL MOTO
Ez így ránézésre nem csúnya, csak ne lenne olyan messze.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-n-9949809
Kipróbálom..

Szép a vasad!
A fehér index burákat honnan izzítottad?
Cillit bang+dörzsi szivacs!
Nem vicc! egész szép lett 1/2 óra dörzsölgetés után.
Túlzásba viszed!

lehet kapni fémtisztító pasztát, amit dörzsivel jól átcsutakolsz, utána jöhet a polír ugyan azzal a pasztával+törlőkendő...olyan lesz mint a salamon töke....

Fékolaj? minek?
Ma este megkezdem: először nitrohigító, aztán fékolaj, utána CIF mikroszemcsés cucc és dörzsiszivacs.
Ha ez kevés, akkor az általad leírtak sorban...
Fasza! A leömlők meg a blokk között átfér egy keresztmerevítő?
Csak a kemény munka.

DG. vagy valamilyen marómotyó, hogy leszedje az apraját/nagyját, majd vízpapír, krómpaszta, polírkorong (+ furó?) és néhány óra szabadidő.
Neked mi vált be?
Olvastam itt cif+prevent pasztás módszert is...
Na, lesz harmadik poszt is.

Az alábbi képen látható az a végkifejlet, mikor rápancsoltam a DG. cuccot, hagytam hatni és jól letörölgettem.
Darázsgarázs lötyijével eddig jutottam:
Ha csak és kimondottan vegyszerekre gondolunk, akkor igen.
Itt más még használt ipari cuccot, mert épp olyan helyen dolgozik, ahol ki tud tolni egy hordóval belőle, harmadik fórumozónak egy Lidl-ös cucc vált be, Németh és én, se Szegeden, se BP-n nem találtunk belőle. Láttam videón kimondottan ennek tisztítására előállított maró hatású szert, az is nagyon szép munkát csinált.

Annyi a lényeg, akkor "..." egy szer, ha:
A) jó = leszedi a kipufogó réz színét és ismét fényes(ke) lesz,
B) kiváló = ha leszedi a foltokat is, nem csak a színét adja vissza.

Hogy A-ból B legyen, használtam szert és kézi erőt kb. 20-80%-ban. Jobb kemikáliákkal ez inkább 70-30%, amivel sok energiát és időt lehet megspórolni, cserébe a termékek többsége nem olcsó.
Te melyik szert próbáltad? A darázsgarázsost?
Igen.
a másik oldali még sehol sincs, a kettőt össze fogja kötni egy cső ami ezt meg fogja gátolni :)
Végül vettem ma egy használt gyári plexit, hamarosan felszerelem és kipróbálom, jobb-e mint a GIVI túra.
Tegnap este leszedtem a leömlőt, de még amikor fent volt, DOT4 fékfolyadékkal kentem át, ott, ahol elértem.
A spéci szerek nem tudom, jobbak-e.
Pest mellett,godolloi nkh,vaci vamhivatal,a vpid szam egy kerdoiv kitoltese volt.Utana random okmanyiroda,ahol volt azonnal ugyfelfogadas,inkabb kisforgalmu kisvarosi a jobb,veresegyhaz,pecel stb.
Ha lehet kozeptajon a leomlonel tamaszd meg mert igy bele fog rogyni a blokkba.
Amugy csinos.
szép, olyan mintha krómozva lenne!
Budapest vagy vidék?
Örülök hogy segíthettem!
Szerintem ami nincsen nála, az nem is létezik... :-)
Köszi az infót. Ma voltam nála, nagyon segítőkész, sok tapasztalata és infoja van az FZ1-ről.
Kijött, megnézte a mocimat és mondott róla véleményt, sajnos amiben volt pozitív és negatív is....
Természetesen megvettem tőle az ülést.
Én a leömlőn megpróbálnám a Brigéciol D3 + mosogatószivacs kombót, másik motoromon fekete leömlőt szépen letisztította.
Sziasztok!

Hátha érdekel valakit ilyen bukócső, elkezdtem csinálni a próba darabot, szerintem jól néz ki eddig, építő jellegű hozzászólást szívesen fogadok.