lehet kapni fémtisztító pasztát, amit dörzsivel jól átcsutakolsz, utána jöhet a polír ugyan azzal a pasztával+törlőkendő...olyan lesz mint a salamon töke....
Ha csak és kimondottan vegyszerekre gondolunk, akkor igen.
Itt más még használt ipari cuccot, mert épp olyan helyen dolgozik, ahol ki tud tolni egy hordóval belőle, harmadik fórumozónak egy Lidl-ös cucc vált be, Németh és én, se Szegeden, se BP-n nem találtunk belőle. Láttam videón kimondottan ennek tisztítására előállított maró hatású szert, az is nagyon szép munkát csinált.
Annyi a lényeg, akkor "..." egy szer, ha:
A) jó = leszedi a kipufogó réz színét és ismét fényes(ke) lesz,
B) kiváló = ha leszedi a foltokat is, nem csak a színét adja vissza.
Hogy A-ból B legyen, használtam szert és kézi erőt kb. 20-80%-ban. Jobb kemikáliákkal ez inkább 70-30%, amivel sok energiát és időt lehet megspórolni, cserébe a termékek többsége nem olcsó.
Pest mellett,godolloi nkh,vaci vamhivatal,a vpid szam egy kerdoiv kitoltese volt.Utana random okmanyiroda,ahol volt azonnal ugyfelfogadas,inkabb kisforgalmu kisvarosi a jobb,veresegyhaz,pecel stb.
Köszi az infót. Ma voltam nála, nagyon segítőkész, sok tapasztalata és infoja van az FZ1-ről.
Kijött, megnézte a mocimat és mondott róla véleményt, sajnos amiben volt pozitív és negatív is....
Természetesen megvettem tőle az ülést.
szerintetek melyik?
120/70R17+180/55R17 DUNLOP ROADSMART III FRONT/REAR 73W TL MOTOR
120/70R17+180/55R17 MICHELIN PILOT ROAD 4 FRONT/REAR 73W TL MOTO