Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem most,talan jovore.Ebben az evben meg meglesz a huseges kereklampas.
Addigra meglesz az 50e.
Ha igymeg az uzlet tudok felretenni,es az utana evben lesz masik angol.Dobozbol,friss ropogosan.
Addig meg pilinckazok a hondaval ha addig tuleli.
tán megy az angol beteg
A narancs új tulaja nálam telelteti a volt motorom és most csinálunk rajta egy kisebb szervizt, teljesen ki vagyok akadva rajta,hogy 10éves gyári yuasa aksi még bírja, szó nélkül indult be....
így is fel lehet fogni
Van ám több is 120-130körül
Ma lőttem! Én a szép BMW-ket látom a képen, te a rendőröket :-)
??? 4 éve adtad el?
Pedig a 47.000 km nem sok, van itt a fórumon egy társunk, aki 100e km felett árulja az Fz6-osát.
Ebben az országban elhiszik hogy egy 20 éves 1,9 TDI VW-ben tényleg 170e km van... :-)
Mi az a sok rendőr motor az adatlapodon
4 évvel ezelőtt jól jöttetek volna
nekem is bejövős az a szín!
Narancs? Mit nem adnék egy narancs gépért. Kedvenc színem. :-)
A szin csak par deci festek kerdese. A 47e meg megegyszerubb,
Elore felek az eladasi maceratol.
a narancsot nehezen, 3 fajta ember volt: volt akinek a színe nem tetszett, volt akinek a 47e km nem tetszett a motorba,,,, és volt 1 aki megvette
A kék 1000es még megvan, ő várja a gazdáját
nagyon ráérek ma este... még 1 story:
a szomszéd srác tavaly nyáron árulta a 2006-os GSR600-át, 66.000 km-rel, 2 hónapig kutya fel se hívta... pedig első gazdás gép volt, 6.000 km-enként MOTUL 7100-as ugrott bele, mindenre szervízbe hordta (NEM márkaszervízbe!) télen 2 hetente be volt melegítve szépen, tuning kipuff + gyári, kisplexi, stb.
Végül egy srác jött el érte Borsodból, mindenki más szerint "Sok benne a km, a behozott gépekbe csak 30 ezer van!"
Valami 7 kiló körül ment el végül.
Naja, de ebből 40 külföldi, a maradék 10 meg jóval drágább. Most beijesztettetk.
Más lelőhely nincsen... Menj el 3-4 db-hoz, próbáld ki őket és tegyél ajánlatot.
Nem árt, ha komoly vevő vagy, és annak is nézel ki...
A motorosok nagy része anyagilag igen jól áll, hiszen ez egy elég költséges hobbi és az FZ6-os nem egy melós-robogó kategória - tehát "nem kenyérre kell" és általában nem enged sokat...
freemailpeter, te pl. hogy adtad el a mocit?
hasznaltauton van vagy 40-50db
csak van benne használható
Ma Sukorón pl. egy hölgy mesélte, hogy nemrég vett egy 2007-es Fz6s-t 9.000 km-rel, első gazdától...
Kérdeztem, hogy???
Ismerős ismerőse, "letakart moci a pajtában" esete... :-)
És amúgy merre érdemes keresni mocit? A hasznalauto es még vagy 3 másik oldal ugyanazokat a gépeket hozza. Ezen a forumon mát pedig nem találtam.
Gondolom van ott is ilyen-olyan,a legtobb a behozó nepperen mulik,ha olcso lefosott szarra van kereslet felturja es behozza,es van a csomag maniajuk is a digoknak,ha kinezel 3-4-5 aranylag jot tuti lehetsz benne hogy csak ugy viheted el ha hozzacsapsz 2 ipari szerencsetlenseget.
Igy konnyu a szemetet eltakaritani.
De tengerparti alldogallo sobanyat ne vegyel.
Hacsak nem akrasz 4-5 fekdugattyut venni.
Kb. 11 fokban indultunk Budaörsről, max 13 fok volt, ha sütött a nap.
Nem volt melegünk.
Még annyit ehhez a témához, hogy azt is meg kell nézni, hogy mit kapsz a motorhoz...
Pl. egy bukókeret, egy GIVI hátsó konzol+platni meg egy szép pl. GIVI doboz nem áll meg újonnan 100 e Ft-ból felszerelve...
A behozottakról ezeket leszedik és külön eladják.
Plusz a behozott motornál gőzöd sincsen, mennyi van az órájában...
Ahogy mostanában mondjuk: a km óra állása "tájékoztató jellegű adat" :-)
Köszönöm a tanácsokat. Ezt még meg kell rágni. Magyar moci legalább 200e-vel több, és alig van. A büdzsé meg korlátozott...
Gondolkoztam rajta, de a végén más program lett...
Nem volt valami fasza idő. legalább is felénk...