Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy mikrokarikat enis,a csodas japoval a szokasos haztombkorulit.
A beteg fellabu,de mar orvosnal van.
Én csak mentem egy kis karikát, jó volt
meg az is lehet holnap is lesz egy csöpp karika
Privátban írj mobilszámot.
Laksz?
Benyelte a végét.
Tőlem milyen messze
A krómszárat szerintem csak úgy lehet jól megvizsgálni, ha kiszedik, két csúcs közé befogjak és körbeórázzák,hogy üt e.
Tudtok valakit aki megbízható, és szívesen megnézi hogy sérült e más is rajta? Budapesten vagy környékén.
ilyen kis ütközésből az egyik banditos ismerősöm villája is meggörbült, szemmel szinte nem is lehetett látni,el sem esett.
Figyelmesen próbáld ki a motort, mielőtt megveszed. Biztos, hogy csak a lámpa sérült?
Sziasztok!

Úgy néz ki hogy barátom Fz6-s motorját fogom megvenni, és látom hogy milyen aktív ez a fórum.

A motor 2006-os 21 ezer km van benne, viszont van egy kis szélséghibája, 2 éve utolért egy astrát a lámpánál kis sebességgel, és a lámpa egyik búrája kitört, és a búra körüli műanyag rész is kicsit sérült.
Nézegettem bontottan fejidomot, lámpát, de lehetetlen találni. A lámpa új ára 115 ezer. A fejidom 80 ezer.
A használatát nem befolyásolja, de azért csípi a szememet, és a motornak a fejidomosnak ez a védjegye.
Van e valami ötletetek, vagy véleményetek ezzel kapcsolatban, hogy merre tapogatózzak?!
Érdemes e műanyagossal a fejidomot javítani?
Minden véleményt szívesen fogadok.
Sonkazabalas lesz es motorhekkeles.
Holnap lesz menés
Nálunk hiába volt 13 fok, ettől a rohadt széltől hideg volt mint a nyavalya
Én amennyire lehet lecsiszolnám, aztán rozsdaátalakító (pl Ferrokémia Korant) és utána festék.
Helló!Segítségeteket kérném!Mit kezdjek ezzel a résszel,szeretném megállítani a rozsdát és valahogy kijavítani?Leszedni nem lehet mivel a másik vége hegesztve van
Nincsmit :)
Köszi!
Nekem a lánc nem szól, sosem szólt, csak a zizegés van. Ötvennél a városban a legjobban hallható. Mindegy, hogy 3-4 vagy ötösben vagyok. Olyankor mintha elnyomná a motor hangját, már az a kényszerképzetem, hogy mindenki engem néz...
Mit gondoltok? Az elöbb leírt láncspray-vel befújás segíthet, vagy csak kárt okozok vele?
Beszéltem az R6 fórumról egy emberrel Ő ezt írta a zizegésről "! 9700 valós km-el vettem.eleinte bosszantott hogy 3000-es fordulat környékén ciripel.rákérdeztem,azt mondták ne foglalkozzak vele,valószínű a vezérműlánc feszítő .47000 km-el adtam el minden hiba nélkül.azóta is úgy megy,túl az 50000-en :).

A videókon ahogy hallottam már alapjáraton is szolt a lánc az végleg rossz de h egy bizonyos fordulaton szol csak... Nem tudom érdekes! Kérdeztem néhány márkaszervízt ilyesmivel nem találkoztak sőt szerintük a feszítő patron meghibásodása ritka dolog. 47000ft a feszítő!
Akkor ráállok jöv7en az ügyre, köszi! ;-)
Ez a minta 12 ezer Ft volt, de a minta függvényében, lemez vastagsagatol is fuggoen lehet olcsóbb és drágább is
Természetesen igen :)
Új gumik fennt, vas szezonra készen :-)
Tesztelni még nem igazán tudtam, de a viselkedése máris fényévekkel jobb lett!
A GTS 1000 és az FJ 1200 1996-os gyártásának leállításával, ha rövid ideig is, de amolyan zászlóshajója volt ez a Yamahának sport-túra vonalon, szóval muszáj volt neki a kor színvonalán nem rosszul kinéznie. Az FZS 1000 és az FJR is csak a 2000-res évek elején debütált, az XJR meg csak egy sima csupasz motor volt.
Ha jó az ár, engem is érdekel
Komolyan, szép ez a motor:-)
Árban mennyi lenne egy ilyen?