Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltam...
12:45 körül értünk oda, 2 körül már jött el mindenki :-(
igen, csak azok nem olcsóbbak...
Szevasz!
Én már jártam meg behozott autóval, éppen ezért amikor motort kerestem, csak magyarországon újonnan forgalomba helyezett gép jöhetett számításba.
Hogy miért? Megnézheted vásárlás előtt a KEKKH nyilvántartásában a valós km óra állását.
Az én gépemet 7,5 évesen vettem 49e km-rel, ez alig több mint évi 6.000 - 6.500 km. Ez sok??
Nézd meg, hogy a behozott Fazerekben 10-12 évesen van 23-28 e km :-) És ott 10 hónapig van szezon. :-D
Nálunk 6 hónapig van szezon...
tán az olaszok a legrosszabbak, svájc,német behozottak jobbak,
erről beszélek
Azt hiszem fehér 2007 ben volt piros csíkkal a közepén, tán már s2 es kivitel
Siman belerakta a felbevagott autoszurot a macskaevo digo sziloplasztal nekem,hogy szaradna le a p....cse.
de alapvetoen nem mokol csak csontig lehasznalja,ami egyfelol jo mert nincs elcseszve semmi barbarul,csak istentelenul mocskos,leharcolt gepek,es az osszes kopocucc noname vacak de cserelve van,fura ez nekem.
Viszont ha sokatallt keveset futott cimszoval akarnak hasbaakasztani menekulj.
Mar ha eros idegzeted van,sok olyan cuccot kell cserelni amit egy allandoan hasznalt jarganynal nem kell.
Thx.

Más: holnap megyek megnézni egy magyar rendszámost, 2005-ös. Szerintem tavalyi behozatal, a törzskönyv szerint, így tippelek.
Viszont: fehér tank, fehér hátsó idom. Ne találtam ilyen kivitelt a neten. Valamiért újrafestett lehet? Embléma sincs a tankon - felirat se a hátsó idomon.
igazából,hogy minek mi a reális ára az majdnem mindegy, mert azt a piac adja meg... (szerintem)
amúgy meg állapot/ km függő, de lehet,hogy valaki meg van szorulva és ő többet enged, el kell menni, megnézni és alkudni...
Szerintem a külföldről behozott motorok nagy része, mókolt, visszatekert, törött motor, nekem ne mondja senki, hogy az olasz, svájci,német emberek olcsón dobálják el a 20-30e km futott motort, az ott is érték,,,
voltál a végén?
Üdv Urak!

Motorvásárlás előtt állok (legalábbi erőteljes a kívánalom ezügyben), és a kiszemelt az FZ6N típus.
Olyan 2004-2005 az, ami belefér.

Tájékoztató jelleggel kérdezném, hogy eltekintve a szokásos weboldalakon megjelenített, nyilván fölé pozicionált áraktól, mennyi az annyi? Mennyi reálisan ez az évjárat, közepes állapotban? Illetve hogy szabad e foglalkozni nem magyar rendszámos géppel? Sok nyűg?

Köszönök minden infót.
Net szerint nincs, hol volt?
Képet kérünk.
Basszus!
Most láttam, hogy előre hozták a szezonnyitót. Most szólhatok a cimboráknak, hogy mégsem megyünk Sukoróra... :-(
Szia!

Nekem lenne egy GPR dobom darabokban, ha érdekel akkor újszerűvé varázsolom és olcsón a Tiéd :) olyan mint a képen csak nem feketék a végek
Holnap jön valaki innen a fórumról a motorozz.hu évnyitóra?
Az enyém is ilyen!
Koszi megnyugtattal :)
A kuplung kis és nagy FZ-men is olyan volt. Ha be van húzva, halkabb a motor.
Meglett a rendszamozas tettemis bele gyorsan 200km.t :).
Lenne egy par eszrevetel kerdesem. Lancfeszesseg mennyire szoktatok beloni utassal is megyek. Menetkozbe ha jar a motor lehet hallani a benzinpumpat halkan ikyen suvitos hangot ad. Ha behuzom a kuplungot elhalkul a blokk ha kiengedem akkor kicsit zorgosebb. Ez normalis vagy mennyire zajosak ezek a kuplungok? Olaj csere javitana rajta talan? Nemtudjatok hol talalom az elakadas jelzo relejet? Az nem mukodik sajna.
Osszegzesben brutalisan tetszik a masina nagyon jo es elvezetes mennivele :).
Ez egy minta ha ugy akarod csinalni kezzel ugyis alakitanikell :).
Srácok Yamahafehérvár működik még?
most látom, ott is a neve jobb alul...
Pedig de Ezt Oli rajzolta,ha jol emlékszem, neki meg fz6 ja volt...
Remélem nem fz6ra jó csak.
Köszi! ;-)